PROIECTUL CLEAN MOUNTAINS DIN TRANSALPINA: Gefco România contribuie cu transportul materialelor

V.B.
Companii #Construcţii / 18 august 2014

Compania de logistică pentru industrie Gefco România susţine proiectul internaţional de dezvoltare durabilă din Transalpina (Clean Mountains and Waters Project), prin donarea transportului materialelor de construcţie, potrivit unui conmunicat trimis astăzi redacţiei.

Gefco a operat, în perioada iunie-iulie 2014, transportul pietrei de construcţie din judeţul Maramureş în localitatea Novaci, judeţul Gorj, necesare pentru renovarea şi reamenajarea localităţilor, locuinţelor şi grădinilor în compatibilitate cu arhitectura locală. Materialele au fost donate de Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor (CMC).

Iniţiativa se înscrie în strategia de responsabilitate socială Gefco de a susţine proiecte de dezvoltare durabilă, pe linia "Comunitate şi dezvoltare locală". Acesta este primul pas în colaborarea dintre Gefco şi Fundaţia Oxigen, compania urmând să continue susţinerea proiectului şi în fazele următoare.

Mişcarea Internaţională Clean Mountains and Waters Project a fost dezvoltată de către ziarul Interview Francophone în colaborare cu parteneri locali şi internaţionali, printre care şi Fundatia Oxigen. Înfiinţată în 1997 de către un cuplu de geologi români din Maramureş, Fundaţia Oxigen încearcă să combată şomajul din zonele defavorizate cu un mare potenţial turistic dacă îşi protejează natura şi îşi valorifică durabil valorile umane şi de mediu.

Prezent în 150 de ţări, Gefco se numără printre primele 10 grupuri europene şi a realizat o cifră de afaceri de 4 miliarde de euro în 2013, numărând 11.500 angajaţi. Grupul, cu peste 350 de puncte de lucru în întreaga lume, se dezvoltă în Asia Centrală, Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu, Asia de Est şi America Latină.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb