Proiectul rezidenţial Cloud 9 din zona Aviaţiei a atins un grad de vânzare de 85% dupa primele 8 luni ale anului

Comunicate de presă / 29 septembrie 2021

Proiectul rezidenţial Cloud 9 din zona Aviaţiei a atins un grad de vânzare de 85% dupa primele 8 luni ale anului

Proiectul rezidenţial Cloud 9, dezvoltat de Akcent Development în cartierul Aviaţiei din nordul Bucureştiului, a atins un grad de vânzare al apartamentelor de 85%, până la finalul lunii august fiind vândute peste 700 de unităţi dintr-un total de 820 de apartamente construite, conform unui comunicat remis redacţiei.

Deşi în mod normal lunile de vară ale unui an calendaristic înregistrează un trend descrescător al tranzacţionării rezidenţiale, în cadrul proiectului Cloud 9 au fost tranzacţionate în intervalul iunie-august 2021 un număr total de 102 apartamente cu o valoare totală de peste 10,5 milioane de euro + TVA, procesul de vânzare şi promovare al proiectului fiind coordonat de agenţia Premier Estate Management.

Ţinând cont de tranzacţiile realizate în ultimele luni, se constată o creştere a solicitărilor de achiziţie în scop locativ, în timp ce achiziţiile cu scop investiţional au rămas la un nivel stabil. Potenţialul de obţinere a unui randament din închiriere de peste 9% pentru studiourile duble din cadrul proiectului a stârnit un interes deosebit în rândul investitorilor mici şi medii. Achiziţionarea în scop locativ în creştere se datorează poziţionării strategice a complexului şi al gradului ridicat de conectivitate cu punctele majore de interes.

Totodată, se înregistrează o creştere a solicitărilor pentru achiziţia de imobile mari, şi anume apartamente cu 3 camere şi duplexuri, în special pentru duplexurile situate la parterul imobilelor ce beneficiază de grădini private şi care conferă un sentiment asemănător cu cel al locuirii la casă.

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development: "Ne bucurăm să observăm că obiectivele noastre stabilite la începutul anului în ceea ce priveşte vânzările din Cloud 9 sunt atinse şi chiar depăşite, ceea ce reconfirmă calitatea proiectului nostru într-un peisaj extrem de competitiv. Acest lucru ne determină să continuăm şi mai hotărâţi procesul de pre-dezvoltare a proiectelor noastre din zona de nord a Capitalei, convinşi fiind atât de sustenabilitatea cererii de locuinţe, cât şi de atractivitatea proiectelor noastre."

Începută în mai 2018, construcţia celor patru blocuri de apartamente formate din 2 subsoluri, parter + 9 etaje + 10 şi 11 retrase, a fost finalizată în totalitate într-un interval de doar doi ani. Proiectul cuprinde apartamente în 18 configuraţii cu suprafeţe variind între 48 şi 144 de metri pătraţi, precum şi trei penthouse-uri exclusiviste cu piscină privată care au fost tranzacţionate.

Parcarea subterană dispune de 1.100 de locuri, fiind dotată şi cu facilităţi pentru încărcarea maşinilor electrice. Spaţiile comerciale amenajate la parterul blocului dinspre şoseaua Pipera sunt în curs de închiriere către un supermarket, un restaurant şi o cafenea, zona comercială urmând a fi completată de servicii precum clinică medicală, notariat, sală de fitness şi o curăţătorie de haine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb