Proiectul rezidenţial Cloud 9 din zona Aviaţiei vizează un grad de vânzare de 90% până la finalul anului

Comunicate de presă / 27 aprilie 2021

Proiectul rezidenţial Cloud 9 din zona Aviaţiei vizează un grad de vânzare de 90% până la finalul anului

Proiectul rezidenţial Cloud 9 dezvoltat de Akcent Development în cartierul Aviaţiei din nordul Bucureştiului a atins un grad de vânzare al apartamentelor de 67%, fiind vândute 550 de unităţi dintr-un total de 820 de apartamente construite. Până în prezent, au fost vândute toate unităţile de 2 camere, iar până la sfârşitul anului 2021 dezvoltatorul îşi propune să atingă un grad de vânzare de 90%, conform unui comunicat remis redacţiei.

Începută în mai 2018, construcţia celor patru blocuri de apartamente a fost finalizată în întregime într-un interval de doi ani. Proiectul cuprinde apartamente în 18 configuraţii cu suprafeţe variind între 48 şi 144 de metri pătraţi, precum şi trei penthouse-uri exclusiviste cu piscină privată care au fost tranzacţionate. Parcarea subterană dispune de 1.100 de locuri, fiind dotată şi cu facilităţi pentru încărcarea maşinilor electrice. Spaţiile comerciale amenajate la parterul blocului dinspre şoseaua Pipera sunt în curs de închiriere către un supermarket, un restaurant şi o cafenea, zona comercială urmând a fi completată de servicii precum clinică medicală, notariat, sală de fitness şi o curăţătorie de haine.

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development: "Proiectul Cloud 9, cel mai mare ansamblu rezidenţial premium din Bucureşti dezvoltat într-o singură etapă, beneficiază de apartamente cu o compartimentare inteligentă, o luminozitate ridicată oferită de spaţiile vitrate mari şi o poziţie avantajoasă pentru cei care lucrează în zona de nord a Bucureştiului. În noul context, cumpărătorii sunt din ce în ce mai interesaţi de unităţile de tip duplex cu grădini private la parter cu suprafeţe cuprinse între 35 şi 110 metri pătraţi, un spaţiu verde ideal pentru lucru şi relaxare. Suntem convinşi că sezonul cald şi preconizata relaxare a restricţiilor vor impulsiona vânzările, astfel încât să ne atingem obiectivele stabilite."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb