Proteste în Bucureşti, împotriva restricţiilor şi a vaccinării

S.B.
Miscellanea / 2 octombrie 2021

Proteste în Bucureşti, împotriva restricţiilor şi a vaccinării

Peste 10.000 de oameni au protestat, sâmbătă, în Piaţa Universităţii şi Piaţa Victoriei din Bucureşti, după instituirea noilor restricţii anti-Covid. O parte dintre manifestanţi au blocat circulaţia rutieră. Protestele au loc chiar în ziua în care în Capitală a fost înregistrată cea mai mare incidenţă a cazurilor de Covid.

Protestul din Piaţa Universităţii a fost organizat de AUR, în timp ce cel din Piaţa Victoriei este asumat de "legiunea lupilor". La protestul din Piaţa Victoriei participă şi senatoarea Diana Şoşoacă.

Protestatarilor anti-vaccinişti şi anti-restricţii li s-au alăturat şi partidul lui Liviu Dragnea - câteva persoane cu pancarte "Alianţa pentru Patrie" şi-au făcut apariţia la protest.

Protestatarii au plecat în marş din Piaţa Universităţii către Piaţa Victoriei, unind cele două proteste. Protestatarii nu respectă nicio regulă pentru împiedicarea răspândirii virusului.

Protestatarii solicită ridicarea stării de alertă, renunţarea la impunerea directă sau indirectă a vaccinării, renunţarea la folosirea certificatului verde, precum şi menţinerea unităţilor de învăţământ deschise, fără constrângeri, dar şi "accesul nediscriminatoriu la servicii de sănătate", fără transformarea unor spitale în unităţi Covid. O altă revendicare priveşte plafonarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Alexandru Iacob, a spus că momentan nu se aplică amenzi, deşi numărul participanţilor este cu mult mai mare faţă de limita prevăzută de lege, conform Digi24.

Opinia Cititorului ( 136 )

  1. Unde sunt jandarmii ca sa puna zgarbaciul pe ei?

    1. Ce iti mai tremura pipota in tine ca nu cumva sa cazi de la guvernare. De ce ti-e frica nu scapi!

      Zgarbaciul pe colaborationistii nazisti! Ei risca curtea martiala dupa caderea lui Catzu! Ara o să fie arestat!

      Trimisi in judecata de iohanis si terfelisi,acum vreti sa puna zgarbaciu pe protestatari ,nu voi rezistii strigati ca este dictatura ca va pazesc jandarmii la proteste ,ipocrizie maxima nemernicilor

      Romania a ajuns un fel de Germanie NAZISTA. Te crucesti cum o parte a romanilor(cei vaccinati) se aseamana cu CAMASILE BRUNE care l-au sustinut pe Hitler,vazand in nevaccinati un fel de paria ai societatii pe care jandarmii ar trebui sa ii ucida.Dar drepturile OMULUI se mai respecta in Romania,sau nevaccinatii trebuiesc vaccinati cu forta,devenind niste cobai.Bai vaccinatilor,voi sunteti cei mai periculosi transmitatori ai virusului si nu ar trebui sa mai fiti primiti in spitale intrucat voi sunteti vindecati nu.Daca cei care nu sau vaccinat sau nu vor sa se vaccineze din varii motive,nu ar mai plati taxe ,impozite si nici asigurarile de sanatate voi vaccinatii ce ati face ,ati fi morti .Lasati romanii sa faca ce vor cu corpul lor si nu mai va dati voi cocosi COBAILOR.!

      De ce sa ne complicam?

      Avem sansa unica de a scapa de prosti. 

      Fara prosti, nici hotii nu vor mai prospera. 

      Pana la urma si prostii au drepturi, inclusiv dreptul de a fi ... prosti. De ce sa-l ingradim?

      Lasati-i la miting iar apoi sa ii trateze AUR de Covid pe cei infectati, in frunte cu felcerul Sosoaca care stie multe si nimic. 

      Esti bolnav!

      Mai multa libertate decat in Romania nu exista in nicio alta tara.

      Doar in Romania oricine poate sa isi faca de cap, dincolo de bun simt, de logica si de legi. 

      Este foarte bine că oamenii protestează și în același timp foarte rău. Mulți de pe acolo sunt băgători în seamă, pierde vară. Nu au mască, nu au nimic și dacă se infectează, cum mulți dintre ei o vor face cu siguranță, să nu ne mire noile restricții impuse după blocarea completă a spitalelor. Ele ne vor afecta pe toți. E bine să protestăm împotriva măsurilor fără cap ale politicienilor, dar trebuie să ne protejăm. Să protestăm cu minte altfel tot politicienii câștigă și tot vor impune măsurile pe care le doresc. Dacă facem hore în plină pandemie fără măști, fără nimic de protecție atunci merităm știrile de mâine cu 20000 de infectați pe zi, cu 2000 de persoane la ATI, cu 300 de morți Covid, cu spitalele blocate complet, cu stare de urgență și restricții peste restricții. Merităm din plin dacă nu gândim. Dar asta-i țara

      Terminati cu alte tari,muta te in alte tari .nu mai vrem dictatura astia sunt mai rai decat comunistii,nazistii si stalinistii la un loc

      Bai nene, tu esti maimuta?

      ...

      maimuta, oaie..... rad cu lacrimi

      ...

      Bai nene, tu esti oaie?

      O oaie cu coaie tari și pline de vaccin. D- abia aștept sa întâlnesc maimuțele.

      1 octombrie 2021: 169 de decedați, din care 158 erau nevaccinați și 11 vaccinați.

      2 octombrie 2021: 184 de decese dintre care 170 erau nevaccinați și 14 vaccinați.  

      3 octombrie 2021: 150 de decese dintre care 141 erau nevaccinați și 9 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 48 și 88 de ani și prezentau comorbidități. 

      În jur de 95% din decedați nu au fost vaccinați.  

      Ce se va întâmpla când spitalele se vor aglomera și mai mult? Își vor trata Șoșoaca și Simion fanii pentru care nu vor mai fi locuri la spital? Nu-ți trebuie mult creier să-ți dai seama că trebuie să te vaccinezi. 

      vorbesti de prostie ? dupa doi ani si dupa ce ti-a spus si tataru ca masca este inutila , tu vorbesti de masca ? prostanule !

      Poti s-o iei la mansarda oricand doresti.

      In primul rand voi astia intepati va temeti sa nu luati covid desi v-ati intepat. Acum va faceti griji de spitalele pline unde voi credeti ca nu ajungeti pentru ca asa zice 'faizer', cei care se inteapa au parte de moarte usoara, adica nu la spital. Vreti sa faceti altora bine cu forta la fel ca bolsevicii si nazistii.

      Ești incredibil de prost.

      Hahaha

      doresc sa-mi descarc vaccinul in freza maimutelor, iti multumesc ca esti primul voluntar.

    le e frica de revolta... au deactivat webcam-urile pe piata victoriei si pe universitate in bucuresti ... si in total acum nu sunt sute sau mii ....e vorba de 20-25000 persoane acum si continua sa se adune

    dupa masurile luate le e frica de revolta ... am cautat webcam-uri din diverse surse si toate au fost dezactivate pe universitate si victoriei 

    1. ...inainteaza dinspre Tiraspol

    La ATI ar trebui sa fie internati doar cei vaccinati, restul lasati acasa sa plece pe plaiuri cu flori.

    De ce sa platim toti pentru cei imbecili?

    Universul si prostia sunt singurele resurse interminabile, desi la primul nu suntem inca siguri. 

    1. Platesc pentru sanatate si cei care protesteaza in strada. Au platit si ei ca tu sa te vaccinezi gratis. Din cauza ca nu s-au vaccinat ei tu ai avut loc sa te vaccinezi. Iar daca te imbolnavesti cred ca tu ar trebui sa nu mai fi primit la ATI ca ai fost prea imbecil sa te protejezi!

      Ei na! Ar trebui să facem referendum sa vedem cati sunt de acord sa plateasca asihuraro de sanatate pentru ipochimeni, stimabile imbecil.

      Eu nu as plati asigurare de sanatate pentru trotinetisti, pentru motociclisti, pentru fumatori, pentru bautorii de alcool, pentru participantii la festivalul de droguri Untold, pentru consumatorii de drog si substante stimulante (inclusiv energizantele din magazin), pentru bautorii de Cola, si lista poate continua.....

      Cu minciuna! Si spitalele unde se arde de vii!

      eu sunt vaccinat dar nu gandesc asa mizerabil. daca nu sunt locuri e doar vina statului. si oamenii aveau voie sa aiba o groaza de vicii care distrug sanatatea, dar fix la covid tragem linie? oamenii trebuie sa traiasca cum vor si statul sa le asigure asistenta daca au probleme. statul ne slujeste pe noi si trebuie sa ne acomodeze, nu vice-versa.

      De acord ,dar cei nevaccinati sa nu mai plateasca nici o asigurare la sanatate

      or esti roman or esti prost ca mine

      Sa nu mai plătească taxe!

      ...

      Ce te agiti asa ca pentru tine virusul oricum nu exista, asa incat nu e cazul sa te tratezi in spital pentru ceva ce nu ai.

      Asta a vrut sa spuna omul cu mesajul de la 3. Daca pentru voi nu exista virsul, in consecinta nu exista nici infectia si atunci de ce aveti pretentia sa mergeti in spital ca sa va tratati de ceva ce nu exista? 

      Omul a descris consecinta gandirii voastre si nu cred ca are ceva impotriva drepturilor voastre. 

      Asa cum am scris la 1.5, aveti toate drepturile, inclusiv dreptul de a fi prosti. Va e teama ca va controleaza Gates creierul cu cipuri (cata prostie!), insa nu este posibil ca cineva sa controleze ceva ce nu exista in cazul vostru. 

      Nici dupa ce au trecut mai mult de 6 luni de la inceperea vaccinarii si cei vaccinati nu au fost afectati in niciun fel de ser, tot va e teama ca vaccinul va inhiba inteligenta? 

      Voi nu faceti altceva decat sa intretineti virusul si sa perpetuatia pandemia impreuna cu toate neajusurile ce decurg din ea, la adresa noastra, a tuturor.

      Suferim toti pentru ca voi insistati sa va faceti publica prostia. 

      ...

      Nu doar nevaccinații întrețin pandemia! Românii în general o întrețin prin mentalitatea lor românească. Vaccinații se cred Superman (ca Cîțu; cacofonie intenționată) și nu mai respectă absolut nimic pentru că sunt protejați și distribuie virusul nestingheriți de nimeni. Vaccinații fiind un vector chiar mai intens de transmitere a virusului pentru că ei au și umblat în vara prin diverse locuri din afara granițelor aducând tulpini noi în România ( că doar nu a apărut virusul la Băicoi). Sunt vaccinat dar am purtat și port masca permanent plus dezinfectant mereu. Toți vaccinații pe care îi cunosc nu mai respectă nimic. Parcă vaccinul le-a luat mințiile. Nevaccinații sunt de 2 categorii. Soșocarii conspiraționiși care întrețin virusul pentru că nu respectă absolut nimic. Și restul de nevaccinați care sunt potențiali vectori de transmitere. Copiii de exemplu. Ce poți să le faci? Să îi izolam în peșteri? Oricum pandemia nu va dispărea niciodată în România cât timp există prostia românească: prostia vaccinată și prostia nevaccinată.

      Pandemia nu va disparea pe planeta, nici cu vaccinurile acestea cu bube in cap. Dar vom da in alte belele.

      Adica,de ce dunt prost

      ...

      Daca nu ar exista nevaccinati, vaccinatii nu ar mai avea cum sa intretina pandemia.

      In consecinta nu vaccinatii, ci nevaccinatii perpetueaza pandemia (pana cand se vaccineaza si ei sau se curata). 

      Nu copii sunt problema ci nevaccinatii. Copii sunt doar puratori iar daca nu ar fi nevaccinatii, nu ar avea pe cine baga la ATI si pandemia s-ar stinge. Oricum invartim situatia si oricum o privim, nevaccinatii sunt cei care intretin starea asta si CULMEA PROSTIEI tot ei reclama situatia. Nu vor masti, nu vor restrictii, dar acestea sunt tocmai datorita lor.

      Ce dovada mai clara a prostiei lor, decat asta, vrei? 

      CULMEA PROSTIEI este sa debitezi prostiile astea. Daca te uiti pe site-ul care arata situatia covid vei observa cat de departe esti de cifrele reale. Se vede ca una din reactiile adverse ale serurilor experimentale este pierderea ratiunii.

      Va Paște Iadul și satana e necredincioșiolr.

      Va da-ti deștepți, nu vreți decit se ne omoriti cu vaccinul vostru, nu vrem sa murim de la cipuri, pacatosilor. Nu va satura Dumnezeu, nemernicilor. 

      Noi platim pt vaccinurile voastre, am plati si mai mult, doar sa ne fie lasata libertatea in pace!!!

      De unde stii maca sunt nevacinat. Sunt vaccinat dar nu cred ca poate un grobian ca cel de la opinia 3 sa le interzica nevaccinatilor sa mai fie tratati in spital. Atata timp cat platesti asigurare de sanatate ai dreptul la sanatate, iar statul obligatia de ati acorda servicii de sanatate. Asa ca nu mai gasiti vinovati in cei nevaccinati. Si daca esti vaccinat poti lua virusul.

      Daca esti vaccinat poti lua virusul, dar n-o mierlesti in halul in care o fac cei nevaccinati. Iar din cauza prostiei lor, ne doare la banana ca o mierlesc ca prostii, platim cu totii cu pretul libertatii noastre. Asa ca cel de la opinia 3 are si el dreptatea lui.

      Si vaccinatii o mierlesc daca intarzie cu tratamentul. Eu sunt si vaccinat. Am luat si virusul dupa. Dar nu cred ca trebuie sa oblig pe cineva sa se vaccineze. Fiecare cum vrea!

      Suferi din cauza ca urmeaza varianta romexpo dupa sindrofia celor la care te inchini.

    Cerând libertate !?

    De ai AVC , accidente diverse , infarct , etc ai libertatea să refuzi internarea , tratamentul 

    E riscul tău

    Dar acest virus dă o boală infectocontagioasă , deci se poate transmite la populație producând suferință , cheltuieli și poate și deces altor persoane ce nu trebuie sâ pățeascâ acest lucru pt ,, libertatea" unor iresponsabili ,rău intenționați sau cu probleme psihice.... 

    1. Cine e mai vulnerabil, sa se fereasca. E clar ca mortii fara comorbiditati in varsta de sub 40 de ani nu ating nici macar 100 de persoane in toata tara in ultimele 18 luni. 5% din total decese au fost fara comorbiditati. Deci vreo 1700 de oameni, din care maxim 5% aveau sub 40 de ani - ca nu sunt mai multi sub varsta asta nici din totalul mortilor. Deci pentru maxim 85 de morti in 18 luni din populatia sanatoasa sub 40 de ani bagam restrictii tinerilor. Pentru 85 de morti la cel putin 10 milioane de oameni. E o gluma proasta. Va dati seama cat de protectori cu cei cu vulnerabilitati ar fi fost oamenii daca masurile se luam in functie de datele astea. Daca nu ne tratau pe toti la fel si insistau ca insa cei cu probleme sa fie protejati, va dati seama cata solidaritate ar fi fost? nu doar la noi, peste tot.

    cred ca-si da demisia catu , si se lungeste pelteaua . demonstratii inutile !

    4 postaci inaintea mea...si-au dat cu parerea la ordin pe unitate.Luati-va de mana cu caCatu si iesiti afara ca eu sunt deja in piata aici

    Numai aurolaci, galerii de fotbal si oameni de joasă speță condusi de avortonii aur. Drojdia societății.

    1. Tu oi avea sange albastru?

      Minti. Vin din oras unde am vazut oamenii. Da, erau multi si dintre cei numiti de tine. Dar, uita-te la imagini, sunt si oameni decenti. Pe care i-am vazut, civilizati, cu masca, occidentali. Au sprijinit protestul de pe strada, nu din mijlocul multimii. Asa am fost si eu.

      Au fost multi, zeci de mii, cel putin 20 000.

      La ora 19, Pta Victoriei era plina pana la Antipa pe scarile cladirii. Nu se putea trece pe trotuarul din fata, trebuia ocolit pe la Monetariei.

      Ai fost si intr-o secție de ATI ca sa poti trage concluzii cât de cât pertinente? Eu tocmai am iesit din tură, si nu-mi vine sa cred ce vad la televizor. Suntem in colaps.

      Eu nu cred ca tu ai iesit din tura. Cred ca minti.

      Vazut bolnavi de inima la ATI? Toti nu au aer! Sunt exterminati!

      De ce nu le spui oamenilor sa se spele? De ce nu le spui oamenilor sa pastreze o oarecare distanta fata de oameni? De ce nu inveti oamenii sa se fereasca de boli virale in general? De ce preferi sa le tolerezi necunoasterea si doar sa le administrezi un medicament? Nu cumva esti (nu tu in particular, dar cei ca tine) un profitor?

      Debilule ți s-a mai explicat că ceea ce propui tu nu poate stopa răspândirea acestui virus într-o manieră semnificativă. Cât timp populația nu se vaccinează degeaba ne spălăm pe mâini.

      Pai atunci tu evoluatule, vaccinatule, de ce te infectezi si transmiti mai departe.?

      Ce nu intelegi? Sau te descarci pe cei din jur care nu s-au vaccinat si sunt in aceeasi situatie ca tine? 

      Asta e ideea nu sosoaca si prostia...care apropo, cea din urma, de partea cui e obedientule?

      Fa-ti tu 10 doze si nu te lauda...fi impacat cu ce ai facut, lasa-i pe ceilalti, fiecare e liber sa- si asume alegerile in viata. 

      25% din cazuri sunt la vaccinati, iar 28% din populatie e vaccinata. deci diferenta datorata (poate) vaccinului e complet nesemnificativa.

      doar cazurile grave si decesele par sa fie reduse fata de nevaccinati (cu vreo 2/3)

      oricum sunt mai putine decese si cazuri grave decat in primavara, cand cazurile totale erau jumatate din cat sunt acum.  

      DEbilule, daca te uiti la consumul de sapun din T2/3 din 2020 a fost chiar dublu fata de 2019.

      Soap & Body Wash Market Sees 194% Growth Amid COVID 

      29 apr. 2020 — DUBLIN, April 29, 2020 

      In the UK sales of prestige hand soaps increased by 102% as a ... 

       

      Ce sa vezi, pentru ca brusc, de pe ecranele TV-urilor au disparut reclamele la spalat, la igiena, (TU AI MAI VAZUT RECLAME DIN ACESTEA IN 2021)? NU. Elitele au renuntat la profilaxia ca a controlat pandemia in 2020 si a zis "hai cu injectia, las-o dracului de igiena" 

      Stai linistit, consumul de sapun a scazut la cotele prepandemice. Gata cu igiena, acum cu injectiile repetate. Profitorilor. 

      Șansele să te infectezi după ce faci vaccinul sunt considerabil mai mici. Dacă te infectezi șansele să faci o formă gravă sunt și ele foarte mici. Iar când te infectezi șansele să-l dai mai departe sunt mici.

      95% din cei decedați la ATI sunt nevaccinați.  

      cum dracu sa fie considerabil mai mici cand 25% din infectati sunt vaccinati? fata de 28% din populatia totala. bai, reveniti-va, nu mai dati puteri imaginare vaccinului.

      iar decesele vaccinatilor sunt mai mult spre 10% decat 5% din total. 

      Matematica nu iti sta in fire. 14/184 = 8%

      In Romania sunt cel mult 16% vaccinati, restul s-au dus la munca in strainatate ca de aia si-au facut vaccin. 

      "sanse foarte mici" spui? Eu vad ca vaccinul reduce decesele doar cu 50% si nici macar nu incluzi decesele cauzate de vaccin. 

       

      "sanse sa il dai mai departe sunt mici" Esti zero barat. Minti ca un ticalos spurcat. Cand sunt infectati, ciclurile la testele PCR sunt mici la vaccinati, asta inseamna ca transmit si infecteaza. Mincinos spurcat si debil. 

       

      Data fr om COVID-19 tests in the United States, the United Kingdom and Singapore are showing that vaccinated people who become infected with Delta SARS-CoV-2 can carry as much virus in their nose as do unvaccinated people. This means that despite the protection offered by vaccines, a proportion of vaccinated people can pass on Delta, possibly aiding its rise. 

       

      Delta coronavirus variant: scientists brace for impact 

      ---------------------- ------------------------------ ---- 

      “People who have a Delta virus and happen to have ‘breakthrough’ infections can carry these really high levels of virus, and can unwittingly spread the virus to others,” says David O’Connor, a virologist at the University of Wisconsin–Madison. 

       

      The findings underscore the importance of protective measures such as wearing masks indoors to reduce transmission. Researchers stress that COVID-19 vaccines are protective against serious illness and death, but the data on Delta transmission show that “people who are vaccinated still need to take precautions”, O’Connor says. 

       

      Testing transmissibility 

      O’Connor and colleagues at the Madison and Dane County health department looked at infections in Wisconsin in June and July. 

       

      The team used PCR tests, which are widely used to confirm COVID-19 infections, to estimate the concentration of virus in nasal-fluid samples. The tests detect the virus’s genetic material by amplifying DNA until it is detectable as a fluorescent signal. The number of amplification cycles needed to get a signal — a measure called the cycle threshold value or Ct — serves as a proxy for viral concentration in the sample. The lower a sample’s Ct, the more viral genetic material present. 

      In a preprint study published on medRxiv on 11 August1, the researchers compared Ct values for 719 people between 29 June and 31 July, during which 90% of the 122 coronavirus samples they sequenced were the Delta variant. Of the 311 vaccinated people who tested positive for SAR-CoV-2 in that group, most had Ct values of less than 25, a level at which researchers expect the presence of infectious SARS-CoV-2. To confirm this, the team cultured 55 samples that had Ct values less than 25, fr om vaccinated and unvaccinated people, and detected infectious virus in nearly every one. Most unvaccinated people also had Ct values below this level. 

      ...

      esti matrafoxat

      Eu n-am văzut nici un steag occidental, deci teza si argumentele tale pica cum ca oameni sănătoși la cap ar sprijini asa ceva, numai pleava societatii manipulate de forțe centrifuge ce doresc răul României au fost adunate acolo.

      Cine dracu are steag in casa? Tu ai steag in casa? Singurii care au venit cu steaguri erau manifestantii platiti de la ONG-uri contra PSD si manifestantii de partid. Oamenii normali la cap nu au steag, carpe colorate in casa. Ca nu se inchina nici la UE si nici la un stat esuat.

       

      Asculta-ma pe mine, erau si oameni cu copii mici care se jucau pe dealul de pamant in fata Antipa. Erau oameni high quality si in fata Teatrului National. Nu, nu se amestecau cu multimea mai de joasa calitate de pe sosea. Dar sustineau miscarea, asa, cu 2 m de distantare, unii cu masti. Eu am fost pentru ca sunt impotriva certficatului verde care este un abuz de povestit nepotilor atunci cand se cere la locul de munca. 

      Pe forumuri sunt tefelisti care isi scuipa fierea impotriva protestatarilor. Dar eu am fost acolo si pentru ei, pentru a le apara drepturilor lor de constipati cocacolisti si mancatori de rahat. 

      Nu sunt de acord cu tine, dimpotrivă, în spațiul media suntem supusi unei presiuni uriașe ale fabricilor de troli rusești, nu am vazut nici un tefelist cu fierea ruptă, presupun ca te-ai informat incorect si profund distorsionat.

      Deocamdată marea majoritatea oamenilor din România a plecat sa muncească în lumea occidentala, in care ne-am dorit de un mileniu sa facem parte, si ghici ce, acolo au fost si sunt reguli mai draconice ca la noi, reguli minime de bun simt astfel încât o societate sa poata funcționa. Altfel Anarhie scrie pe fruntea noastră! Ma intreb, cine își dorește asta din afara României. 

      Toată lumea are steaguri in casă, nu zicea tudose ca pune la fluturat unguri pe catarge? Nu același lucru susține aur?

      Prin prezența ta acolo ai legitimat asta, ceea ce oameni "high quality " nu ar face. 

      Nu, AUR nu sustine asta. Tu nu esti high quality daca minti in halul acesta.

      Ba da, cautati forumuri SoftP... (nu scriu mai multe, ca as face reclama, cine cunoaste, stie ce urmeaza dupa ...) Toti tefelistii de acolo isi scuipa fierea contra protestatarilor. Ba chiar cereau sa fie indepartati cu tunurile cu apa.... Bravo mei.... 

       

      Iar pentru 7.20, te rog frumos cu bunul tau simt al Vestului. Stii ca toate nenorocirile din sec XX au venit din Vest? Cine a inventat nazismul si fascismul? Cumva Bulgaria? Sau Germania, Spania, Italia. Spania a fost dictatura sangeroasa pana prin anii 60-70. 

      Marea Britanie omora irlandezi care luptau pentru independenta pana acum 20-30 de ani.

      SUA avea apartheid pana acum 50 de ani. Germania a inventat comunismul/marxismul si nazismul. Plus politica de exterminare (tot din motive DE BUN SIMT, la acea vreme) a evreilor. Mai lasa-ma cu bunul simt occidental. 

      ...

      Ipocritilor,ce aurolaci ce drojdia societatii ce panarame aveam noi prin Piata Victoriei timp de trei ani acum cand chiar ne iau libertatea voi spuneti ca suntem prosti ,oare cine a fost aurolacii,prostii tradatorii timp de trei ani...

      Despre tunuri cu apa sau chiar glaonte (vezi Abraham) am vazut doar pe televiziunile infractorilor, fiindca astea ne-au mai ramas. Usor cu dezinformarea.

      aur este o organizatie foarte dubioasa, ostila poporului roman, creata de baeti gradati cu ajutorul rusiei pentru a mentine Romania in haos, au mai fost astfel de tentative de avortare a unor astfel de "partide" prin personajul sulfuros guita, celebru infractor , pusculita serviciilor, "refugiat" acum in Serbia. 

      Cine se informeaza temeinic din surse&facts va trage iremediabil concluzia apropierii dezaxatilor de la aur cu rusia.

      Faptul că sunt însoțiți de preoți și tot felul de simboluri ortodoxe, cu discursuri pline de elemente religioase reprezintă direcția impusă și declarată încă din anul 2013 de Alexandr Dughin, ideologul dictaturii lui Putin: "Cred ca integrarea Romaniei in spatiul eurasiatic poate avea loc sub zodia identitatii culturale ortodoxe. In cadrul Comunitatii Eurasiatice aceasta tara isi va putea rezolva problemele economice si teritoriale, dar mai mult, va fi acceptata cu bucurie". 

      La fantana alba nu Europenii au comis genocid, ia pune mana pe carte si vezi cine! Sau nu a o fost nici o grozavie acolo?

      si aur sprijina acei criminali, pe fata, tradatori de neam. 

      Ce dezinformare, mai? Uite aici citate daca chiar nu te duce capsorul sa cauti.

       

      Postnewusername123, on 02 octombrie 2021 - 19:55, said: 

      Asa se intampla intr un stat de 2 lei,unde ordinea si disciplina sunt facute de catre polititruci,nu de catre politie si jandarmerie. 

      Le dadeam maxim 15 minute sa dispara,dupa care bagam tunurile cu apa. Sa vezi cum fugeau ca potarnichile ! 

       

      clorel_utnapishtimPosted Yesterday, 21:10 

      Nu inteleg de ce politia nu intra in ei. Sunt peste 100? Sosoaca are dosar penal? Ce mai asteapta? 

       

      daniMMMPosted Yesterday, 20:47

      Si aia 10.000 de aurolaci au impresia ca se vor schimba restrictiile ca au facut ei schimb de virusuri in piata? 

      La fantana alba nu a fost genocid. Cauta definitia in dictionar. A fost un masacru facut de toate armatele in timpul razboiului. Despre masacrele si crimele de razboi facute de Armata Romana nu vrei sa citesti?

      Noi discutam nu despre masacre a unor sute, mii de oameni. Noi discutam despre doctrine politice care au nenorocit (nu neaparat omorat) multe milioane de oameni. Cine le-a inventat sub pretextul "ASA ESTE DE BUN SIMT ACUM". Vestul are o mare vina. 

      Dacă ai bunici întreabă-i care a fost diferența între ocupatia germana și cea sovietica, eu nu am mai avut pe cine...

      Asta discutam când vorbim despre pleava societatii manipulate de forte centrifuge. Despre influenta de la est sau de la vest. Romanii ce muncesc afara din cauza unor partide malefice ce încă stau drepți la Moscova, au ales. 

      Nimeni nu este nevinovat, insa alegerea este clara. 

      Și întrebarea cheie, de ce în Basarabia aur a luat nici măcar un procent? Fiindcă acolo lumea este vaccinata la propaganda mincinoasa a Rusiei. 

      Unii aveau manute

      Nu este adevarat. AUR a mizat pe filonul STUPID unionist, la fel ca Maia Sandu. Iar basarabenii au votat cu cine stiau, dintre doi candidati cu acelasi mesaj. Si, dupa cum se vede, basarabenii s-au inselat din nou. Maia Sandu a intors discursul imediat dupa alegeri. Uniune CANCI.

      Gogule e foarte adevărat, nu manca cacat. Intreaba dirext de la sursa basarabenii, lasă vrăjeală de lider haurist.

    Au gazat oameni in nordul tarii, protestari! Criminalii! Baga lockdown pentru a nu fi indepartati si trimisi la judecata!

    1. Nu mai pune iohanis procuratura pe jandarmi ,numai sunt eroi protestatarii acum ,pote observa si Romanii cat a putut sa minta pana acum si ce ipocrit poate sa fie,libertate demisia citu,iohanis

      Repede cu targa, luati-l pe omul asta ca sufera, are nevoie de medicamente, medicamente.

    Pentru chestia cu masca pe strada jur ca votez cu AUR sau cu Sosoaca. le-am dat o sansa celor de la USR (deci indirect celor de la PNL) in decembrie anul trecut, cand am zis ca nu e asta singura problema din tara asta. Dar acum nu ma mai intereseaza nici o alta problema decat ca astia (care oricum si-au batut joc de sansa pe care le-am dat-o noi cei care am votat cu pnl sau usr) ma pun sa umblu cu masca in aer liber. O masura cu zero impact, facuta din rautate si sa para ca iau masuri, nimeni nu se infecteaza asa. Duca-se dracu tot, eu votez cu Sosoaca. Ce se poate intampla, sa arda oamenii de vii? se intampla deja. Amuzant e si cum ne fac sosocisti, de parca ar fi vreo jignire pt noi :)

    Iar declaratie pe proprie raspundere nu mai complerez in viata mea. Fac ceva pe toata hartogaraia covid, cu certificate si declaratii. Certificat voi folosi doar daca irs din tara, la mine in tara nu o sa ma umilesc niciodata in halul asta , sa fie clar. Statul roman a tras in mine la revolutie, "teroristi", armata, securisti sau ce-o mai fi fost, asa ca nu ma sperie fatalaii de acum. Bring it on. 

    1. yo bro yo hese right fuck all this biicheases

      Misto, după ce votezi sosoaca baga niste moaște ca altfel rămâi steril pe 3 generații.

      si eu votez cu Sosoaca ! mistoul tau infantil m-a convins sa votez AUR !

      Foarte bine, sper sa te întorci la comunism. Iti doresc din toată inima, mai ales că ai trait in acel sistem. Dar, de ce mai astepti si nu te duci direct in Coreea de Nord unde este atât de multă libertate? De ce suporți "sclavia" din România?

      VOCILE MOSCOVEI. Șoșoacă: „Îmi cer scuze Ambasadei Rusiei”.  

      „În calitate de senator, mi-am cerut scuze Ambasadei Rusiei"

      Cerva: „O să bat la Ambasada Rusiei, cu flori, și o să-mi cer scuze” 

      ma duc unde vreu eu , nu unde spui tu prostule , hai sictir !

      pai mars pe unde ai iesit, golanule!

      bulangiu nespalat !

    Este sfarsitul lui Citu si Iohannis .S-a terminat cu puterea voastra

    Iata o corelatie interesanta intre revenirea valurilor pandemice cu putere sporita si vanzarile de sapun. Pentru ca este un debil pe aici care neaga abilitatile sapunului de a neutraliza virusul si raspandirea comunitara.

     

    Sa luam cazul brandului Carex care in UK este liderul de piata. Produs al firmei PZ Cussons, in sep 2020, firma raporta vanzari stelare in Q2, cu 49% peste 2019. 

     

    "Sales soared 49% to £61.5m in the Europe and Americas division, with the UK continuing to deliver a strong performance and beauty making a continued recovery. Carex remained the driver of growth in the first quarter and has increased its UK market share in the hand sanitiser category to about 40%." 

     

    Pana in Q4 2020, UK nu a depasit 25 000 de infectari pe zi. Sa fie vreo legatura cu faptul ca vanzarile de sapun erau campioanele rafturilor din magazine? 

     

    Sa mergem mai departe in ian 2021. Vanzarile se modereaza putin, cresterea pana pe 30 nov 2020 se reduce la doar 33% fata de 2020. 

    "Europe and the Americas saw “unprecedented” growth in soap and hand sanitiser sales, pushing revenue fr om the area up by a third." 

     

    Mergem mai departe, in sep 2021, surpriza (sau nu, daca ne uitam pe datele pandemice). Vanzarile de sapun scad cu doua cifre fata de perioada din 2020. Aparent, vanzarile sunt tot cam 40% mai mari decat 2019 (dar evident la costuri mai mari deci cantitati de sapun mai putin crescute decat valoarea in bani). Daca pretul la sapun este cu 20% mai mare in vara lui 2021 fata de vara lui 2019, apoi devine clar ca in kg de sapun vandute nu sunt decat cu aprox 20% mai mari. 

     

    "PZ Cussons said its revenue decline in the first quarter of its financial year was ‘entirely driven’ by hygiene products, with Carex experiencing a double-digit drop. 

    ... sales income of which (Carex) are still up 40 per cent on two years ago," 

     

     

    Nimeni nu poate nega o corelatie intre evolutia pandemiei si cresterea sau descresterea vanzarilor de sapun. Eu doar constat ca nu am mai vazut de aproape un an publicitate la masurile de preventie a infectiei virale clasice. Observ ca retorica s-a schimbat de la "hai sa ne spalam cu totii pe maini" la "hai sa ne facem cu totii injectii". 

    Imi aduc aminte o gluma citita intr-un ziar economic care spunea prin mai 2020 ca "este bine ca am invatat sa ne spalam pe maini in pandemia asta, pentru ca pestii din Dambovita miros a Palmolive". Ei bine, vanzarile de sapun au luat-o in jos, si cred ca asta se vede in raspandirea virusului. 

    MAKE vezi unde ne-ai adus? ne porcaim romani cu romani :) pai e principial, monser?

    1. da ce trebe Make bagat aci ? porcaros esti ca roman porc indobitocit de macdonalds si porcarii gazoase ce bei, coca-cola samd

      inca nu am strins toata cantitatea de kkt ce trebuie sa ti-o aduc la usa dar sa stii ca muncesc la ea  

      pai atat poti pe lumea asta, sa fii fabrica de kkt

    Fratilor stati lin. Fiecare face ce doreste, libertate asta înseamnă.

    Trebuie punctat concret 

    a) cunosc 5 bolnavi, 3 vaccinati si 2 nevaccinati, deci ..? 

    b) un coleg are un vecin tanar max 35 ani ,triplu vaccinat, era sa dea colțul. A scapat cu perfuzii la domiciliu. 

    c) tot colegul stie 2 gravide vaccinate : una in ultim trimestru de sarcina -copilul mort, a doua -medic uman, insarcinata intr-o luna - fatul mort. 

    d) ginecolog la spital de stat in București: femei insarcinate in diverse stadii ,infectate covid, copiii decedati - sange coagulat pe cordon ombilical, ca si la cele vaccinate - fac anticoagulante injectabil la altele ca sa le salveze copiii.  

    e) cunosc un singur caz de om 32 de ani, mort ,afectat de covid - avea de la 8 ani diabet, in rest batrani insa putini

    Concluzia - cei afectati sunt batranii si copiii nenascuti, insa atentie asa zisul vaccin Arn scrie in prospect ca studiul se termina in 2023. Dea Dumnezeu sa nu fie efecte grave asa cum au patit altii ! 

    1. Eu sunt anstezist la ATI, ce punctezi tu acolo este distorsionat grav de la realitate.

      95 % ce-mi intra in sectie sunt nevaccinati, marfa proaspata ce pleaca la morga. 

      Restul de 5 % vaccinati au comorbiditati grave. 

      Chiar vreti poze din sectie ca sa intelegeti? 

      eu sint doctor la ATI , ce punctezi tu este distorsionat grav de la realitate , majoritatea ce-mi intra in sectie sint vaccinati . chiar vreti poze sa intelegeti ?

      Individul minte direct și pe față. Pentru asta e plătit.

      Eu il cred, am rude la spital si imi confirma exact ce a descris el.

      Draga anestezistule, matale esti dusmanul stiintei, adica medieval, asa zic enoriasii vaccinului.

      Ca sa se afle din ce cauza moare un om, se face autopsie. De aceasta se ocupa medicii specialisti. Medievalii care se inchina la vaccin declara din talent cauza mortii ca fiind covid. Fara autopsie, oamenii normali nu cred aburelile voastre.  

      Păi tu și el sunteți fix aceeași persoană. La fel ca bolnavul cu citatele și cretinul de la 13.5.

      eu nu il cred , am rude la spital si nu confirma nimic din ce a descris .

      nu-I nici un anestezist , e un postac lihnit de foame , nu mai pune botul la toti boratii !

      Sor'mea la Sfantul Spiridon e la capatul puterilor si din pacate situatia nu arata roz, de ce as crede niste limbrici postaci ce urla unii la altii pe un forum???? Voi sunteti sariti rau de pe fix?

      sora'ta e la capatul puterii pe centura , esti sarit de pe fix !

      up date : un baiat tanar, angajat al Renovatio Trading, vaccinat ziua, de seara in coma. Au trecut 3 săptămâni.

      Liceu : 2 profesori vaccinati bolnavi alaturi de 8 elevi vaccinati, tot bolnavi. 

      Sa te fut în gura de nespalat, numai asa îți vor creste alți dinti în gura aia stirba.

    Au participat și preoți....?!

    Asta pt că nimeni nu îi întreabă cât , cum , ce câștigă, ce declară , ce fac cu banii dați pt biserică....

    Preoții ar trebui să aibă altă menire.... 

    Chelneri nazisti, cerand Ausweis-ul (green pass), la intrarea in localuri, Vaccinati stand ca niste oi bete la mese, dispretuind pe cetatenii de categoria a doua, Nevaccinatii, parlamentari care sunt multumiti de masurile existente, cu alte boli mai grave pe ei, cu fetele pamantii de la vaccin, spitalele care ard, un spion care se lauda cu spitalele ce ard in orice moment (de parca e treaba altcuiva sa asigure spitalelor conditii demne de secolul al XXI-lea, nu de Evul Mediu, in care pacientii sa vina sa scape de boli, sa se regenereze: uneori crezi ca le dau ei foc sa scape de cei cu teribilul virus Covid-19), Trupele de Represiune SA (Sturmabteilung), Storm Detachment in Reichul Nazist al lui Hitler, prin parcuri, pe strazi! Din ~Serve in Protect~ in ~Heil Ara!~...

    1. Am citit și eu despre ororile holocaustului în care evreii nu erau lăsați să intre în localuri și cinematografe. Oribile vremuri. Nu credeam că voi trăi să le văd și la noi.

    Singurul protest adevarat a fost la Radauti , Suceava . Cind vor fi din astea si in marile orase atunci se poate spera la o schimbare .Atunci nici mama securitatii nu mai are ce sa le faca Cele controlate si tinute in frau de secu nu fac doi bani , sau cele cu fricosi care stau cu mainile in buzunare cum am vazut la Cluj , sau Timisoara . Gaselnita securitatii este sa faci proteste si chiar revolutii "civilizate " in soapta . Asta poate merge in Japonia , dar aici , politicienii au soricul gros cit talpa bocancului si nu le pasa decat de par .

    1. Românii sunt lasi si nu au ieșit nici la revolutie, la ce bun va chinuiți atunci? Nu se accepta de la Moscova abateri?

      Francezii ies la protest de vreo 3 ani in fiecare final de saptamana si cu toate astea, micron face tot ce vrea muschiul lui.

    cine nu vrea sa se vaccineze e carne de tun pentru valul 4, sel ectia naturala

    1. Dedicatie pentru vaccinati..."in hell you will be in good company" :-)

    cand vor ajunge sa se sufoce de covid la usa ATI, atunci, n or sa mai protesteze

    1. Voi o sa aveti o moarte mai usoara, fara sufocare. Cand o sa se termine prosteala asta o sa iasa la proteste intepatii care nu mor si vor cere alte restrictii ca ei asa vor sa traiasca.

      da, o sa ne sufocam si noi, dar cu 50 de ani mai tarziu

      Nu apuci pentru ca mai trebuie facute niste experiente pe docilii gata intepati.

    cei mai prosti oameni din Europa sunt im Romania, prefera sa moara ca prostii, decat sa se vaccineze! Cand s a eradicat variola oamenii erau mai destepti, intre timp s au mai tampit....

    saracii cu duhul! ar trebui sa ne fie mila de antivaccinisti, pentru ca o sa-i mai avem putin timp printre noi, Dumnezeu sa-i ajute!

    saracii cu duhul! ar trebui sa ne fie mila de antivaccinisti, pentru ca o sa-i mai avem putin timp printre noi, Dumnezeu sa-i ajute!

    1. prostu moare de grija altuia !

      bai boule de doi ani tot spui asta si vad ca voi ati umplut spitalele , cretinilor !

    prosti sosocii, dar multi, totdeuna prostii au fost mai multi....

    1. stoarce-ti cosurile , puber intarziat si la minte la fel , vezi ca iar ai uitat de medicamente !

      Trepanatul de la 22 se inchina la biserica covid. Nu are sanse sa inteleaga. La fel si trepanatul de la 21.

    ati realizat ce ati votat 30 de ani si ca v au dat arest la domiciliu cei pe care i ati votat? , va mai si injecteaza otrava lenta prin lege. Colonia gaborilor, jandarmilor, seiko, si a justitiabililor milionari vinduti sistemului.si a medicilor mincinosi politicieni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb