PSD DESPRE MENŢINEREA MINISTRULUI JUSTIŢIEI ÎN FUNCŢIE Răgaz pentru Predoiu până la raportul CE pe Justiţie

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 19 mai 2009

Răgaz pentru Predoiu până la raportul CE pe Justiţie

Preşedintele PSD, Mircea Geoa­nă, a declarat, ieri, că minis­trului Justiţiei, Cătălin Predoiu, trebuie să beneficieze de un răgaz până la raportul din iulie al Comisiei Europene pe Justiţie pentru a vedea dacă decizia de menţinere a sa în funcţie a fost corectă.

Liderul PSD a explicat: "Domnului Predoiu cred că trebuie să-i dăm răgazul până la raportul de ţară pentru a vedea dacă decizia de a-i prelungi mandatul a fost una justificată. Sper că nu va fi negativ raportul. Fac un apel la celelalte familii politice, şi la PD-L, care sunt la populari, pentru că acolo sunt multe voci critice la adresa României, dar şi la PNL şi UDMR, să facem un efort conjugat până pe şapte iulie ca raportul să fie pozitiv pentru Româ­nia. Raportul n-o să fie de mari laude, dar sper să nu ducă la sistarea fondurilor europene".

Potrivit NewsIn, Mircea Geoană a susţinut, din nou, că nu Parlamentului îi revine principala sarcină referitoare la reformarea jus­tiţiei şi că a venit vremea ca res­ponsabilii din sistem, de la preşedinte, la miniştrii de Justiţie, să spună ce au făcut pentru sistem în ultimii ani.

La rândul său, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, recent, în replică la posibilitatea ca PSD să solicite demiterea sa după raportul Comisiei din iulie, că nu face decât un comentariu, anume că motivul rămânerii sale în Executiv îl reprezintă continuarea proiectelor şi că nu face politică.

Cătălin Predoiu a declarat: "Eu am să adaug o singură frază. Fiecare face ce trebuie. Unii fac politică, eu fac proiecte. Am rămas în acest Guvern pentru continuarea acestor proiecte".

Presa centrală a relatat că liderul PSD, Mircea Geoană, va cere ca un eventual eşec al raportului pe justiţie să fie asumat de ministrul Justiţiei, şi va cere demiterea acestuia.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb