PSD JOACĂ DUR: Hrebenciuc şi Dragnea, şefii campaniei electorale pentru prezidenţiale

A.G.R.
Ziarul BURSA #Politică / 22 iulie 2009

Viorel Hrebenciuc va fi şeful campaniei electorale prezidenţiale a social-democraţilor, iar Liviu Dragnea va prelua postul de secretar general interimar, a anunţat, ieri, purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz.

Domnia sa a explicat: "Coordonatorul general de campanie electorală s-a decis să fie Viorel Hrebenciuc. Atribuţiile de secretar general vor fi preluate de Liviu Dragnea, care are în acest moment şi o sumă de atribuţii privind campania electorală implicit".

Potrivit Agerpres, Duvăz a precizat că aceste decizii urmează a fi validate şi de forurile de conducere ale partidului. O altă decizie luată în cadrul reuniunii de ieri a conducerii PSD vizează coordonarea, în perioada preelectorală, a unul sau două judeţe de către miniştrii şi liderii principali ai partidului.

Duvăz a mai anunţat că vor continua întâlnirile la centru cu reprezentanţii organizaţiilor judeţene pentru a face evaluări, "în sensul cel mai curat al cuvântului", privind rezultatul ultimelor alegeri, în contextul în care se pot compara trei scrutine: locale, parlamentare şi europene.

Potrivit lui Duvăz, a fost discutată şi problema listelor electorale suplimentare. Domnia sa a precizat: "S-a constatat că ele sunt prilej de tentative şi chiar de fraudă. Din această cauză, am lăsat până la sfârşitul săptămânii viitoare să se facă toate evaluările, inclusiv ale Ministerului de Interne, în legătură cu faptele şi acţiunile sesizate în timpul alegerilor pentru Parlamentul European". Social-democratul a precizat că va fi decis un mecanism care să reducă tentaţia de fraudă electorală, dar care să ofere în acelaşi timp garanţia că electorii îşi pot exprima opţiunile în ceea ce priveşte alegerea preşedintelui.

Miniştrii PSD au fost delegaţi să coordoneze activitatea preelectorală a judeţelor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb