PSD:  "PNL trimite România înapoi cu 10 ani, propunând românilor eternele studii de fezabilitate"

I.M.
Politică / 29 ianuarie 2020

"PNL trimite România înapoi cu 10 ani, propunând românilor eternele studii de fezabilitate"

PSD acuză PNL că printr-o decizie ''pur politică'' trimite ţara înapoi cu 10 ani, propunând "eternele studii de fezabilitate", în locul demarării de îndată a lucrărilor concrete la cele două autostrăzi Comarnic - Braşov şi Târgu Neamţ - Iaşi - Ungheni, informează Agerpres.

"Printr-o decizie pur politică, PNL trimite România înapoi cu 10 ani, propunând românilor eternele studii de fezabilitate, în locul demarării de îndată a lucrărilor concrete. Din pix, prin decizia de anulare a contractelor de parteneriat public-privat pentru cele două autostrăzi, Comarnic-Braşov şi Târgu Neamţ - Iaşi - Ungheni, Guvernul Orban distruge în mod premeditat speranţa românilor de a uni, cât mai rapid, Moldova cu Transilvania printr-o autostradă. Ieri, Guvernul PNL a anulat o procedură în derulare, fără nicio argumentaţie tehnico-economică şi fără a evalua măcar cele 4 oferte deja existente pentru demararea lucrărilor la Târgu Neamţ - Iaşi - Ungheni", arată sursa citată.

De asemenea, social-democraţii solicită Guvernului să facă publice de îndată rezultatele "Analizei Multicriteriale", elaborată de BEI-PASSA în 2018 şi prezentată oficial în Subcomitetul de monitorizare POIM în 06.12.2018.

"În acest document se găsesc răspunsurile la toate aşa-zisele necunoscute invocate de ministrul Bode privind valoarea estimată, incidenţa problemelor de mediu, valorile de trafic etc. şi reprezintă dovada clară că PNL va dubla numărul kilometrilor de autostradă aşa cum a dublat şi alocaţiile.... 'după anticipate' şi 'mai vedem'", mai spune PSD.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Aici au dreptate! O luam iarasi de la capat, din nou, a mia oara! Imi amintesc ca in 2008 a venit Breceanu min transporturilor - pdl si a anulat licitatia pentru drumul expres craiova pitesti, ca in 2 ani face el autostrada... In 2018, dupa 10 ani s a demarat constructia intre craiova si pitestu a unui.... Drum expres!!!!!

    Asa ca ... inca odata , lagenda mesterului manole e reluata... Si va mai mirati ca pleaca lumea din tara asta condusa de niste nulitati, de diverse culori! 

    700 parlamentari = 700 de frâne!!! de 30 ani.

    Peste zeci de ani, la sfarsitul timpului, vor exista autostrazi! Sarmanii> tare mai fura!

    Hotu-i frate cu politicianul roman! De aceea sunt pensii asa de mici, nu nesimtite pentru toata lumea! Normale in Vest!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb