"Puma România" şi "Peace One Day" organizează "One Day, One Goal"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 26 septembrie 2008

Puma România s-a alăturat iniţiativei globale de susţinere a Organizaţiei Non-Profit "Peace One Day", încurajând marcarea primului gol pentru pace în cadrul evenimentului "One Day, One Goal".

"Obiectivul PUMA şi Peace One Day este ca în următorii ani, în fiecare ţară de pe glob să se joace fotbal pe data de 21 Septembrie. Nici un alt lucru nu ar putea coaliza mai bine oamenii, comunităţile, naţiunile, decât acest sport iubit de întreaga planetă, prin fiecare meci al zilei manifestându-se bucuria de a aduce oamenii împreună în pace, într-un scop comun şi împărtăşind o pasiune comună, dincolo de diferenţe, conflicte şi violenţă. Tocmai de aceea s-a ales acest sport liant, pentru ca oamenii să accepte cu dăruire o activitate care le place şi pe care să o desfăşoare în scopul păcii.

Invitaţii noştri au marcat 12 goluri pentru pace - un scor neaşteptat de 6 la 6 - într-un meci jucat cu multă însufleţire şi dăruire. One Day , One Goal Bucureşti 2008 - declaraţia noastră de pace pentru întreaga lume!", a declarat Adina Militaru, Marketing Manager PUMA România.

Puma România a adus pe teren nume cunoscute din show-bizul românesc şi importanţi reprezentanţi mass-media, organizând un meci de fotbal amical, pentru a susţine Ziua Internaţională a Păcii. Jucătorii au fost întâmpinaţi la intrarea pe teren de un simbol al păcii, o arcadă formata din cateva mii de flori rosii si albe ,asezate sub forma unei inimi, ce purta înscriptionată numele evenimentului : "One Day, One Goal".

Primul meci pentru pace s-a disputat între echipa White Tigers formată din jucătorii: Ioan T Morar, Conecter, Cove, megastarul Cătălin, Kamara, George Trandafir DJ Pro FM, Mihai Ionescu - redactor FHM şi Miţă de la Bere Gratis şi echipa Black Cats. Aceasta din urmă a fost reprezentată în teren de Rică Răducanu, Dani Otil - prezentator al emisiunii " Neaţa cu Răzvan şi Dani", Dan Filoti - redactor şef ProSport, Andrei - cealaltă jumătate a formaţiei Alb şi Negru, George Vintilă, Wilmark, Andi Văsluianu - actor la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploieşti şi Teatru ACT în Bucureşti, Alex Velea şi Eduard Ţone - redactor şef FHM.

Căpitanii celor două echipe, Miţă de la Bere Gratis şi Eduard Ţone au mobilizat şi au susţinut jucătorii pentru marcarea primului gol pentru pace înscris încă din primele minute de joc chiar de căpitanul echipei White Tigers, Miţă. Cei doi apărători ai păcii şi ai porţilor, Rică Raducanu şi Ioan T. Morar au stat pe baricade până la finalul meciului când scorul nu a putut fi departajat decât printr-o avalanşă de penaltiuri.

Ceea ce se dorea a fi un meci demonstrativ a devenit spre final o adevarată competiţie, în urma căreia echipa câştigătoare - White Tigers şi-a purtat cu mândrie trofeul primit - o floare din cristale Swarovski , înmanată căpitanului echipei, Miţă de la Bere Gratis.

Organizaţia Peace One Day împreună cu Puma a organizat ieri 21 Septembrie, de Ziua Internaţională a Păcii, meciuri de fotbal amicale, luptând pentru susţinerea păcii. Puma a lansat de asemenea colecţia de fotbal "Peace One Day 2008 - 2009" aratata in premiera la festivalul de film de la Cannes si prezenta in magazinele PUMA din toata lumea incepand cu luna aceasta .

O mare parte din profiturile generate din vânzarea acestei colecţii sunt donate de Puma către organizaţia Peace One Day.

PUMA este compania internaţională de Sportlifestyle, care îmbină cu influenţe din sport, lifestyle şi fashion. În această industrie, PUMA aduce prin felul său unic, elemente surprinzătoare în ceea ce priveşte încălţămintea, hainele şi accesoriile Sportlifestyle, prin inovaţii tehnice şi design revoluţionar. Fondată în 1948, în Herzogenaurach, Germania, PUMA îşi distribuie produsele în peste 80 de ţări

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb