Putin recurge la represiune stalinistă împotriva propriilor soldaţi

Putin recurge la represiune stalinistă împotriva propriilor soldaţi

C.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 12 martie 2022

Vladimir Putin (Sursă foto: Twitter)

Vladimir Putin (Sursă foto: Twitter)

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a publicat o serie de interogatorii cu prizonieri ruşi capturaţi din rândul forţelor de ocupaţie care declară că militarii care refuză să execute ordinul de luptă împotriva statului vecin riscă să fie împuşcaţi pe loc de ofiţeri şi structuri specializate exact ca pe vremea Armatei Roşii.

În ciuda acestor riscuri, sunt relatate revolte împotriva războiului, sărăciei, abuzurilor şi corupţiei din armată în rândul militarilor ruşi, numeroase voci susţinând că acesta ar fi adevăratul motiv pentru care Kremlinul urmăreşte disperat să recruteze mercenari din Siria sau ex-republici sovietice aflate în zona sa de influenţă.

Într-o înregistrare cu un interogatoriu difuzat astăzi de SBU, un prizonier rus relatează faptul că eşaloanele superioare ale armatei ruse au reluat practica "escadroanelor de împuşcare" - eşaloane care urmăresc principalele forţe ale Federaţiei Ruse şi îi ucid pe tinerii care vor să fugă. Potrivit acestuia, în ciuda propagandei mincinoase care le spunea tinerilor recruţi că execută o misiune de pacificare, pe parcursul înaintării în Ucraina, armata ocupantă începe să realizeze că nu are nici pe departe o misiune de menţinere a păcii.

"Dar ni s-a spus că nu ne vom întoarce, pentru că suntem urmăriţi de eşaloane care ucid dezertorii care încearcă să se întoarcă acasă", a recunoscut prizonierul.

"Acum, devenit complice la crime, ocupantul regretă că nu a avut curajul să se comporte precum infanteriştii marini ruşi:... lângă Odesa, 600 puşcaşi s-au răzvrătit şi nu au coborât de pe navă, pentru că au înţeles ce se întâmplă" precizează SBU la finalul materialului distribuit presei pentru a transmite faptul că armata de ocupaţie a Kremlinului este demoralizată şi asuprită după vechile metode ale comisarilor sovietici.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Acest securist de factura stalinista vrea sa distrugă civilizatia și democrația occidentala, libertățile și stilul nostru de viata cu ajutorul îndoctrinaților de factura criminala folosiți și-n dictaturile orientale.. Dacă nu va fi izolat de elitistii rusi acest securist care mai nou își tine consiliile și face declarații de presă înconjurat de sexul slab ne va duce în pragul dezastrului..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb