PwC România şi D&B David şi Baias au asistat familia Cepalis în vânzarea producătorului Te-Rox către grupul suedez Holmbergs

A.B.
Comunicate de presă #Construcţii / 3 decembrie 2020

PwC România şi D&B David şi Baias au asistat familia Cepalis în vânzarea producătorului Te-Rox către grupul suedez Holmbergs

O echipă integrată de specialişti în tranzacţii ai PwC România şi D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat familia Cepalis în tranzacţia prin care a vândut producătorul de huse şi sisteme de siguranţă pentru scaune auto pentru copii Te-Rox Prod Paşcani către grupul suedez Holmbergs, transmite un comunicat de presă.

George Ureche, M&A Leader PwC România, a declarat: "Ne bucurăm că am reuşit să încheiem încă un proiect de succes, după un an şi jumătate în care am traversat, împreună cu Doina şi Roxana Cepalis, foarte multe momente de răscruce, de la selectarea celui mai bun investitor până la momentele dificile din timpul stării de urgenţă, când toate companiile de producţie au fost afectate. Toate greutăţile au fost depăşite şi nu am pierdut niciun moment din vedere scopul final - cum să creăm valoare pentru acţionari, pentru companie şi pentru comunitate. Această tranzacţie, prin care familia Cepalis devine un acţionar important în grupul Holmbergs, pune şi bazele dezvoltării ulterioare a companiei Te-Rox, care va deveni un pilon puternic de creştere a întregului grup".

El a adăugat că "perioadele incerte au suspendat sau anulat multe fuziuni şi achiziţii în piaţă, dar cele care sunt încheiate în acest final de an arată că există o încredere a ambilor parteneri că se poate genera valoare şi într-un context macroeconomic dificil."

"Suntem onoraţi că am făcut parte din echipa care a finalizat această tranzacţie complexă şi importantă pentru perioada plină de incertitudini pe care o traversăm. În acelaşi timp reprezintă încă o colaborare de succes cu antreprenorii români care ne acordă încrederea în decizii esenţiale pentru afacerile lor", a spus Sorin David, Managing Partner D&B David şi Baias.

Experţii PwC au oferit asistenţă financiară specializată la tranzacţii, în timp ce avocaţii D&B David şi Baias au acordat consultanţă juridică în toate etapele, până la finalizarea tranzacţiei. În etapa negocierii documentelor tranzacţiei au fost cooptate şi Alina Stăvaru, Partener, şi Marina Giurgică, Asociat Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA.

"Pentru noi, în calitate de consultanţi de tranzacţii care au asistat familia Cepalis în această vânzare, satisfacţia constă nu doar în încheierea tranzacţiei în parametrii doriţi, ci şi în identificarea acelui investitor care, în contextul internaţional al pieţei de profil, poate materializa potenţialul de creştere al Te-Rox", a spus Marina Pavel, Manager PwC România.

Firma fondată de Doina Cepalis a fost premiată în 2011 la Gala "Campioni în Business", organizată de PwC, Enterprise Investors şi BCR, la categoria cele mai dinamice companii din Moldova.

"Această tranzacţie reprezintă încă o validare a faptului că Doina Cepalis este o campioană în business pentru că a reuşit să creeze şi să dezvolte o companie valoroasă şi apreciată internaţional pentru calitate şi inovaţie", a spus Mihai Aniţa, Partener PwC România.

Echipa integrată a fost formată din George Ureche, M&A Leader, PwC România, Marina Pavel, Manager, şi Marius Brinceanu, Consultant Senior, Sorin David, Managing Partner D&B David, şi Baias şi Andreea Tortov, Avocat Colaborator D&B David şi Baias.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb