RAD ajută operatorii de telefonie mobilă şi pe cei de televiziune să măsoare trecerea la IP

Comunicat RAD
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 februarie 2007

AD şi MRO-TEK au lansat un proiect impresionant: extinderea reţelei de telecomunicaţii din India cu 560000 kilometri!

Conform testelor efectuate de cel mai important centru de testare din industrie, Chronos, problemele clasice, cum ar fi pierderile de date şi erorile, ce descurajeză operatorii de telefonie fixă şi mobilă şi cei de televiziune să migreze de la reţelele TDM (telefon) la IP (Internet Protocol) pot fi eliminate prin instalarea IPmux pseudowire gateways de la RAD Data Communications. Oferind măsurarea sincronizării în reţelele IP, IPmux permite companiilor, inclusiv operatorilor mobili, să treacă la reţelele IP cu costuri scăzute fără să le fie frică de sacrificarea funcţionalităţii principale care poate fi pierdută ca rezultat al problemelor de timp.

Furnizarea celor mai bune servicii TDM necesită o tehnologie de recuperare complexă a datelor şi scalabilă pentru a îmbunătăţi tehnnologia pseudowire. RAD a găsit o soluţie la această problemă prin dezvoltarea Application-Specific Integrated Circuit (ASIC) ce incorporează un mecanism adaptabil, scalabil şi avansat de recuperare a datelor şi îndeplineşte cele mai noi standarde.

Operatorii de telefonie fixă şi mobilă, ca şi cei IPTV, de televiziune mobilă şi de televiziune digitală se bazează adesea pe procesele care depind de timp şi cer o sincronizare exactă şi scalabilă pentru funcţionarea reţelei lor şi pentru monitorizare şi SCADA. Chronos a confirmat că algortimurile avansate pe care RAD le-a încorporat în IPmux pseudowire gateways sparge principalele bariere legate de măsurarea exactă şi cauzate de migrarea la reţelele packet switched Ethernet, IP şi MPLS. Aceasta a fost o problemă serioasă deoarece, în timp ce reţelele TDM oferă în mod natural măsurarea timpului împreună cu datele lor, reţele packet switched (PSNs) nu transferă orice informaţie legată de măsurarea timpului.

Convergenţă către o singură infrastructură Single Packet Base

"În vechile reţele TDM, sincronizarea a fost întotdeauna o parte a reţelelor întreprinderii, la fel ca şi aplicaţiile pe care le suportă, de aceea clienţii nu au fost nevoiţi să ţină cont de ea", a declarat Martin Kingston, Senior Designer for Transport Networks Orange UK. "Totuşi, reţelele converg către o infrastructură packet based ce susţine toate aplicaţiile", a adăugat dl.Kingston. "Aceasta implică aproprierea serviciilor TDM şi astfel sincronizarea trebuie să fie, de asemenea, inclusă. Profilul scăzut al acesteia a însemnat că importanţa ei nu a fost foarte mare", a mai spus dl.Kingston.

Operatorii mobili cu reţele frequency division duplex (FDD) de 2G şi 3G folosesc sincronizarea frecventă la staţii de bază astfel ca telefoanele mobile să fie capabile să transmită în întregime pe măsură ce se mută de la acoperirea unei staţii de bază la următoarea. Fără această sincronizare telefonul mobil nu ar fi capabil să "vadă" următoarea staţie de bază.

Dl.Kingston a concluzionat: "Aplicaţiile de la bordul reţelei packet au nevoie de sincronizare, la fel ca şi telefonia IP şi video-conferinţele. Pentru alte aplicaţii cum ar interworking sau circuit emulation pentru PBX, sincronizarea este vitală".

Măsurarea timpului este vitală

"În afaceri, organizarea timpului este foarte importantă", consideră Gaby Junowicz, Director of Business Development for Cellular and Wireless Networks RAD Data Communications. "Mulţi operatori de telefonie mobilă au promis redirecţionarea apelurilor GSM şi 3G prin IP la costuri scăzute, dar nu am putut migra din cauza pierderilor de servicii importante, ce depind de timp", a explicat dl. Junowicz. "Furnizând sincronizare măsurării timpului în reţelele IP, orgnanizaţiile pot primi asigurări că beneficiile IP nu vor fi obţinute ca urmare a scumpirii folosirii serviciilor dependente de timp".

Testarea sincronizării strategice

Chronos oferă consultanţă în testarea sincronizării strategice pentru a evalua produsele şi serviciile, astfel încât să se asigure că se potrivesc scopului şi îndeplinesc cerinţele reţelei. Consultanţa în privinţa testării sincronizării reţelei de la Chronos, respectată în întreaga industrie, este destinată celor care realizează reţele, utilizatorilor şi operatorilor care oferă sau conectează echipament sau servicii incluse prin poor sync în următoarea generaţie de reţele de telecomunicaţii packet-based .

Tehnologia patentată TDM over IP (TDMoIP) de la RAD permite transportul traficului TDM prin Ethernet, IP and MPLS PSNs. Segmentează şi rezumă TDM bit-streams şi apoi transportă pachetele ce conţin încărcătura TDM prin PSN. La finalul acestei "pseudowire", semnalul TDM este reconstruit, punând în comun transportul iniţial TDM.

Staţiile de bază mobile GSM/3G

Testele au avut menirea de a evalua capacitatea soluţiilor IPmux de la RAD de a furniza sincronizare aplicaţiilor de reţea destinate telecomunicaţiilor - de exemplu, pentru staţiile mobile de bază GSM/3G. Un număr de diferite scenarii au fost propuse pentru a include condiţii ideale, condiţii ce reprezentau operaţiile obişnuite ale unei reţele şi performanţa din timpul scenariilor de reţea nereuşite. Testarea a fost făcută pe două sisteme, unul folosit ca transmiţător - reprezentând reţeaua finală - iar celălalt ca destinatar, reprezentând clientul final.

Corespunde standardelor G.823 şi ITU-T G.8261

În testul Chronos, IPmux pseudowire gateways a oferit performanţă echivalentă TDM, răspunzând cererilor de fluctuaţie G.823. Soluţiile au demonstrat corespondenţă când au fost testate pe baza standardului ITU-T G.8261, un standard care defineşte metodologia de testare şi criteriul de acurateţe pentru măsurarea timpului pentru transport prin reţelele packet. G.8261 include scenarii de slăbire a reţelei pentru a simula condiţii mai reale ale reţelei. Testele efectuate au demonstrat că având în vedere cererile de a prioritiza traficul TDMoIP, semnalele de sincronizare stabile au fost transportate în reţeaua test.

RAD Data Communications şi MRO-TEK Limited, partenerul său din India, au marcat un moment foarte important la sfârşitul lunii decembrie când 560000 kilometri de reţea, bazate pe produsele RAD, au fost adăugate reţelei de telecomunicaţii din India. Acest proiect a marcat şi o altă premieră: numărul produselor de acces pentru telecomunicaţii de la RAD instalate în întreaga lume a depăşi 10 milioane.

India este cea de-a doua piaţă a RAD după cea din SUA şi este importantă din punct de vedere strategic, având în vedere potenţialul mare de creştere la sfârşitul acestei decade. Produsele HDSL, G.SHDSL şi modemul optic single-mode de la RAD, folosite în întreaga lume, au fost folosite pentru ultimii kilometri de reţea în India, preluând 50% din piaţa din ţară.

"Compania RAD este mândră de parteneriatul cu MRO-TEK şi încântată de poziţia de furnizorul numărul unu de echipament pentru comunicaţiile de date şi pentru providerii de telecomunicaţii şi service" a declarat Jayant Deo, preşedinte RAD India. "Principalul scop al RAD India este să întărească imaginea de brand a companiei şi să păstreze legătura cu operatorii de telecomunicaţii, providerii de telefonie mobilă, companiile de utilităţi, transport şi cele din sectorul financiar din ţară", a completat dl.Deo. "Cu mai mult de 250 de soluţii de acces care folosesc cele mai bune tehnologiii din industrie pentru a răspunde provocării accesului Carrier Ethernet, redirecţionării 2G şi 3G, optimizării A-bis, A-ter şi HSDPA, comprimării vocii şi optimizării şi conectării EFM folosind G.SHDSL.Bis şi GFP, avem o importantă oportunitate să ne extindem prezenţa în fiecare sector al pieţei de telecomunicaţii din India", a mai spus dl.Deo.

"Ne bucurăm să trecem de numărul de 560000 kilometri de reţea şi să ne punem semnătura pe ultimii kilometri de infrastructură de acces în India tocmai când RAD a trecut de numărul de 10 milioane de produse instalate în întreaga lume" a declarat S. Narayanan, Chairman şi Managing Director MRO-TEK. "Aşa cum RAD Data Communications este pionierul internaţional în crearea de reţele şi a soluţiilor de acces terminal, MRO-TEK a fost pionierul în crearea de reţele şi a soluţiilor de acces în India", a completat dl.Narayanan. "Implementarea cu succes a 560000 kilometri de reţea nu ar fi fost posibilă fără partenerii noştri channel şi asociaţii", subliniat dl.Narayanan. "Vom continua să cercetăm şi să dezvoltăm noi produse şi să oferim cea mai nouă tehnologie şi să furnizăm cele mai bune servicii clienţilor noştri", a mai spus dl.Narayanan.

Soluţiile de acces de la RAD au fost introduse pentru prima dată pe piaţa din India de către MRO-TEK Limited în 1991. De atunci, MRO-TEK Limited a oferit servicii de vânzare, suport, mentenanţă şi reparaţii pentru produsele RAD în întreaga ţară. În 1998, RAD şi MRO-TEK au inaugurat Electronics City în Bangalore, care este echipat corespunzător pentru fabrica locală a produselor RAD, astfel încât să răspundă cerinţelor de pe piaţa din India.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb