Raiffeisen Bank a deschis a 14-a unitate

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 12 iunie 2008

Raiffeisen Bank a inaugurat încă un centru de credite cu garanţie imobiliară în Suceava - Raiffeisen Bank Casa Ta. Centrul de credite imobiliare aflat pe strada Mărăşeşti, nr.39 A, bl.12, parter, este deschis de luni până vineri între orele 9:00 - 18:30. Pe baza unei programări telefonice se pot stabili întâlniri cu specialiştii băncii şi în afara orelor de program. În unităţile Raiffeisen Bank Casa Ta clienţii pot aplica pentru credite cu garanţie imobiliară: credite imobiliare, credite pentru refinaţarea altor credite sau credite pentru nevoi personale cu ipotecă.

Raiffeisen Bank este prima bancă din România care a înfiinţat unităţi specializate pentru credite imobiliare. Prima unitate de acest fel a fost deschisă în martie 2006 la Bucureşti. În prezent funcţionează 14 astfel de centre Raiffeisen Bank Casa Ta în: Constanţa, Timişoara, Bucureşti (al doilea centru), Braşov, Piteşti, Cluj, Iaşi, Oradea, Arad, Craiova, Rm. Vâlcea, Târgu Mureş ţi cel inaugurat astăzi, la Suceava.

"Raiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piaţa românească pornind de la complexitatea din ce în ce mai mare a produselor de creditare şi nevoia clienţilor de a beneficia de consultanţă în domeniu. Practic, toţi cei care doresc să-şi cumpere un imobil sau un teren, să-şi construiască o casă, să-şi refinanţeze alte credite sau să-şi amenajeze locuinţa vor putea discuta cu specialiştii noştri, toate opţiunile şi implicaţiile unui astfel de decizii pe termen lung" a spus Ana Bunghez, director reţea unităţi Raiffeisen Bank - Casa Ta.

"Ne propunem să oferim produse de creditare care să răspundă cât mai bine necesităţilor clienţilor şi să ţină cont de evoluţiile pieţei. În acest sens, vom continua să ne completăm şi să ne adaptăm permanent oferta de credite cu garanţie imobiliară oferind clienţilor noştri şi consultanţă de specialitate", a spus Mădălina Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank a lansat la începutul acestui an o nouă politică de preţuri pentru creditele garantate cu ipotecă - Flexi Plus, Casa Ta şi Flexicredit Integral (de refinanţare). Astfel, persoanele fizice care contractează un credit garantat cu ipoteca de la Raiffeisen Bank pot beneficia de dobândă fixă pe o perioadă de un an. Din al doilea an, la fiecare aniversare a creditului, clienţii pot opta pentru una din următoarele trei variante: dobândă revizuibilă, dobândă fixă pe un an sau dobândă fixă pe trei ani.

"Noile condiţii de creditare ale Raiffeisen Bank sunt acum mai flexibile. Anual, la fiecare aniversare a creditului, clienţii pot opta pentru varianta de dobândă care şi avantajează. De asemenea, pentru plăţile anticipate de maxim 20% din soldul creditului, efectuate anual la data aniversării, clienţii nu plătesc comision de rambursare", a explicat Mădălina Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb