Raiffeisen Leasing lansează un program de susţinere a producătorilor români în contextul COVID-19

A.D.
Bănci-Asigurări / 9 iunie 2020

Raiffeisen Leasing lansează un program de susţinere a producătorilor români în contextul COVID-19

Leasing lansează programul " aşa cum trebuie, program de susţinere a producătorilor români si a economiei româneşti prin leasing financiar, anunţă comunicatul de presă trimis redacţiei.

Scopul programului este de a sprijini producătorii romani în dezvoltarea producţiei interne, păstrarea locurilor de munca şi relansarea economiei românesti, in contextul COVID-19.

Raiffeisen Leasing vine cu un program care să ajute la restartul afacerilor româneşti dupa ce a acordat iniţial măsurile de sprijin necesare clienţilor afectaţi de pandemia COVID-19, măsuri în urma cărora compania a suspendat plata ratelor pentru un numar de 1187 de clienti.

Principalul avantaj al campaniei pentru susţinerea producătorilor români este costul de finanţare, care înseamnă o reducere de 0,5% faţă de dobânda standard, zero comision de administrare în primul an de leasing şi 5% avans, posibil prin programul de garantare europeană "Cosme", pentru tranzacţiile eligibile. În plus, programul oferă clienţilor până la 6 luni Casco gratuit şi reduceri la cotele de asigurare.

Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing, a declarat: "Am continuat sa ne uitam spre viitor, la ce putem face si cum putem ajuta in contextul COVID-19. Am simtit un entuziasm si o dorinta de revenire puternica si din randul clientilor nostri si suntem aici pentru a-i sustine. Avem marele avantaj de a face parte dintr-un grup financiar puternic, cu o pozitie foarte buna de capital, care a dovedit sustenabilitate, responsabilitate si soliditate in piata si in alte momente critice pentru economie si care nu si-a stabilit niciodata o strategie doar pe termen scurt. Prin urmare, perspectivele sunt imbucuratoare pentru noi, putem ajuta larenasterea business-ului romanesc si o vom face."

Pentru a face posibilă revenirea economiei româneşti, resursele programului vor fi direcţionate către sectoarele economice cu valoare adăugată in economie. De aemenea, vor fi direcţionate către companii româneşti care produc sau comercializează bunuri finanţabile în leasing financiar din domeniile construcţii, agricultură, transporturi şi auto, domenii importante în economie.

Bob de Man, CEO, a declarant: "Rămânem conştienţi de faptul că tot acest context creat de COVID-19 va continua să aiba implicaţii importante în viaţa noastră însa suntem pozitivi şi încrezători că totul va fi bine dacă ne unim forţele să ajutăm, să fim aproape de clienţii si partenerii noştri.Ne aşteptăm la rezultate foarte bune pe această campanie. Prioritatea Raiffeisen Leasing rămâne susţinerea cilenţilor, menţinerea continuităţii afacerilor lor şi dezvoltarea continuă a activităţii, prin leasing aşa cum trebuie, corect, responsabil şi sustenabil".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb