RALUCA TURCAN: Fuga din plen a PSD-ALDE, o formă de şantaj la adresa lui Toader

E.A.
Politică / 6 martie 2019

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat astăzi că PSD şi ALDE, într-un comportament tipic infracţional, s-au folosit de Camera Deputaţilor pentru a pune presiune pe ministrul justiţiei să rezolve temele de parcurs pe care i le-au stabilit: modificările la Codul penal şi legea amnistiei şi graţierii.

"Fuga din plen a PSD-ALDE reprezintă de fapt o formă de şantaj instituţional la adresa lui Tudorel Toader. Practic, astăzi, PSD şi ALDE, într-un comportament tipic infracţional, s-au folosit de Camera Deputaţilor pentru a pune presiune pe ministrul justiţiei să rezolve temele de parcurs pe care i le-au stabilit: modificările la Codul penal şi legea amnistiei şi graţierii, principalul instrument prin care Liviu Dragnea în momentul de faţă îşi mai ţine partidul în mână", a declarat Turcan, potrivit News.ro.

Ea şi-a exprimat convingerea că românii s-au putut convinge încă o dată de ce este nociv pentru toată lumea că Parlamentul se află sub coducerea lui Liviu Dragnea, această instituţie ajungând să fie "folosită în reglarea de conturi între taberele din PSD".

"Să nu ne imaginăm că există tresăriri de bună credinţă cu privire la nerealizările administrative sau în politici publice ale ministrului justiţiei. Tudorel Toader mai are de bifat câteva cerinţe exprese care ţin de interesele infractorilor", a mai spus Raluca Turcan.

"Solicitarea noastră şi preocuparea noastră este ca această moţiune să treacă, pentru că va fi semnalul din Parlament că mandatul lui Tudorel Toader a fost un dezastru până în acest moment. (...) Practic, ministrul justiţiei este la fel de vinovat cu Liviu Dragnea şi PSD şi ALDE pentru că de fapt toată politica în materie de justiţie a fost concentrată pe interesele infractorilor. Singura parte care mai trebuie rezolvată e folosită ca şantaj interior în PSD şi ALDE", a subliniat prim-vicepreşedintele PNL.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Santaj ? Vorbe de claca , pe Toader il doare in cot de postul de ministru , el are o meserie (profesie ) bine conturata si remarcabil realizata . Turcan are asa ceva ?

    1. Bravo pentru comentariu.

      Turcan, o parasuta. 

      Toader are in schimb si o limba buna -de dat

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb