"Rangali" aduce pe piaţa românească prima gamă de lubrifianţi organici

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 6 octombrie 2008

"Rangali" aduce, începând cu luna noiembrie 2008, în premieră, pe piaţa din România gama de produse YES, de produse intime organice, disponibilă în două versiuni, pe bază de apă sau de ulei. Ambele conţin mai mult de 96% ingrediente organice şi este destinată acelor persoane care ştiu şi înteleg nevoia unui produs organic. Cercetările ştiinţifice au dovedit că pielea absoarbe 60% din ingredientele produselor cosmetice cu care intră în contact. Prin membranele mucoase, nivelul absorbţiei creşte considerabil.

Produsele YES sunt destinate deasemeni persoanelor care utilizează în mod frecvent lubrifianţi intimi. Multe dintre acestea au fost dezamăgite de-a lungul timpului de produsele pe bază de glicerină şi caută un lubrifiant fără ingrediente chimice, cu performanţe înalte şi care să constituie o variantă mai sănăatoasă.

Există persoane pentru care utilizarea unui astfel de produs este absolut necesară. Mai mult de 80% dintre femeile aflate la menopauză au nevoie de lubrifiere, necesară doar pentru confort. De exemplu, pentru că YES nu conţine parabeni (care mimează acţiunea estrogenului), acest lubrifiant este sigur în timpul tratamentului hormonal.

Lubrifianţii YES se diferenţiază de alte produse de acelaşi tip prin puritate, plăcere, performanţă. Această gamă de produse este rezultatul unor cercetări intense şi al utilizării unor ingrediente eficiente şi organice. Mai mult decât atât, ambalajul este discret, elegant şi uşor de folosit.

Există două variante de prezentare - ambele cu gramaje de 25 ml, 75 ml şi 125 ml, pe bază de apă şi pe bază de ulei. Cele pe bază de ulei nu sunt recomandate în utilizarea combinată cu prezervative de latex.

Gama YES este certificată organic de Soil Association şi aprobată de Vegetarian Society.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb