Raport Soft-Serve: Donaţii de 11,7 mil. dolari pentru Ucraina şi acces la educaţie duală pentru 1,000 de studenţi

D.R.
Miscellanea / 7 iulie 2023

Raport Soft-Serve: Donaţii de 11,7 mil. dolari pentru Ucraina şi acces la educaţie duală pentru 1,000 de studenţi

SoftServe, companie de consultanţă IT, a lansat raportul anual de sustenabilitate, prin intermediul căruia prezintă progresele pe care le-a realizat în 2022. Raportul evidenţiază angajamentul puternic al companiei faţă de responsabilitatea socială corporativă. "Sustenabilitatea se află în centrul a tot ceea ce facem la SoftServe", a declarat Chris Baker, CEO al SoftServe. "Angajamentul nostru ferm de a crea un impact pozitiv pentru oameni, comunităţi şi mediul în care ne desfăşurăm activitatea ne alimentează pasiunea şi acţiunile. Acest raport de sustenabilitate reflectă progresul nostru din 2022, ceea ce este impresionant, date fiind împrejurările în care noi în calitate de companie - şi lumea în general - am suferit pe fondul războiului declanşat de Rusia în Ucraina. Împreună, colegii, clienţii şi partenerii au creat o forţă comună pentru bine", informează un comunicat de presă, remis astăzi.

Ca răspuns la războiul din Ucraina, Open Eyes, fundaţia caritabilă a SoftServe, a strâns peste 11,7 milioane de dolari pentru a furniza asistenţă umanitară vitală şi resurse celor aflaţi în nevoie, inclusiv 71 de ambulanţe şi 52 de vehicule de evacuare medicală de pe liniile de front. Open Tech - platforma de crowdsourcing pro bono a SoftServe - a creat 10 programe axate pe ajutorarea Ucrainei, cum ar fi "The Shelter", care a găzduit peste 1 milion de refugiaţi, şi jocul educativ "NUMO", dezvoltat în colaborare cu UNICEF Ucraina, de care a beneficiat 74,000 de copii din adăposturile antiaeriene. Încă de la începutul invaziei ruseşti, SoftServe a acordat prioritate siguranţei angajaţilor săi, prin eforturi menite să ofere sprijin financiar, operaţional, informaţional şi psihologic. Compania a relocat 5,675 de angajaţi ucraineni atât în străinătate, cât şi în Ucraina - în zone mai îndepărtate de linia frontului, oferindu-le asistenţă financiară, în timp ce peste 1,750 de persoane din Polonia şi Ucraina au beneficiat de suport psihologic gratuit. Aproximativ 50 de angajaţi au fost relocaţi în România de la începutul războiului, iar dintre aceştia, 14 au decis să se alăture echipei de 100 de persoane din SoftServe România.

Ca parte a strategiei sale de eficientizare a resurselor de mediu pe 10 ani, SoftServe a redus în 2022 emisiile directe de gaze cu efect de seră cu 43% şi emisiile indirecte cu 46%. De asemenea, compania a primit certificarea ISO 14001:2015.

În 2022, SoftServe a continuat să promoveze o cultură a diversităţii, echităţii şi incluziunii (DEI). Egalitatea de gen a fost unul dintre domeniile cel mai semnificativ impactate de iniţiativele DEI, deoarece oportunităţile de angajare, conducere şi educaţie au crescut din 2021 până în 2022. Anul trecut s-a încheiat cu 36% din forţa de muncă a companiei formată din persoane care se identifică drept femei. În cadrul SoftServe România, 41% dintre angajaţi sunt femei. Procentul femeilor în funcţii de asociat, de conducere şi de management a crescut cu 1%, respectiv 3% şi 2%. Mai mult, raportul de femei în roluri de conducere şi management depăşeşte în prezent standardele industriei. SoftServe a colaborat, de asemenea, cu organizaţii neguvernamentale din Ucraina şi Columbia pentru a ajuta peste 110 femei să îşi înceapă cariera în domeniul IT prin oferirea de cursuri gratuite.

Raportul de sustenabilitate al SoftServe detaliază, de asemenea, evoluţia iniţiativei "Dare to Care", un proiect desfăşurat la nivelul întregii companii, care oferă managerilor, liderilor şi angajaţilor instrumente şi sfaturi practice pentru îngrijirea de sine. În total, au fost organizate peste 80 de evenimente dedicate stării de bine a angajaţilor pentru aproape 13.000 de participanţi. Potrivit sondajului care măsoară gradul de satisfacţie al angajaţilor, ratingul general al iniţiativelor privind bunăstarea şi asistenţa medicală s-a îmbunătăţit cu trei puncte, plasând SoftServe în primele 5% companii din industrie la acest indicator . În 2022, SoftServe şi-a reluat parteneriatele cu universităţile după pauza cauzată de pandemie. Compania şi-a extins programele în noi locaţii şi a format peste 20 de noi parteneriate, crescând astfel numărul partenerilor universitari la 84 în Ucraina, Mexic, Columbia, Polonia şi Bulgaria. Ca parte a colaborării sale cu universităţile, SoftServe a dezvoltat programe de educaţie duală pentru a ajuta studenţii să obţină o diplomă de licenţă în domeniul IT şi să devină specialişti pregătiţi pentru piaţa muncii. Începând cu 2022, în şase universităţi partenere din Ucraina erau înscrişi 1,381 de studenţi în programele de educaţie duală.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. DONATII , PENTRU UCRAINA ????????? CHIAR , NU VA E RUSINE , FRATILo r??????????? NU AVETI RUSINE ????? NU AVETI ONOARE ??????? NU AVETI CINSTE ?????? NU AVETI DREPTATE ??????? NU EXISTA IN VOI , NIMIC SFANT SI , MAI ALES , '''''''''' ADEVARAT ???? ''''''''' ....... ADEVARAT , TICALOSILo r, NU ESTE ( DECAT ADEVARUL !!!!!!!!!!!!!!! ) ........ PE CARE VOI , GHIOCEII AMERICII , AL URATI SI DISPRETUITI IN MOD SUPREM !!!!!!!!!!!!!!!!!! AUZI LA EI ........ DONATII , COLECTE si ALTE AIULELI , PENTRU POPORUL BLESTEMAT CARE SI-A MACELARIT CU MULTA BUCURIE , '''''''''''' MINORITATILE ..... ''''''''''' !!!!!!!!!!!! ATAT PE CEA RUSA , IN MOD DIRECT din 2014 , INCOACE , CAT SI MINORITATEA ROMANA SI CEA MAGHIARA ...... AU INROLAT CU FORTA , SI TRIMIS IN PRIMA LINIE , CA SA MOARA CA CAINII , TOCMAI PE CEI , PE CARE EI '''''''''''' PREA - SFINTII MARELUI REGAT AL CERULUI ''''''''' , AI URASC , SI AI DISPRETUIESC .................. PE ROMANI , CARE LE SARUTA MAINILE , SI LE DAU VOIE SA FACA IN ROMANIA , CE Vo r!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAI !!!!!! SANTETI NEBUNI LA CAP , S-AU CE AVETI ?????????? CE SE INTAMPLA CU VOI ???????????? CA JUDECATA ??????????????????? SANTETI MAI PROSTI SI CHIAR CA MINE , UN OM SIMPLU DE PE STRADA ???????????? EU , JUDEC MAI BINE CA VOI ???????????? CHIAR NU VEDETI CA ''''''''''' ISUS din CRIVOI - ROG '''''''''''' , DE FAPT , NE URASTE SI NE DISPRETUIESTE ?????????????? CA ROMANI , CA OAMENI , CA TARA ???????????? NE URASTE , NUMAI FIINDCA EXISTAM PE PAMANT ??????????????? PAI , SIGUR !!!!!!!! UCRAINA CEA SFANTA , TREBUIA SA INGLOBEZE IN TERITORIILE EI , si CELE 8 JUDETE ALE MOLDOVEI DE ASTAZI , CA PITICUL ATOMIC , A ZIS SCRASNIND LA TELEVIZIUNILE Lo r, CU PUTINA VREME INAINTE DE BALAMUCUL DIN 22 FEBRUARIE 2022 , CA ROMANIA I-A ATACAT PE EI , CA SA LE FURE TERITORIILE ................ CE ????? A-TI UITAT ??????????????????? SANTETI ORBI , SURZI si CU FALCILE BLOCATE ????????????????? ATUNCEA ''''''''''''' PRAFUL , S-ALEAGA DE VOI !!!!!!!!!!!!!!!! ''''''''''''' .....................

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb