Rareş Bogdan: "Ciucă a fost cel care a negociat împreună cu Marcel Ciolacu lunea trecută cu fermierii"

S.B.
Politică / 22 ianuarie

Rareş Bogdan: "Ciucă a fost cel care a negociat împreună cu Marcel Ciolacu lunea trecută cu fermierii"

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat că preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a fost cel care a negociat împreună cu Marcel Ciolacu lunea trecută cu fermierii şi este cel care alături de ceilalţi colegi de guvernare au acceptat să se dea acea 100 euro în plus pentru a-i sprijini pe fermieri, informează news.ro.

"Domnul Ciucă a fost cel care a negociat împreună cu Marcel Ciolacu lunea trecută cu fermierii, este cel care alături de ceilalţi colegi de guvernare au acceptat să dăm acea 100 euro în plus pentru a-i sprijini pe fermieri, este cel care a fost de acord să modificăm una din cererile cu B-ul, să poată conduce", a spus Rareş Bogdan la Prima News.

El a precizat: "Doar pentru faptul că am spus, cu bună credinţă, domnule, ar fi trebuit să stăm de vorbă cu oamenii ăştia, că nu au ieşit de bine ce le este, în stradă, în primele 72 de ore, m-am trezut cu tone de lături în cap de la tot felul de personaje, că domnule, dă lecţii. Eu nu dau niciun fel de lecţii".

Eurodeputatul PNL a mai spus că colegii lui europarlamentari, Dan Motreanu şi Daniel Buda, în numele delegaţiei României PNL din PPE, au venit cu o întâmpinare la Ursula von der Leyen în cadrul Comisie.

"Au spus: domnule, ajutorul de criză pe care l-am dat, 40 de milioane pentru pierderile suferite (..) haideţi să mărim acel ajutor, să-i ajutăm, domnule, haideţi să venim un ajutor ca subvenţiile, ajutorul de stat pe care l-am dat să nu ne crească deficitul, deci să fie extras din deficit iarăşi. Haideţi să cumpere Comisia cantităţi de cereale ucrainiene pe care să le dea nordul Africii, unde e problema legată de foamete", a afirmat Rareş Bogdan.

"S-au întâmplat lucruri, s-au întâmplat lucruri legate de RCA, adică o parte din revendicările fermierilor au fost satisfăcute", a completat el.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Ciuca „romanul absolut ” tace si face .Modestia , pragmatismul , cunoasterea militara , bunavointa absolut romaneasca , neimplicarea in balacareala politica , dorinta evidenta de mai bine si romanismul nefalsificat si manipulatoriu exprimat ,de care da dovada, il propulseaza pe generalul (in caz de razboi de un general avem nevoie )Ciuca in alesul neamului mai ales acum cind intreaga Opozitie se incoloneza in spatele lui Kelemen ce vrea sa conduca Romania fara PSD si PNL.Nu va este clar cine a dat comanda ?

    1. Orban tu ești"cine este generalul",dute și plimba ursul,crezi ca am uitat ce au facut pe timpul pandemiei pnl și usr

    Mincinosule

    La domnii parlamentari le sta gandul la hotii din fonduri europene, din subventii, nu la altceva

    "Legea prin care zeci de mii de hectare de teren cu mlaştini sau bălţi din Delta Dunării erau transformate în pajişte a fost adoptată de Parlament în octombrie 2023."

    Au dat lege cu dedicatie pt baronii locali psd, prin care furau 5 mil/euro anual prin transformarea din pix a deltei dunarii in "pajisti".  

    Disperarea liberalilor de al resuscita pe Ciuca este de neinteles .

    Foarte bine ca d Rares face declaratii, ca vad ca media aplica un fel de cenzura pe PNL si pe candidatul partidului! Nu e bine si trebuie sa devina mai vizibil in media, ca sper ca nu admiteti sa se faca blat cu psd astfel ca sa aiba culuar liber numai Geoana! Daca e an electoral, trebuie sa fie vazut partidul si candidatul lui, cea mai buna optiune, de altfel.

    Ciudat,ieri un alt inalt demnitar declara ca s-a implicat in negocieri.Nu va spun cine.BICHER .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb