Redport Capital anunţă o cifră de afaceri de peste 100 milioane de Lei în anul 2023

T.B.
Companii / 1 februarie

Redport Capital anunţă o cifră de afaceri de peste 100 milioane de Lei în anul 2023

Grupul Redport Capital, fondat în anul 2016 de Cosmin Savu-Cristescu, anunţă o cifră de afaceri de peste 100 milioane de Lei pentru anul 2023, se arată într-un comunicat al Redport Capital, remis redacţiei. În ultimii ani, compania a securizat un portofoliu de terenuri de peste 6 hectare în zona Petrom City - Străuleşti - Dămăroaia, unde în cadrul proiectelor The Level Apartments şi Infinity Nord va dezvolta peste 2000 de apartamente şi 15000 mp spaţii comerciale, potrivit sursei menţionate. Valoarea totală de vânzare (GDV) este de peste 350 milioane de Euro, adaugă sursa.

În cursul anului 2023, Redport Capital a livrat şi vândut integral Faza II a proiectului The Level Apartments şi a tranzacţionat peste 200 de unităţi în cadrul tuturor proiectelor grupului, contribuind astfel la o cifră de afaceri consolidată de peste 100 de milioane de Lei, se arată în comunicat.

Rezultatele raportate pot fi atribuite mixului echilibrat şi eficient între un produs de calitate la un preţ corect şi alegerea strategică a zonei Străuleşti, care deja se conturează în Noul Nord al Bucureştiului, respectiv unul dintre principalii poli de dezvoltare sustenabilă din capitală, ce vor oferi un mediu inovator şi modern pentru viitorii proprietari, potrivit companiei.

Grupul Redport îşi afirmă angajamentul constant pentru inovare, marcând astfel un an plin de progres şi transformare, conform sursei. În plus, a demarat un proces exhaustiv de digitalizare a tuturor operaţiunilor sale, marcând un pas esenţial către eficienţă şi adaptare la cerinţele pieţei moderne, transmite compania.

Tot ca o iniţiativă care marchează o evoluţie în parcursul companiei, o reprezintă extinderea portofoliului său de investiţii şi planificarea unor sume ce depăşesc 200 de milioane de Euro ce vor fi alocaţi în dezvoltarea de proiecte rezidenţiale, fapt care le asigură poziţia printre cei mai importanţi jucători de pe piaţa imobiliară din România, precizează sursa.

Potrivit comunicatului "Ne bucurăm să anunţăm că am atins obiectivele financiare pentru anul 2023, demonstrând angajamentul nostru de a oferi calitate şi excelenţă în toate aspectele afacerii noastre. Proiectul The Level Apartments a fost un succes remarcabil, marcând o etapă semnificativă în evoluţia Redport Capital, iar lansarea Infinity Nord va fi atât o extindere naturală a portofoliului nostru, cât şi o dovadă a viziunii noastre pe termen lung pentru dezvoltarea urbană sustenabilă. În prezent, suntem încântaţi să vedem o impresionantă listă de aşteptare şi rezervări din partea clienţilor interesaţi, fie că sunt utilizatori finali în căutare de o nouă locuinţă, fie investitori atraşi de potenţialul de creştere al zonelor în care ne desfăşurăm activitatea. Această cerere constantă subliniază capacitatea noastră de a identifica şi depăşi aşteptările clienţilor, consolidând reputaţia Redport Capital ca un lider în domeniul dezvoltării imobiliare.", declară Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital.

The Level Apartments Faza III a depăşit în decembrie 2023 borna de 70 de apartamente pre- vândute, însumând o valoare totală de peste 10 milioane de Euro, potrivit sursei menţionate.

Până în prezent au fost finalizate şi vândute integral către proprietari primele două faze ale proiectului The Level, ce însumează 175 de apartamente plus parcări şi spaţii comerciale, cu o valoare de vânzare de peste 25 milioane de Euro, se mai arată în comunicat. Fazele III şi IV vor fi livrate până la finalul anului 2025, respectiv 2026 şi vor curpinde 350 de unităţi, cu o valoare de vânzare estimată la peste 60 milioane de Euro, precizează sursa.

The Level Apartments este conceput ca un proiect sustenabil pe termen lung, în construcţia căruia au fost prioritizate materialele durabile şi tehnologiile prietenoase cu mediul, potrivit companiei. Eficienţa energetică este un element esenţial în construcţia unui ansamblu rezidenţial modern, iar ca element de noutate faţă de primele două faze, cea de-a III-a dispune de panouri fotovoltaice şi solare, care nu numai că reduc costurile lunare ale locatarilor, dar contribuie şi la conservarea resurselor naturale şi la creşterea calităţii vieţii în ansamblu. În completare, pentru a oferi un mediu mai sănătos pentru locuitori, în cea de-a III-a fază s-a acordat o atenţie deosebită spaţiilor verzi, motiv pentru care o treime din suprafaţa ansamblului se compune din grădini generoase amplasate la parter, relatează sursa indicată.

Redport Capital va începe anul acesta şi construcţia primei faze a proiectului Infinity Nord, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din Bucureşti, o adevărată destinaţie pentru Nordul Capitalei, se mai arată în comunicat. Întreg ansamblu, estimat a fi finalizat în anul 2030, cuprinde un număr total de 1.250 de apartamente, 1.500 de locuri de parcare şi facilităţi diverse, inclusiv spaţii comerciale, servicii medicale şi de educaţie, transmite compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb