Regele Salman al Arabiei Saudite a fost vaccinat împotriva COVID-19

S.B.
Internaţional / 9 ianuarie 2021

Sursa foto: Captură video Twitter

Sursa foto: Captură video Twitter

Regele Salman al Arabiei Saudite, în vârstă de 85 de ani, a fost vaccinat, vineri, împotriva coronavirusului, la peste trei săptămâni de la începutul campaniei naţionale de vaccinare, informează news.ro.

Potrivit agenţiei SPA, regele Salman a "primit prima doză a vaccinului" la NEOM, un oraş futurist în curs de dezvoltare.

La 17 decembrie, Arabia Saudită a început o campanie de vaccinare, după ce a aprobat utilizarea vaccinului dezvoltat de Pfizer/BioNTech.

Arabia Saudită a înregistrat peste 363.000 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus şi peste 6.000 de decese, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. SEGREGATIA DIN VIITOR, RAZBOAIELE INERENTE

    1.VACCINATII SA POARTE UN V VIZIBIL PE HAINA, NEVACCINATII UN N (~U~).. 

    2.CELE DOUA CATEGORII SA NU AIBA CONTACT SAU SA SE OCOLEASCA LA SASE PICIOARE DISTANTA (2 METRI)… 

    3.SA EXISTE BARURI, MAGAZINE, SUPERMARKETURI PENTRU VACCINATI, BARURI PENTRU NEVACCINATI, MIJLOACE DE TRANSPORT (AVIOANE, MASINI, VAPOARE ETC) PENTRU VACCINATI/NEVACCINATI, LOCURI TURISTICE PENTRU VACCINATI/NEVACCINATI! 

    4.NEV ACCINATII SA SE FEREASCA DE VACCINATI, PENTRU CA POARTA ACEL VACCIN, POATE TOXIC, SI, INVERS, VACCINATII DE NEVACINATI PENTRU CA SUNT PURTATORI DE VIRUS. DAR SI VACCINATII POT FI PURTATORI DE VIRUS!!! 

    5.OAMENII SA STEA IN CASE, SA NU MAI IASA DECAT SUB CONTROLUL ARMATEI! GRANITELE SA NU MAI FIE PARASITE DECAT CU APROBARE DE LA INALTA SECURITATE MEDICALA DE STAT! 

    PS> VACCINUL PROTEJEAZA DOAR PE CEL VACCINAT, NU PE CEI DIN JUR! INFECTIA POATE AJUNGE LA CEL VACCINAT, DAR EFECTELE NU SUNT ASA DE MARI! EL POATE RASPANDI INFECTIA! DE ACEEA SE POARTA MASCA! COMPANIILE CARE CER VACCINAREA OBLIGATORIE SI ANGAJATORII TREBUIE DATI IN JUDECATA PENTRU DISCRIMINARE!

    1. te calmezi?

      esti prea disperat. 

      ia- o mai rational si mai strategic.  

      esti in aria teoriilor conspiratiei.

      un pic mai multa ratiune te rog si mai putin Caps Lock. Caps Lock-ul in comunicarea online e echivalentul tipatului in comunicarea naturala directa. Nu mai tipa in public.  

      De unde știi tu toate aceste lucruri? Nu vreau să te contrazic, sunt doar curios de unde știi.

      Sunt unii pe internet foarte supărați și absolut siguri că virusul are cipuri 5G sau că le modifică ADN-ul. Ei militează agresiv împotriva vaccinării, dar nu vor să ofere date concrete sau ceva dovezi că ar avea dreptate.

      Deja sunt restaurante care ofera un mic si o bere pentru vaccinati! Si invers, discount pentru nevaccinati! Companii aeriene si tari care cer VACCINAREA TURISTILOR! EU NU CRED CA VACCINUL CONTINE NANOROBOTI (ai cere prea mult de la cineva care nu poate realiza un vaccin contra cancerului)! Vaccinul poate fi chiar apa chioara sau poate are substante toxice! Nu se stie sigur! Afacerile sunt foarte importante, iar de la profit la stiinta e o cale lunga! Foarte multe vaccinuri sunt bune! Acesta este prea repede facut si fara testari de lunga durata! Daca vor exista efecte adverse (paralizii, tumori, tromboze, mortii vor fi de vina) Poate ca ca e bun, dar depinde de reactia organismului! Pentru unii nu merge vaccinul! Ii trimite la doi metri sub pamant! Sau in scaunul cu rotile! Cum s-a intamplat cu asistentul din Constanta! Si, pentru ca ~mortul e de vina~, desi managerul spitalului a spus ca nu avea boli de inima (daca avea, atunci de ce a fost vaccinat?), el s-a dovedit a fi betiv, din acela care cade pe sub mese, de aceea a murit de infarct! De parca toti betivii mor de infarct! PS: de ce nu incepi enuntul cu CAPITAL LETTER? Stiam de la clasa intaia! Tensiunile vor creste intre vaccinati si nevaccinati! Sunt foarte calm, situatia generala nu e calma!

      Cei trei angajati de la “Victor Babes” din Timisoara vor rezista, dar virusul tot I-a infectat! Si pot transmite altora infectia! Pentru vaccinati masca se pastreaza! Tensiunile economice se adauga celor care duc segregatie!

      Nu oferă nimeni mici la vaccinați. Aia a fost o abureală de marketing ale unora de prin Brașov. Dacă o țară străină îți cere să demonstrezi că te-ai vaccinat e treaba și dreptul ei. Tu nu ești obligat să te vaccinezi, iar ei nu sunt obligați să te primească în țara lor. Că e a lor.

      Sunt specialiști la nivel mondial care recomandă folosirea vaccinului. Sunt instituții importante care l-au aprobat. Întregul Israel (ăia pe care îi acuză unii tot timpul că fac tot felul de conspirații) s-a vaccinat.  

      Și în condițiile astea apar tot felul de influenceri pe internet care ne spun că de fapt vaccinul e rău. Ce o fi mai plauzibil? Că avem o conspirație mondială la care participă toți doctorii din lume și toate instituțiile sau că unii oameni speriați au intrat într-o psihoză colectivă și repetă și ei ca papagalii ce au citit pe net (fără să înțeleagă o iotă din ce le spun specialiștii)? 

      Jumatate sunt in armata si in Shin Bet (serviciul intern), jumatate sunt in Mossad! Daca te duci acolo, nu e sigur ca te mai intorci! Iti aranjeaza ei un accident, asa, ca distractie! Te pot urmari pe tot globul! Acesti specialistI in vaccin nu pot explica de ce nu exista un vaccin impotriva tuturor cancerelor! Deja au murit de cancer in primele 9 zile ale anului 199, 542 de oameni! Anul trecut peste 8,000,000! Ei sunt tot oameni, nu sunt Pete, nici mere, dar sunt DISCRIMINATI, deoarece nimeni nu s-a mobilizat asa de rapid pentru multiple vaccinuri contra cancerului! Plus, bolile de inima! 17,900,000 mor de inima in fiecare an! Nu exista preocupare pentru ei! Vaccinul are si un rol de a limita deplasarile intre tari: noua tulpina cere un procedeu de secventiere genetica sau trei teste PCR negative in sir! Calatorul tipic renunta, e prea costisitor! Deoarece testul PCR initial iese negativ! Virusul e o nebuloasa: nu se stie pacientul zero! O ancheta serioasa despre el nu exista! Nici nu se vrea! Si daca se face, rezultatele sunt superflue! FDA si EMA sunt usor de corupt de marile companii farmaceutice! Sunt companii aeriene care cer teste PCR pasagerilor, desi tarile unde calatoresc nu cer! Te duci cu test PCR in Egipt, dar acolo nimeni nu are test PCR facut! In plus, cum ai iesit de la testare, chiar in tara unde te duci, poti primi virusul! In plus, vaccinatii tot transmit infectia daca nu au masca! In consecinta, persoanele nevaccinate o fac pe riscul lor! Pentru ca virusul e transmis de vaccinati si nevaccinati! Précis apare o declaratie OMS care spune ca vaccinatii nu transmit! Cel mai fake news ever! PS: nu poti avea incredere in cineva care NU ARE VACCIN PENTRU CANCER/ BOLI DE INIMA/ BOLI GENETICE! Totul e facut pentru segregatie! O Noua Cortina de Fier a lumii rasiste!

      Inchisoare sau glont in cap, sau “mascat/a” in accident!

      Nu există vaccin împotriva cancerului pentru că nu-i simplu de realizat. Nu pentru vă vrea Gates să reducă populația lumii.

      Ai pierdut o groază de timp să înșirui o tonă de aberații.  

      Au avut o gramada de asasinate! La cati dusmani au, doar tradatorii nu pentru armata, Shin Bet sau Mossad! Orice strain e vazut drept inamic! Iar cei 26,000,000! de milioane de morti de anul trecut din alte cause (8 milioane de cancer si 18 milioane de boli de inima) nu cred ca sunt aberratii! Sute de mii de oameni, chiar milioane, au protestat In Londra, Paris, Praga, Germania! Ba chiar in Israel! In plus, o societate avansata are leacuri de boli, inclusiv CANCER! Oricum, aceeasi rapiditate pentru a dezvolta vaccinuri contra cancerului nu exista! Dar mai importanti sunt banii! OMS-ul si alte institute sunt agentii private, finantate de miliardari si diverse state! Dar agenda lor nu merge pe eliminarea maladiilor sau a foametei! Problema este ca lumea e in loc unde nu se respecta drepturile omului: cei 19 morti in protestele BLM si patru morti la Capitoliu nu beneficiaza de dreptate! Nu e Imposibil ca vaccinul sa devina obligatoriu! Granitele sunt inchise! Cat sa ajungi intr-o tara unde doar turistii sunt cu test PCR, poate cativa de la hoteluri sau autoritati, iar restul populatiei, nu, e o afacere! Cum e si vaccinul: pentru unii va fi bun, pentru altii, 3%, nu! RASISMUl companiilor aeriene si al companiilor care cer vaccinarea angajatilor e evident! Aperi degeaba o societate globala de Evul Mediu Intunecat!

      Nu lucrează pentru armata!

      Nu i se va face dreptate! Așa e lumea, RASISTA!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb