RE/MAX deschide 5 noi francize şi ajunge la 75 de birouri în România

V.G.
Companii / 29 august 2022

RE/MAX deschide 5 noi francize şi ajunge la 75 de birouri în România

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunţă extinderea reţelei cu încă cinci birouri: RE/MAX Prestige - Bucureşti, RE/MAX Town and Country - Sighetu Marmaţiei, RE/MAX Sky - Floreşti, RE/MAX Value - Chiajna şi RE/MAX Premium - Oneşti. În prezent, portofoliul companiei cumulează un total de 75 de birouri active la nivel naţional şi peste 950 de membri, conform unui comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Maria Negulescu, Broker/Owner RE/MAX Prestige din Bucureşti, a decis să-şi deschidă un business în domeniul imobiliar, în reţeaua RE/MAX, la începutul acestui an. Deşi avea în plan această schimbare a traiectoriei profesionale, după 19 ani de activitate în domeniul bancar, nu a fost hotărâtă să abordeze industria real-estate până la întâlnirea cu RE/MAX, din postura de client vânzător.

"Cochetam cu ideea unui business în domeniul imobiliar, însă am fost convinsă că RE/MAX este alegerea cea mai bună datorită profesionalismului de care a dat dovadă agenţia cu care am colaborat, în calitate de client, respectiv echipa de management, în urma interacţiunilor din postura de posibil francizat", a declarat Maria Negulescu, B/O RE/MAX Prestige.

Până la finalul anului curent, antreprenoarea îşi propune să construiască o echipă formată din 10 agenţi şi un recrutor, urmând ca anul viitor să se încheie cu cel puţin 20 de agenţi în cadrul RE/MAX Prestige, mai arată comunicatul.

Adriana şi Vasile Faur sunt B/O RE/MAX Town and Country, birou deschis în Sighetu Marmaţiei. Înainte de a decide să investească într-o franciză, Vasile Faur a fost director de vânzări la o firmă de piese auto, mai bine de 10 ani.

"De ceva timp începeam să nu mă mai simt împlinit pe plan profesional şi am decis că este momentul pentru o schimbare. Aveam nevoie de un mediu de lucru mai dinamic, în care să fiu mereu în legătură directă cu oamenii şi care să fie legat de partea de vânzări. După ce am analizat care sunt opţiunile şi domeniile în care aş putea să activez, am ajuns la concluzia că investiţia într-o franciză RE/MAX este cel mai potrivit mod de a evolua în carieră", a declarat acesta.

Conform, declaraţiilor sale, există o cerere continuă în piaţa imobiliară din Sighetu Marmaţiei, iar ceea ce va aduce un suflu nou în oraş şi va schimba percepţia oamenilor despre imaginea agentului imobiliar este un un model de business transparent şi organizat, precum RE/MAX. Conectarea Maramureşului istoric cu restul ţării şi lumii, în piaţa imobiliară, reprezintă unul dintre obiectivele RE/MAX Town and Country.

Andrei Miron şi Paul Prodan, B/O la RE/MAX Sky din Floreşti, Cluj, au luat decizia de a se implica în industria de real-estate ca urmare a unor experienţe personale neplăcute cu unele agenţii din piaţa locală, observând că această piaţă complet nereglementată are nevoie de oameni de încredere, care îşi doresc să facă diferenţa.

"Am ales RE/MAX pentru că vrem să jucăm în liga mare şi să oferim servicii premium, nu doar să mimăm o meserie care e deja rău famată. Ne-am dorit de la început să avem lângă noi un partener puternic, un lider cu standarde înalte de calitate, aşa cum este RE/MAX. Sperăm ca avantajele acestei asocieri să fie resimtite cel mai puternic de client, care va avea parte de o experienţă premium de tranzacţionare şi va simţi valoarea reală a consultanţei imobiliare de calitate", a declarat Andrei Miron, B/O RE/MAX Sky.

Specializarea celor doi B/O, de peste 20 ani în vânzări şi management, în roluri ce implică multă relaţionare umană şi consultanţă profesională, reprezintă, în opinia lor, o experienţă relevantă şi utilă pentru o agenţie imobiliară ce are ca scop să-i ajute pe oameni să beneficieze de avantajele unei tranzacţii imobiliare eficiente şi corecte. Obiectivul acestora este de a deveni un etalon în consultanţă imobiliară pe piaţa din Cluj.

Pentru Adelina şi Claudiu Drăgănescu, B/O RE/MAX Value din Chiajna, decizia de a alege RE/MAX ca partener a fost direct influenţată de pachetul educaţional dedicat celor care doresc să deschidă un business în real-estate, fără experienţă în domeniu. Anterior, cei doi au activat în industrii precum transporturi sau servicii.

"Cu ajutorul echipei regionale sperăm să punem pe picioare o afacere cât mai prosperă, iar prin programele de instruire oferite să reuşim să formăm o echipă de profesionişti în domeniu", menţionează Claudiu Drăgănescu, B/O RE/MAX Value.

Principalul obiectiv de business al RE/MAX Value este deschiderea celui de-al doilea birou, în Bucureşti, pe parcursul următorului an, respectiv atingerea unui număr de trei birouri, cu cel puţin 15 agenţi, în următorii doi ani.

Primul birou al reţelei în Oneşti, RE/MAX Premium este deshis de Alexandru Lupică şi Andreea Fichioş, doi tineri antreprenori fără experienţă anterioară în real-estate. Cu o specializare şi activitate de cinci ani în domeniul farmaceutic, Alexandru Lupică a decis să demareze un business într-un domeniu total nou sesizând nevoia de servicii premium pe piaţa imobiliară din oraş. Colaborarea cu RE/MAX vine ca o necesitate în acest sens, întrucât poate beneficia de avantajele unei reţele naţionale şi suportul oferit de către echipa de management.

"Suportul oferit, brandul recognoscibil şi profesionalismul regăsit în reţela m-a determinat să deschid propriul birou RE/MAX. Pe lângă oferirea de servicii de top pieţei imobiliare din Oneşti, ne propunem să empatizăm cu clienţii şi să schimbăm imaginea agentului imobiliar", a declarat Alexandru Lupică, B/O RE/MAX Premium.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb