Reţeaua de sănătate REGINA MARIA achiziţionează Centrul Medical Bucovina din Suceava

G.U.
Companii / 10 februarie 2022

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA achiziţionează Centrul Medical Bucovina din Suceava

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA, lider în calitatea serviciilor medicale din România, anunţă achiziţia pachetului integral de acţiuni al Centrului Medical Bucovina, unul dintre furnizorii de top de servicii de imagistică de înaltă calitate din nordul României, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Având ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii medicale şi adaptarea la cele mai noi tehnologii, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA va investi cel puţin 1,5 milioane de euro pentru modernizarea diviziei de imagistică a Centrului Medical Bucovina, precum şi pentru deschiderea unui laborator de analize medicale de ultimă generaţie.

"În pofida contextului actual, avem un buget de investiţii similar anilor trecuţi, de peste 20 de milioane de euro şi continuăm accelerat strategia noastră de dezvoltare, cu scopul de a deservi cât mai mulţi pacienţi, din toate colţurile ţării. Astfel, 2022 va fi un nou an al investiţiilor, priorităţile fiind extinderea reţelei şi dezvoltarea continuă a infrastructurii medicale din România, precum şi a instrumentelor digitale - telemedicina şi teleradiologia, care au rolul de a oferi acces la medicină de calitate, chiar şi pacienţilor din zone cu deficit de medici. Achiziţia Centrului Medical Bucovina aduce în reţea o echipă de experţi cu o structură bine închegată, cu rezultate remarcabile şi un potenţial mare de creştere. Prin standardele comune de calitate ne propunem să oferim acces la cele mai bune servicii medicale integrate şi interdisciplinare, iar pacienţii şi abonaţii noştri din zona de nord-est a ţării vor avea acum parte de serviciile complexe ale Reţelei, în proximitate.", a declarat Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate REGINA MARIA.

Referinţă pentru medicina privată din judeţul Suceava, Centrul Medical Bucovina este prezent în peisajul clinicilor private încă din anul 2011. Furnizorul de servicii medicale oferă pacienţilor o gama largă de investigaţii multidisciplinare, în cele peste 20 de specialităţi medicale care prioritizează protejarea şi îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor.

Conform sursei citate, Centrul Medical Bucovina dispune de două clinici situate în strada Zamca, respectiv în cartierul Burdujeni din Suceava, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro. Clinicile dispun de expertiza unei echipe medicale de renume, formate din peste 80 de cadre medicale şi personal auxiliar, care doar în anul 2021 a îngrijit peste 26.000 de pacienţi.

Prin preluarea Centrului Medical Bucovina, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA ajunge la un portofoliu de peste 35 de companii achiziţionate, având cea mai vastă expertiză pe zona de M&A medical din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb