Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează primele pachete medicale pentru studenţi

Comunicate de presă / 6 iulie 2021

Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează primele pachete medicale pentru studenţi

Reţeaua de sănătate Regina Maria îşi propune să amplifice importanţa prevenţiei în rândul tinerilor din România şi lansează primele pachete medicale dedicate studenţilor. În acest context, compania îi încurajează pe tineri să fie atenţi la semnele pe care corpul lor le transmite şi îşi propune să-i îndrume către specialităţile medicale pe care nu intuiesc că este util şi, uneori, chiar necesar să le acceseze, conform unui comunicat remis redacţiei.

Segmentul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani rămâne unul dintre cele mai afectate de măsurile impuse de pandemie, de restricţii şi de izolare. Potrivit unui studiu UNICEF, cel puţin unul din şapte copii şi tineri a fost afectat în cea mai mare parte a ultimului an de reguli de limitare a deplasărilor, cu riscuri pentru sănătatea mintală şi bunăstarea socio-emoţională. Tranziţia la cursurile online, minimizarea socializării şi izolarea fizică, coroborate cu teama legată de noul virus, au condus la probleme medicale, atât fizice, cât şi psihice, cum ar fi depresia şi anxietatea.

În plus, tot mai mulţi tineri se confruntă cu afecţiuni sau boli asociate stilului de viaţă pe care nu sunt obişnuiţi să le comunice specialiştilor, apelând la autodiagnosticare, iar unele dintre cele mai invocate motive pentru care aceştia nu se prezintă la medic sunt fie pentru că "se simt sănătoşi", sunt "prea ocupaţi" şi că a merge la medic "nu este convenabil". Astfel, devine din ce în ce mai important ca tot mai mulţi tineri să conştientizeze importanţa consultării specialiştilor pentru problemele medicale cu care au ajuns să se confrunte astăzi, dar şi pericolul autodiagnosticării.

"Ne-am dat seama că tinerii sunt o categorie aparte şi au nevoie de servicii şi produse special gândite pentru problemele cu care se confruntă, specifice vârstei şi perioadelor pe care le traversează. Peste 114.000 mii de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani au accesat serviciile noastre în ultimul an, un procent semnificativ, pentru care am gândit o serie de pachete medicale speciale. Acestea acoperă o arie largă de investigaţii şi consultaţii pentru studenţi, adaptate stilului lor de viaţă şi în acord cu tabieturi ce declanşează o serie de probleme medicale. Lansarea acestor pachete reprezintă propunerea noastră la dialogul cu tinerii, astfel încât aceştia să se simtă încurajaţi şi susţinuţi atunci când întâmpină problemele de sănătate, să devină conştienţi de importanţa prevenţiei şi să apeleze cu încredere la serviciile noastre.", a declarat Nirvana Georgescu, Director de Calitate şi Siguranţa Pacientului, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA.

Astfel, până pe 31 august, persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani beneficiază de noile pachete cu discount de 30%. Pentru a putea accesa serviciile la preţ redus, tinerii sunt aşteptaţi în policlinicile REGINA MARIA cu cartea de identitate, unde vor primi discountul la achiziţionarea pachetului.

Cele şase pachete destinate studenţilor au fost special gândite astfel încât să răspundă principalelor probleme medicale cu care s-ar putea confrunta: probleme cu acneea sau hormonii, prevenţie pentru bolile cu transmitere sexuală, soluţii pentru cei care petrec foarte mult timp în faţa ecranelor, se simt anxioşi sau nemulţumiţi cu viaţa lor. În acest context, pachetele acoperă mai multe specialităţi medicale, printre care: dermatologie (Pachetul celor care vor să-i dea block acneei), oftalmologie (Pachetul care ştie că azi eşti tânăr şi mâine nu mai vezi când ţi se dă cu seen), endocrinologie (Pachetul care ştie că azi eşti tânăr şi mâine hormonii îţi scot peri albi), pshioterapie (Pachetul ăla zen care te atrage dacă eşti anxios gen), ginecologie (Pachetul celor care vor să călătorească în siguranţă pe muntele Venus) şi analize de sânge (Pachetul ăla care ştie că azi eşti tânăr şi mâine ai colesterolul mare).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb