Reţeaua REGINA MARIA oferă acces gratuit pentru pacienţii post COVID, la nivel naţional

Comunicate de presă / 25 februarie 2021

Reţeaua REGINA MARIA oferă acces gratuit pentru pacienţii post COVID, la nivel naţional

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA până în acest moment, a investit aproape 300.000 de lei în servicii gratuite oferite cadrelor medicale şi tuturor pacienţilor care depăşesc faza acută a bolii, proiect ce va continua în cadrul Clinicii POST COVID. Acestei investiţii i se adaugă peste 130.000 lei în servicii bonus, în 3 pachete complexe ce completează gama de servicii post COVID, conform unui comunicat remis redacţiei.

Încă din luna mai 2020, REGINA MARIA a lansat Clinica POST COVID, proiect destinat monitorizării pacienţilor infectaţi şi vindecaţi de SARS-CoV-2. De atunci, programul este gratuit pentru toate cadrele medicale şi poate fi accesat în continuare pentru analize şi investigaţii necesare. De asemenea, şi persoanele vulnerabile, care nu pot accesa servicii medicale private, au şansa de a discuta cu un medic generalist, care să le analizeze cazul în mod gratuit, prin Pachetul Start, ce include şi o serie de analize de laborator pentru evaluarea stării generale de

sănătate.

Există cazuri de pacienţi care se luptă cu o serie de simptome ce persistă în timp, cum ar fi oboseala marcantă, dureri musculare persistente, cefaleea sau senzaţia de lipsă de aer. Pacienţii cu simptome persistente, după 4 săptămâni de boală, suferă de ceea ce specialiştii au denumit COVID de "lungă durată".

"Este important să înţelegem faptul că, după declararea vindecării, simptomatologia poate persista. De aceea, am ales să ne implicăm oferind acces gratuit, oricui doreşte, la servicii medicale pentru monitorizarea post COVID. Sunt pacienţi care ne-au călcat pragul cu simptome ce au persistat până la câteva luni după depăşirea bolii, simptome ce pot fi prevenite sau ţinutesub control prin monitorizarea stării de sănătate. Vom continua să investim în sănătatea românilor şi în oferirea celor mai bune soluţii medicale pacienţilor noştri şi comunităţilor din care facem parte." declară Nirvana Georgescu, Quality and Patient Safety Director, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA.

Există situaţii în care persoanele vindecate de COVID-19 necesită investigaţii complexe. Pentru aceştia, sunt disponibile 3 pachete cu discount de până la 50%. Serviciile de monitorizare post COVID sunt incluse în peste 95% dintre abonamentele de sănătate ale Reţelei.

Pentru a intra în programul de monitorizare post COVID, pacienţii care au medic curant în reţea şi o trimitere pentru investigaţiile şi analizele necesare, se pot programa direct în clinicile REGINA MARIA dedicate pentru recoltarea analizelor şi efectuarea investigaţiilor. Pacienţii care nu au un medic curant se pot programa la un consult pentru monitorizare post COVID pe site-ul REGINA MARIA, urmând a fi contactaţi de un operator din Call Center.

Infecţia cu COVID-19 poate afecta starea generală de sănătate a pacienţilor, indiferent de vârstă şi de forma de boală. Se impune astfel o atenţie sporită la urmările ce pot apărea în organism, iar cei care s-au vindecat au nevoie de o evaluare post vindecare. Monitorizarea pacienţilor poate consta în investigaţii imagistice - CT torace - şi o serie de analize de sânge, ce vor fi recomandate de către medic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb