Reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori

A.F.
Anticorupţie / 28 martie 2023

Reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori

O adolescentă de 16 ani din Tismana a fost exploatată să se prostitueze.Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Mehedinţi, împreuna cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Mehedinţi, au documentat activitatea infracţională a 2 bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de trafic de minori, conform IGPR.

Din cercetări reiese faptul că o adolescentă în vârstă de 16 ani ar fi fost exploatată sexual de doi bărbaţi, cu vârste între 24, respectiv 28 de ani.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie - martie 2023, o minoră, de 16 ani, ar fi fost exploatată sexual de doi bărbaţi, de 24, respectiv 28 de ani, fiind adăpostită în diverse locaţii. La data de 23 martie 2023, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în localitatea Tismana, judeţul Gorj, fiind descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă. La data de 23 martie 2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Mehedinţi au dispus reţinerea celor 2 bărbaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. Ulterior, la data de 24 martie 2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mehedinţi a dispus arestarea preventivă a celor doi bănuiţi, pentru 30 de zile. În cauză, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori", conform Gorjeanul.ro.

Cei doi fraţi din Tismana au contestat măsura arestului preventiv luată împotriva lor.

"Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: - Trohonel Alexandru-Marian, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "trafic de minori",(...) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24.03.2023 şi până la data de 22.04.2023, inclusiv. (...)Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Trohonel Alexandru-Marian, zis "Alex Roncea". - Trohonel Ionuţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunii "trafic de minori", (...)pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24.03.2023 şi până la data de 22.04.2023, inclusiv. (...)Respinge, ca neîntemeiată, solicitarea inculpaţilor şi a apărătorilor din oficiu de luare a măsurii arestului la domiciliu", a transmis Gorjeanul.ro.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii traficului de minori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb