Reuters: Disney a redus dramatic cheltuielile TV tradiţionale

T.B.
Companii / 16 mai

Reuters: Disney a redus dramatic cheltuielile TV tradiţionale

Walt Disney (DIS.N) şi-a redus destul de dramatic investiţiile în programarea pentru reţelele tradiţionale de televiziune, ca parte a strategiei sale de a maximiza audienţa şi profitul în era TV streaming, a declarat miercuri directorul executiv Bob Iger, conform Reuters.

Iger a spus că a privit în mod expansiv media tradiţională când a ieşit din pensie pentru a reveni la Disney ca CEO în noiembrie 2022, adaugă sursa.

El a concluzionat că canalele tradiţionale, cum ar fi ABC, încă servesc ca un instrument de marketing important şi ajută la atingerea telespectatorilor mai în vârstă care nu urmăresc seriale precum "Abbott Elementary" pe platformele de streaming Disney, conform agenţiei de presă menţionate.

Cu toate acestea, compania a redus "destul de dramatic investiţia noastră în conţinut destinat în mod special acelor reţele tradiţionale", a spus Iger la Conferinţa MoffettNathanson 2024 Media, Internet and Communications de la New York, notează Reuters.

"Ne simţim confortabil cu mâna noastră chiar acum, pentru că folosim acele reţele în mod eficient şi eficient", a spus el.

Spectacole precum "Abbott" sau "Grey's Anatomy" se deplasează rapid la serviciul de streaming Hulu al Disney, unde atrag un public mai tânăr, a spus Iger, potrivit sursei citate.

Strategia permite lui Disney să amortizeze costurile pe toate platformele, a adăugat CEO-ul. Un director, Dana Walden, supraveghează reţelele tradiţionale de divertisment şi streaming, informează sursa.

"Practic, acumulăm o audienţă mai mare şi amortizam costurile şi folosim marketingul reţelei tradiţionale, într-adevăr, pentru a ajuta în unele cazuri", a spus Iger.

"Facem asta la nivel global, Disney Channel, ABC, National Geographic şi funcţionează", a adăugat el, conform aceleiaşi surse.

Iger a spus că se aşteaptă la o creştere continuă din afacerile Disney cu parcurile tematice, dar poate nu în acelaşi ritm ca în ultimii ani, relatează sursa.

"Am avut o creştere de două cifre a veniturilor în această afacere de ceva timp şi este extraordinar", a spus el. "Dar cred că suntem realişti, de asemenea, în ceea ce priveşte creşterea veniturilor de două cifre... până în viitor nu este neapărat atât de realizabil."

Acţiunile Disney au scăzut cu 2,5% pentru a închide miercuri la 102,77 dolari la Bursa de Valori din New York, conform Reuters.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb