Reuters: Trump plănuieşte să participe la noi mitinguri în aer liber şi susţine că Secret Service trebuie să-l protejeze

R.S.
Internaţional / 27 iulie

Reuters: Trump plănuieşte să participe la noi mitinguri în aer liber şi susţine că Secret Service trebuie să-l protejeze

Candidatul republican la preşedinţia SUA Donald Trump a anunţat sâmbătă că va continua să participe la mitinguri electorale în aer liber, ignorând o recomandare a Secret Service de nu a face acest lucru după o tentativă de asasinat care l-a vizat în această lună, relatează Reuters.

"Voi continua să particip la mitinguri în aer liber, iar Secret Service a fost de acord să-şi ridice substanţial nivelul operaţiunilor", a postat fostul preşedinte pe reţea sa, Truth Social.

"Sunt foarte capabili să facă acest lucru. Nimănui nu trebuie să i se permită niciodată să oprească sau să obstrucţioneze libertatea de expresie sau de adunare!!!", a adăugat el.

Trump a fost rănit la ureche în urmă cu două săptămâni după ce un tânăr de 20 de ani a tras asupra lui în timpul unui miting electoral din Pennsylvania, potrivit Reuters.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Recomandarile Serviciului Secret sunt litera de lege .Daca Trump nu asculta este evident direct raspunzator .Nivelul de alerta oricum va fi foarte ridicat .Totusi ultimile date ,ce arata o posibila implicare a unei tari terte ,trebuie sa fie luata in calcul .Riscul este urias .Este vorba nu despre vreun ageamiu radicalizat ce trage cu pusca ca dupa vrabii .Daca entitati de felul serviciilor secrete din SUA, dar care apartin unui stat deja declarat ostil si razbunator punctual, intra in joc totul trebuie reconsiderat .Este evidenta nevoia lui Trump de a nu se ascunde (gestul cu mina ridicata il obliga) dar riscul devine greu de controlat .Trebuie totusi sa luam in calcul ceea ce ne spune doamna Obama .Kamala Harris va cistiga in fata lui Trump intr-un anume fel nemaivazut pina acum .Macron a mai pus o caramida la acest tel .Se prefigureaza o crestere imensa a numarului participantilor la vot si un vot masiv oferit doamnei Harris .In Romania estimam o prabusire imensa a numarului de votanti PSD si de ce nu o candidatura in alegerile Prezidentiale a doamnei Maia Sandu care ar cistiga cu usurinta totul .Speram ca Macron va incerca sa isi imuna favorita in douna tuturor fostilor si actualilor politicieni ce inca spera sa conduca tara . Ne asteapta niste vremuri extrem de grele pline de neprevazut .Totul devine de forma : „care pe care ”si din acel moment stim cu totii ca in dragoste si la razboi orisice este permis .Misoginii , falsii patrioti si ultra religiosii se bat cu viitorul .Daca Harris cistiga multe se vor intimpla ca si in cazul in care cistiga Trump .Dar asa cum spun mereu si daca cistiga Trump tot nu cistiga.

    1. Ce fumezi ?

      las-o-n -pace , cand femeile incep sa faca pe desteptele , nu te mai poti intelege cu ele !

      Ai dreptate! De cel puțin câteva mii de ani bărbații au deținut monopolul politicii ! Cumva, de mici ,băieții se gândesc la asta! Evident, vremurile s-au schimbat și e bine că se întâmplă asta dar nu e în regulă când valuri de femei mizând pe " noua modă " dar și pe fizic fac politică de dragul de a fi " văzute "! Dacă le întrebi până la 16 ani nu știu nici cine e șeful statului!

    degeaba , Kamala Harris castiga

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb