REVISTA PRESEI 21.03.2018

L.I.
Revista Presei / 21 martie 2019

REVISTA PRESEI 21.03.2018

Adevărul

Surse: PSD pregăteşte o nouă remaniere. Cine se află pe listă

Publicaţia "Adevărul" scrie că guvernul Dăncilă ar putea suferi noi schimbări în condiţiile în care mai mulţi miniştri vor să candideze la alegerile europarlamentare, potrivit unor surse politice. Una dintre plecări este cea a Rovanei Plumb, cea care ar urma să deschidă lista pentru euroalegeri.

Pe lista celor care ar urma să părăsească Guvernul se află ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, şi ministrul pentru Relaţia cu românii de pretutindeni, Natalia Intotero, cele care vor să obţină un mandat de europarlamentar, potrivit unor surse politice.

Bancherul

Guvernul vrea sa modifice taxa bancara inainte sa se aplice varianta in vigoare, aferenta primului trimestru

"Bancherul" scrie că guvernul vrea sa modifice substantial taxa bancara pana la finalul acestei luni, inainte ca prima forma a acesteia, prevazuta in OUG 114/2018, sa-si produca efectele, astfel incat bancile sa nu mai plateasca taxa aferenta primului trimestru, de 1,2% pe an din active.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorivici, a declarat astazi, dupa o intalnire cu bancherii din cadrul Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), ca doreste definitivarea OUG 114 privind taxa bancara pana joi, astfel incat aceasta sa poata fi adoptata in sedinta de Guvern de saptamana viitoare.

Cotidianul

Cum şi-a pus Iohannis Biserica în cap

"Cotidianul" publică "Afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis de marţi seară cu privire la referendumul eşuat pentru familie au iritat Patriarhia. Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei, vorbeşte miercuri într-un comentariu postat pe un site despre "ofensă" adusă a "peste 4 milioane de români", menţionând totodată că "a-i asimila pe cei care s-au abţinut să voteze, din diverse motive, la Referendumul pentru Căsătorie cu partizanii votului negativ este o interpretare cu totul abuzivă"."

Naţional

Shalom! Dancila e aleasa!

Cătălin Tache, de la Publicaţia "Naţional", notează: "Atat de "legendat" a fost "Daddy" Liviu Dragnea ca "El lider maximo" al partidului si guvernarii deopotriva, incat pana si restul liderilor pesedisti chiar au ajuns sa creada ca nu poate avea loc nicio mutare, in nici cel mai mic cotlon al vreunei organizatii teritoriale, fara ca presedintele sa nu stie de ea si sa o dicteze personal. Iata insa ca, totusi, influenta lui Liviu Dragnea are limitele sale, initiatii sistemului stiind foarte bine ca, in fond, acesta are doar < < libertatea tramvaiului > >."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb