REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 12.03.2015

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 12 martie 2015

FINANCIAL TIMES

Deutsche Bank şi Santander au căzut testele de stres în SUA

Federal Reserve a respins planurile de capital prezentate în SUA de Deutsche Bank şi Santander, chiar dacă aceste divizii au primit undă verde pentru lansarea celor mai mari plăţi de divdende către acţionari de la izbucnirea crizei financiare. Băncile care nu trec testele în SUA nu pot să distribuie capital către companiile-mamă.

Petronas a obţinut 5 miliarde dolari printr-o emisiune de obligaţiuni

Grupul petrolier malaezian Petronas, deţinut de stat, a revenit pe pieţele bondurilor după şase ani de absenţă, cu o emisiune de 5 miliarde de dolari care reprezintă un ecou al recentelor emisiuni lansate de Chevron şi Exxon din SUA.

Ericsson taie 2.200 de posturi în Suedia

Ericsson va elimina 2.200 de locuri de muncă în Suedia ca parte a planului de reducere a costruilor sale anuale cu 9 miliarde de coroane până în 2017.

WALL STREET JOURNAL

Lufthansa câştigă din reducerea preţului combustibililor

Deutsche Lufthansa AG anunţă că, în pofida randamentelor scăzute din traficul de pasageri, rezultatele sale operaţionale ar trebui să fie impulsionate anul acesta de costurile în scădere cu achiziţia de combustibili, respectiv de programul de reducere a cheltuielilor companiei aeriene germane.

Lufthansa aşteaptă un câştig ajustat înainte de interese minoritare şi taxe de peste 1,5 miliarde de euro în 2015, faţă de 1,2 miliarde de euro în 2014.

Krispy Kreme are vânzări dezamăgitoare

Krispy Kreme Doughnuts Inc. a raportat o creştere sub aşteptări a vânzărilor sale în ultimul trimestru fiscal, ca urmare a slăbirii cererii în afara graniţelor. Compania americană şi-a majorat vânzările cu 11,2% în cele trei luni încheiate în 31 ianuarie, la 125,4 milioane de dolari, în timp ce analiştii estimau 126,8 milioane de dolari.

Directorul FMI evidenţiază un progres uşor al economiilor avansate

Directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Christine Lagarde, declară că perspectivele economice ale ţărilor avansate s-au îmbunătăţit uşor, iar statele emergente au o creştere modestă, chiar înceată.

NEW YORK TIMES

Noul director al Credit Suisse va avea provocări în Asia

Noul director al băncii elveţiene Credit Suisse, Tidjane Thiam, care îşi va prelua funcţia în această vară, este aşteptat să se concentreze pe operaţiunile de private banking din Asia, în timp ce va tăia în mod agresiv posturi la divizia de investiţii, în condiţiile în care urmăreşte să repete succesul avut în regiune de compania de asigurări pe care încă o conduce: Prudential.

NIESR: Economia britanică a crescut cu 0,6% în perioada decembrie-februarie

Economia Marii Britanii a crescut, probabil, cu 0,6% în cele trei luni încheiate în februarie, ritm similar cu cel din perioada noiembrie-ianuarie, anunţă Institutul Naţional pentru Cercetare Economică şi Socială (NIESR).

Conducerea AirAsia vrea să reia zborurile către Europa, anul viitor

Directorul executiv al AirAsia, Tony Fernandes, anunţă că AirAsia X, divizia pentru curse pe distanţe lungi a celei mai mari companii aeriene low-cost din Asia, vrea să reia anul viitor cursele către Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb