REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 21.03.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 21 martie 2014

FINANCIAL TIMES

Rusal negociază amânarea rambursării datoriilor

Producătorul rus de aluminiu Rusal este în discuţii cu creditorii pentru amânarea rambursării unei părţi din datoria sa de 10 miliarde de dolari, care ar trebui efectuată luna viitoare, conform unor surse apropiate situaţiei.

SUA ţinteşte cercul lui Putin

Preşedintele Barack Obama a lovit ieri în centrul cercului de apropiaţi ai preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, stabilind sancţiuni pentru 20 de persoane şi o bancă locală ce are legături cu asociaţii cei mai apropiaţi ai liderului rus.

Răspunsul SUA la anexarea Crimeei de către Rusia a declanşat o schimbare imediată de proprietate în Gunvor, al patrulea mare trader de petrol din lume.

Turcia a blocat accesul la Twitter

Turcia a blocat, joi seara, accesul la serviciul online Twitter, după ce premierul Recep Tayyip Erdogan a promis să elimine site-ul de social media care a fost utilizat pe scară largă pentru răspândirea de acuzaţii de corupţie la adresa guvernului său.

WALL STREET JOURNAL

Bouygues îşi îmbunătăţeşte oferta pentru SFR

Bouygues SA şi-a îmbunătăţit oferta pentru divizia de telefonie SFR din carul Vivendi SA, redeschizând un război al ofertelor care părea încheiat cu mai puţin de o săptămână în urmă, când Vivendi a selectat o propunere rivală. Bouygues a majorat componenta de numerar din oferta sa la 13,15 miliarde euro, de la 11,3 miliarde anterior.

Volvo a revenit pe profit în 2013

Volvo Car Corp. a înregistrat un profit anual modest în 2013, în principal datorită reducerii costurilor şi a vânzărilor solide din China. Câştigul net a atins 960 de milioane de coroane suedeze (150 milioane dolari), comparativ cu o pierdere de 542 milioane de coroane în 2012.

BMW, gata de expansiune în SUA

Producătorul auto german BMW AG accelerează o extindere majoră a fabricii sale din Spartanburg, SUA, în încercarea de a se distanţa de rivalii săi de pe segmentul de lux, în următorii ani, potrivit unor surse apropiate situaţiei.

NEW YORK TIMES

S&P confirmă ratingul Greciei

Standard & Poor's a confirmat ratingul datoriei suverane a Greciei la "B-/B", cu perspectivă stabilă, considerând că economia ţării se reechilibrează treptat.

Rusia ia în calcul sancţiuni pentru Occident

Rusia are în vedere un "răspuns în oglindă" pentru sancţiunile impuse de Occident ca urmare a crizei din Crimeea, anunţă agenţia de ştiri RIA, citându-l pe viceministrul de externe Grigori Karasin.

Amazon închide un magazin terţ în China din cauza produselor contrafăcute

Divizia din China a gigantului american de e-commerce Amazon.com Inc. va consolida reglementarea canalelor sale de vânzări on-line, închizând totodată un magazin al unei părţi terţe, după ce mass-media de stat din ţara asiatică a criticat compania şi rivalul său local mai mic Dangdang pentru vânzarea de produse cosmetice contrafăcute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb