REVISTA PRESEI MONDENE - 03.03.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 3 martie 2011

Cancan

Monica Columbeanu şi-a pus mama şi vecinii să declare că Iri nu e un tată bun

Ieri, Irinel i-a dat soţiei lui un termen de numai 24 de ore ca să părăsească apartamentul din Piaţa Victoriei, locuinţă pe care cu mărinimie i-o donase. La rândul ei, Moni îşi atacă soţul încercând să demonstreze, prin declaraţiile mai multor martori, că Iri a fost un tată dezinteresat şi îl informează că va apela la proceduri legale pentru a-şi recupera Bentley-ul, maşină care e înmatriculată pe firma ei. Un martor de bază al lui Irinel joaca dublu. Doamna Veronica, mama Monicăi, a depus acum declaraţie împotriva ginerelui său.

Cancan

Lili Sandu, prinsă cu bărbatul lui Halle Berry

Cântăreaţa Lili Sandu a fost pozată în urmă cu câteva zile la Los Angeles în compania modelului canadian Gabriel Aubry, cel care are un copil cu Halle Berry, celebra actriţă de la Hollywood. Potrivit site-urilor de peste ocean, Lili şi fostul iubit al lui Halle Berry au mers la un restaurant italian din Beverly Hills, unde au avut parte de o cină romantică, râzând şi bucurându-se de fiecare clipă petrecută împreună.

Click

Natalie Portman are origini româneşti

Proaspăta câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul unei balerine obsedate de perfecţiune, Natalie Portman, are origini româneşti. "Cred că toţi strămoşii mei au fost din Europa de Est - din Polonia, din Austria. Dar graniţele acestor ţări s-au schimbat des şi, de aceea, mi se pare că toţi sunt din Rusia", a mărturisit Natalie Portman într-un interviu acordat ziarului rusesc "Trud". Ea a făcut ulterior şi câteva precizări, declarând că străbunica sa din partea tatălui este din România, iar bunicii din partea mamei din Rusia.

Click

Mândruţă, 600.000 euro din afaceri

Lucian Mândruţă, prezentatorul emisiunii "Nimic Important!", de la Antena 2, este unul dintre cei mai prosperi în business-urile private. Mândruţa are înregistrate la Registrul Comerţului cinci firme, dar momentan doar trei dintre ele îi aduc bani. Alter Media SRL are ca obiect de activitate publicitatea, iar între 2007 şi 2009 i-a adus un profit de 400.000 de lei. Prin firma Echipa de PR SRL, Mândruţă încearcă să se bată cu marile companii care se ocupă de relaţii publice, iar în doi ani i-a băgat în conturi circa 180.000 de lei.

Click

Televiziunea lui Oprah Winfrey, un eşec

Postul OWN (Oprah Winfrey Network), lansat cu două luni în urmă, şi care este patronat de celebra vedetă TV Oprah Winfrey, are o audienţă medie de doar 135.000 de telespectatori, anunţă publicaţia "The Telegraph". Cifrele sunt cu 10% mai mici decât cele pe care le înregistra postul pe care OWN îl înlocuieşte, Discovery Health.

Ziarul Naţional

Herzigova a pozat goală şi însărcinată

A devenit faimoasă în anii "90 mulţumită formelor generoase, însă în ultimii ani a slăbit îngrijorător de mult. Acum, supermodelul Eva Herzigova se făleşte iar cu o siluetă voluptuoasă, căpătată de când este din nou gravidă. Eva, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată în şapte luni cu cel de-al doilea copil al său, iar pentru a arăta cât este de mândră de "noul" ei trup şi de burtică, a pozat goală pentru faimoasa revistă Harper"s Bazaar, ediţia din aprilie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb