REVISTA PRESEI MONDENE - 05.01.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 5 ianuarie 2012

Adevărul

Sinead O'Connor nu mai divorţează

La doar o săptămână după ce a anunţat că divorţează de cel de-al patrulea soţ, cu care s-a căsătorit în urmă cu o lună, cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor s-a răzgândit şi s-a împăcat cu partenerul său, potrivit dailymail.co.uk.

Artista în vârstă de 45 de ani le-a dat fanilor săi vestea pe Twitter. "Ne-am grăbit când ne-am căsătorit, aşa că o să ne întoarcem la relaţia iubit-iubită şi vom fi bolnavi de fericire. Dar vom sta căsătoriţi şi îndrăgostiţi", a scris cântăreaţa pe contul său de Twitter.

Sinead O'Connor s-a căsătorit cu Barry Herridge pe 8 decembrie, chiar în ziua în care artista a împlinit 45 de ani. Ceremonia a avut loc la "Little White Wedding Chapel" din Las Vegas şi a durat doar 15 minute. Cei doi s-au cunoscut online, în urmă cu trei luni înainte de căsătorie. La doar 18 zile de la nuntă, interpreta hitului "Nothing Compares 2 U" anunţa că divorţează.

Click

Matt Damon: < Cele mai fericite momente au fost în pat! >

Actorul Matt Damon (41 de ani) spune că cele mai fericite momente din viaţa lui au fost în pat, cu soţia Luciana, în timp ce le-au conceput pe copilele lor.

Ei au împreună 3 fetiţe, Isabella, 5 ani, Gia, 3 ani şi Stella, un an şi două luni.

Click

Al Pacino: < Ia 20 $, dar te-ai mişcat ca melcul! >

Actorul s-a enervat la culme după ce a aşteptat două minute în faţa unui restaurant ca valetul să-i aducă maşina

Grăbit, nervos şi cu fiţe. Al Pacino, 71 de ani, socotit de mulţi oameni cel mai bun actor al tuturor timpurilor, s-a enervat la culme pe valetul unui restaurant de lux din Beverly Hills.

Starul a trebuit să aştepte în stradă două minute până ce i-a fost adusă maşina, spre fericirea paparazzilor.

Se pare că şoferul s-a temut să nu-i zgârie Range Rover-ul de 120.000 de dolari, bolidul de patru tone al vedetei, şi a întârziat un pic.

Libertatea

Andreea Bălan s-a dezbrăcat de 40 de ori, de Revelion

Ca orice artist, Andreea Bălan nu a stat acasă în noaptea dintre ani, ci a petrecut-o pe scenă, unde şi-a încântat fanii. Cântăreaţa a a avut numeroase concerte, pentru care a trebuit să se schimbe de nici mai mult, nici mai puţin de 40 de ori.

Cântăreaţa a avut cinci concerte în Târgovişte şi Bucuresti, bucurându-şi fanii cu cele mai noi melodii, dar şi cu remix-uri după unele mai vechi. La show-uri, unde a adoptat teme diferite, Andreea a fost nevoită să schimbe opt ţinute, potrivit enational.ro.  

Aşadara, artista a depăşit propriul record la dezbrăcat şi îmbrăcat, în doare câteva ore, reuşind să se schimbe de 40 de ori.

România Liberă

Hollywoodul mizează în anul Apocalipsei pe blockbustere

Deşi nu au aranjat încă cu Bruce Willis să salveze Pământul pentru a nu ştiu câta oară, dar de data asta pe bune, producătorii americani au apelat totuşi în 2012 la superoi pentru a depăşi măcar criza financiară dacă nu chiar sfârşitul lumii.

Aşa se face că vor reveni pe ecrane în misiuni care de care mai periculoase şi mai nobile şi Omul Păianjen şi Batman şi Bond. James Bond. Până şi hobiţii îşi vor da obolul la creşterea încasărilor. Pentru că se ştie, în vremuri grele, oamenii au nevoie de eroi.

Ce-i drept pentru a-i revedea pe Christian Bale în rolul lui Batman angajat în noi aventuri adunate în pelicula "The Dark Knight Rises" şi pe Daniel Craig în cel al seducătorului agent 007, ce apare în "Skyfall", fanii din întreaga lume vor trebui să aştepte vara şi chiar toamna lui 2012, premierele fiind programate pentru luna iulie în cazul primului film şi octombrie în cazul celui de-al doilea.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb