REVISTA PRESEI MONDENE - 05.09.2011

Luiza Ciarec
Ziarul BURSA #Revista Presei / 5 septembrie 2011

Adevărul

Oprah Winfrey va fi gazda primului chat live pe Facebook

Vedeta de televiziune, Oprah Winfrey va conduce primul chat live de pe reţeaua de socializare Facebook, care se va desfăşura pe 8 septembrie.

Utilizatorii de Facebook se pot alătura video chatului pe pagina special creată pentru eveniment, unde îi pot pune întrebări celebrei realizatoare de televiziune. Winfrey, în vârstă de 57 de ani, deţine un număr record de 6,3 milioane de fani pe Facebook şi alte 7,2 milioane pe Twitter.

Oprah Winfrey, considerată una dintre cele mai de succes femei de culoare din Statele Unite, a fost gazda propriului show, numit "The Oprah Winfrey Show", timp de 25 de sezoane. În luna mai a acestui an, emisiunea găzduită de Winfrey a ajuns la final.

Click

Starurile de la Hollywood, vânate la greu de hackeri

Hackerii anonimi continuă să facă ravagii în rândul starurilor. Ultimul care a căzut pradă furiei lor este Gerard Butler, căruia i-au spart în urmă cu câteva zile email-ul.

Grupul de hackeri se numeşte "Hollywood Leaks", şi pe lângă Gerard Butler, victime le-au fost şi fosta Hanna Montana, Miley Cyrus, dar şi frumoasa actriţă Ashley Greene din "Twilight".

Libertatea

Jean-Claude Van Damme a venit în România însoţit de fiul său

Jean-Claude Van Damme a ajuns în România la începutul săptămânii trecute, iar vineri seara a filmat primele scene pentru producţia de acţiune "Six Bullets" ("Şase gloanţe"-n.r.). Acestea au avut loc la Palatul Ghica de la Moara Vlasiei. Pelicula va fi una 100% de acţiune, cu un buget estimat la 10.000.000 de dolari, actorul de origine belgiană jucând rolul unui mercenar care e angajat de un luptător de arte marţiale pentru a-i recupera fiica rapită de mafioţi. Primele cadre trase pe tărâm românesc îl prezintă pe Van Damme salvând un copil din ghearele răufăcătorilor, care aveau sediul în Palatul Ghica, înfruntând mai multe gloanţe şi evadând din cuibul acestora pe o motocicleta. Van Damme a fost, pe parcursul filmărilor, extrem de relaxat, el fiind deja obişnuit cu atmosfera din ţara noastră de acum câţiva ani, când a turnat pentru pelicula "Weapon".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb