REVISTA PRESEI MONDENE - 05.12.2011

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 5 decembrie 2011

Cancan

Inna, premiată la Paris

Artista din România continuă să aibă un succes nebun în străinătate. În cadrul "Les Trophees de la Nuit", organizat de revista "Paris Nuit", Inna a obţinut premiul pentru cel mai bun artist din 2011.

Click

Gerard Depardieu, în rolul lui Dominique Strauss-Kahn

Actorul francez Gerard Depardieu va interpreta rolul lui Dominique Strauss-Kahn într-un film biografic despre fostul director al Fondului Monetar Internaţional (FMI).

Filmul va prezenta şi scandalurile sexuale care l-au înlăturat pe Strauss-Kahn de la conducerea FMI, informează The Sun.

Conform publicaţiei "L'Express", filmul va fi regizat de americanul Abel Ferrara, cunoscut pentru pelicula "Bad Lieutenant" ("Un politist corupt"), din anul 1992 .

Evenimentul Zilei

Kirsten Dunst este speriată că nu o să găsească un bărbat cu care să facă copii

Actriţa de 29 de ani a lăsat să se înţeleagă că este disperată să se aşeze la casa ei şi foarte speriată în acelaşi timp că nu o sa aibă cu cine face asta, scrie "The Daily Mail".

Într-un interviu acordat revistei "Lucky", Kirsten Dunst a vorbit despre cea mai mare dorinţă a ei, de a avea un copil. Deşi este cunoscută pentru firea ei petrecăreaţă şi pentru numeroasele relaţii pe care le-a avut în ultimul timp, actriţa, care a primit de curând cetăţenie germană, spune că nu i s-ar părea ciudat să înceapă o nouă viaţă, "să retrăiască viaţa prin ochii unui copil", departe de Hollywood şi de lumea vedetelor.

"Am crezut că până la 30 de ani o să am mai multe lucruri aranjate în viaţă", mai povesteşte actriţa. Ea i-a avut ca iubiţi pe Johnny Borrell şi Jake Gyllenhaal. "Asta mă sperie cel mai rău când vine vorba de cei 30 de ani ai mei - că nu o să găsesc pe cineva cu care să fac copii", a mai spus Kirsten Dunst în acelaşi interviu.

România Liberă

Angela Gheorghiu, în căutarea perfecţiunii

Cel mai bine vândut artist român de muzică clasică, Angela Gheorghiu, mărturiseşte că este dificilă, pentru că vrea ca totul să "iasă bine". "Da, sunt dificilă!", a declarat Angela Gheorghiu într-un interviu acordat CNN despre cel mai recent album lansat, "Homage to Maria Callas", şi despre temperamentul său, care i-a atras porecla Draculette.

Ea a spus că nu este un artist cu care se lucreaza foarte uşor, dar nu pentru că ar fi capricioasă, ci din profesionalismul şi seriozitatea cu care tratează toate proiectele în care este implicată. "Vreau ca fiecare detaliu să fie perfect."

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb