REVISTA PRESEI MONDENE - 06.01.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 6 ianuarie 2012

Adevărul

S-a terminat austeritatea? Udrea vrea să îl aducă pe Jean Michel Jarre în România

Unul dintre obiectivele ministerului condus de Udrea în acest an este organizarea în România a "evenimentului Jean Michel Jarre, de promovare a destinaţiei turistice România".

Proiectul este cuprins în programul multianual de marketing si promovare turistică al MInisterului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), care va beneficia de o finanţare de 11 milioane de lei de la buget în acest an.

Acesta urmăreşte promovarea celor mai importante destinaţii şi forme de turism din România pe piaţa internă si pe principalele pieţe turistice din străinătate, definirea şi promovarea brandului turistic şi vizează efectuarea de studii de marketing, organizarea de activităţi de relaţii publice în ţară şi străinătate şi realizarea de acţiuni de promovare şi publicitate.

Cancan

50 Cent îşi vede viitorul sumbru. Mesaje suicidale pe Twitter

Rapperul american a postat pe internet o serie de texte morbide, într-unul dintre ele spunând că ştie că va muri cât de curând şi că s-a împăcat deja cu acest gând.

Îngrijorare în rândul fanilor lui 50 Cent, după ce rapperul de 36 de ani a postat pe Twitter o serie de mesaje morbide. "Sincer să fiu, nu cred că mai am mult de trăit", a scris americanul, care a adăugat imediat că nu-l sperie gândul unei morţi timpurii: "Sunt împăcat de-ar fi să mor la noapte". În celelalte mesaje, 50 Cent le-a transmis fanilor că este foarte dezamăgit de cariera lui muzicală şi de oamenii cu care lucrează. "Mi-am pierdut toată încrederea în echipa mea. Nu mai am altceva de zis decât că nu îmi voi mai promova muzica", a spus rapperul, referindu-se la casa lui de discuri, Interscope.

Click

WOW! O tânără de numai 15 ani din Coreea i-a lăsat pe toţi cu gura căscată după ce a cântat piesa lui Adele

Park Ji Min, în vârstă de numai 15 ani, i-a dat pe spate pe juraţii concursului de talente "K-Pop Star, după ce a cântat piesa "Rolling in the Deep", interpretată de Adele.

Foarte sigură pe sine, adolescenta a urcat pe scenă s-a prezentat şi apoi a început să cânte.

Toţi cei care au fost prezenţi au rămas cu gura căscată şi impresionaţi de interpretarea lui Park Ji Min.

J.Y. Park, membru al juriului, i-a spus fetei, după ce a terminat de cântat, că "dacă aş fi avut un sac la mine, te-aş fi furat şi te-aş fi dus la compania mea".

Evenimentul Zilei

Ioan Gyuri Pascu: "Nu am mai băut de mai mult de un an"

Muzicianul şi umoristul a explicat pentru EVZ cum a descoperit internetul, despre relaţia cu fiica lui, cum stă cu sănătatea, dar şi ce album pregăteşte în curând şi de ce.

După câţiva ani grei, Ioan Gyuri Pascu începe 2012 cu zâmbetul pe buze şi, deşi nu-şi face planuri, are câteva proiecte. "Eu încerc să mă gândesc la cât mai puţine lucruri şi planuri nu-mi fac. Am însă un proiect în derulare, ceea ce e foarte bine. Din noiembrie 2007 nu am mai scos album. Acum am intrat într-o vâltoare şi mă pregătesc de un nou album", a spus Gyuri.

Artistul se consideră un norocos. După ce în anul 2010 a trebuit să treacă printr-o hotărâre de divorţ şi un accident vascular cerebral, iar anul trecut cariera lui nu era sigură, 2012 îl găseşte cu noi piese muzicale şi proiecte de film.

Evenimentul Zilei

Kate, soţia prinţului William, pe urmele soacrei sale, Lady Di

Catherine, Ducesa de Cambridge, începe să semene tot mai mult cu Lady Diana, soacra sa care a murit în urmă cu 14 ani. Kate şi-a ales, în această săptămână, mai multe organizaţii caritabile în activitatea cărora să se implice.

Cu câteva zile înainte de a împlini 30 de ani, Kate a ales, din câteva sute de dosare, organizaţii pe care să le patroneze, în ideea de a atrage atenţie şi donaţii. O sursă din palatul regal a declarat pentru revista People că Ducesa "s-a interesat personal de toate organizaţiile şi le-a ales pe cele faţă de care deja o afinitate".

Primul pas în această direcţie a fost deja făcut. Soţia prinţului William a cerut tuturor invitaţilor care vor veni, luni, la ziua ei de naştere, ca toate cadourile să fie făcute sub forma unor donaţii pentru organizaţiile în care se va implica de aici înainte.

România Liberă

INCREDIBIL! Fuego, acuzat de discriminare

O mămică colindată l-a reclamat pe Fuego la Consiliu Naţional pentru Combaterea Discriminării şi la asociaţia "Mame pentru mame", fiind ofensată de celebrul hit "Împodobeşte, mamă, bradul".

"Eu nu o cunosc pe mama lui Fuego. Nu vreau s-o jignesc, dar eu nu mi-aş fi crescut copilul în acest fel. În fiecare an, săraca îi împodobeşte bradul. E o discriminare la adresa tuturor mămicilor. Domnul Fuego e imatur şi sexist", a declarat mămica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb