REVISTA PRESEI MONDENE - 06.12.2011

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 6 decembrie 2011

Click

Un membru al trupei Black Eyed Peas a orbit aproape complet

Unul dintre componenţii trupei Black Eyed Peas a orbit aproape complet din cauza unei boli, deşi pe scenă nu a lăsat niciodată să se vadă acest lucru.

Apl.De.Ap, pe numele sau real Allan Pineda Lindo Jr, a declarat recent că s-a născut cu o boală rară care i-a cauzat pierderea vederii.

"Nu văd mai nimic. M-am născut cu nistagmus. Îmi doresc să îi încurajez pe copiii cu dizabilităţi. Nu trebuie să renuntaţi la visurile voastre doar pentru că aveţi o dizabilitate", a spus cântăreţul.

Click

Taxi - NonStop, un videoclip ce abundă în vedete feminine

Cel mai nou videoclip al trupei Taxi, "NonStop", a fost  lansat astăzi, în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani". În ciuda titlului, noul single este o piesă de dragoste.

La filmările noului clip Taxi au participat următoarele vedete: Andra, Crina Abrudan, Andreea Berecleanu, Bianca Brad,Carmen Brumă, Adina Buzatu, Corina, Corina Caragea, Gianina Corondan, Laura Cosoi, Diana Dumitrescu, Andreea Esca, Giulia, Andreea Ibacka, Elena Ionescu (Mandinga), Jojo, Melania Medeleanu, Maia Morgenstern, Gina Pistol, Adela Popescu, Mihaela Rădulescu, Dana Rogoz, Dana Săvuică, Paula Seling, Sandra Stoicescu, Teo Trandafir, Iuliana Tudor, Iulia Vântur.

Evenimentul Zilei

Ştefan, copilul care a uimit Italia, a povestit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a câştiga concursul

Ştefan Atârgoviţoaie, cel care a câştigat concursul de canto "Ti lascio una canzone" a fost invitatul lui Cătălin Măruţă la Happy Hour. El a venit însoţit de "echipa sa", adică părinţii săi, fratele şi Mirela Fugaru.

Mirela Fugaru a povestit despre cum a lucrat cu tânărul. "Am încercat să continui munca soţului meu si nu a fost uşor pentru că el a primit 10 piese. Primea de pe o zi pe alta piesele". Ştefan, însă, a fost un băiat muncitor şi a ţinut foarte mult să îşi îndeplinească visul. Pentru asta a parcurs săptămânal drumul Iaşi-Bucureşti şi retur pentru pregătiri. Părinţii săi i-au amenajat un pat în maşină pentru ca drumul să nu fie obositor şi el să poată da totul în momentul în care ajunge la repetiţii.

Libertatea

Ţăndărică face show la Sala Palatului

Efervescentul maestru toboşar Ovidiu Lipan "explodează" duminică, de la ora 19.30, la Sala Palatului, din Bucureşti, într-un show intitulat "Ţăndărică & The Balkanic Explosion".

"Va fi experimentul cultural şi muzical al anului", spune maestrul despre spectacolul pe care îl şi organizează şi în distribuţia căruia se află nume consacrate pe plan naţional şi internaţional, precum solistul Stelu Enache, Adi Stavian, Rona Hartner, Delia Matache, Grupul Balkano, Alexander Lipan - fiul cunoscutului toboşar-, percuţionişti şi instrumentişti din Columbia, Egipt ori Rwanda.

Libertatea

Cargo, concert în Capitală

Una dintre cele mai apreciate trupe rock din România, Cargo, vine la Bucureşti, în acest weekend, pentru un concert de zile mari. Nu vor lipsi, promit timişorenii, hiturile care i-au făcut celebri în toată ţara.

Cargo revine în Bucureşti pentru un concert de excepţie, diseară, la Club Wings, începând cu ora 20.00.

România Liberă

Festival de carte la Bucureşti

Iubitorii de literatură au ocazia să participe timp de trei zile la Clubul Ţăranului din cadul MTR la lecturi publice şi dezbateri cu scriitori importanţi şi manageri culturali din Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Croaţia, Bulgaria şi România.

Tot acest ospăţ literar are loc în cadrul Festivalului Internaţional de Literatură de la Bucureşti (FILB), un proiect independent, iniţiat în 2008 de Oana Boca, Vasile Ernu şi Bogdan-Alexandru Stănescu. A patra ediţie a FILB debutează miercuri, 7 decembrie, la ora 18.00, şi se încheie vineri, 9 decembrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb