REVISTA PRESEI MONDENE - 08.12.2011

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 8 decembrie 2011

Cancan

Jerry Seinfeld a aprins luminiţele la Empire State Building

Celebrul actor Jerry Seinfeld, în vârstă de 57 de ani, a fost protagonistul unui eveniment foarte important. Jerry şI soţia sa, Jessica, au fost invitaţi să aprindă luminile de pe celebra clădire Emire State Building din New York. Cei doi au fost încântaţi de acest lucru şI au pozat zâmbitori pentru fotografi. Luminiţele sunt de culoare albastră şI verde, asemenea culorilor fundaţiei "Baby Buggy", pe care o patronează consoarta lui Seinfeld şI care se ocupă de ajutorarea familiilor nevoiaşe.

Click

Toto Cutugno va concerta în februarie 2012 la Bucureşti

Binecunoscutul artist italian Toto Cutugno revine la Bucureşti pe 29 februarie 2012 pentru a concerta la Sala Palatului în cadrul unui eveniment organizat de Music Event.

Toto Cutugno va cânta la Bucureşti timp de 2 ore, însoţit de big band-ul sau de opt instrumentişti.

Click

Kevin Costner concertează la Bucureşti, alături de trupa lui, Modern West

Sex simbolul din filmul "The Bodyguard", Kevin Costner se pregăteşte să-şi surprindă fanii din Bucureşti în ipostaza de cântăreţ.

Alături de trupa sa, Modern West, Kevin Costner promite un show de senzaţie în Club Tribute, luni, 12 decembrie, începând cu ora 20:00.

Click

Costi Ioniţă ar putea câştiga premiul Grammy

Costi Ioniţă se numără printre compozitorii români care semnează piesele "Dame" şi "Fired Up (F..k the Rece$ion!)" de pe albumul lui Shaggy "Summer in Kingston", nominalizat la premiile Grammy din 2012, potrivit site-ului oficial al cântăreţului american.

"Summer in Kingston" a fost nominalizat la categoria "cel mai bun album reggae".

Piesa "Dame" a fost compusă de Andre Fennell, Constantin Ioniţă, Kenny Truhn, Dimitriu Silviu Aurelian, Monica Oana Radu şi Orville Burrell.

Click

Johnny Depp şi-a pus în cap creştinii

Actorul Johnny Depp a interpretat, împreună cu formaţia Babybird, un cântec care a reuşit să stârnească furia unor organizaţii religioase creştine.

Versurile melodiei "Jesus Stag Night Club" descriu un personaj asemănător lui Iisus care trebuie să organizeze o petrecere a burlacilor, iar la final ajunge beat într-un club de striptease.

"De ce a trebuit să înregistreze acest cântec? Este o palmă dată creştinilor din întreaga lume", a declarat purtătorul de cuvânt al unei organizaţii religioase.

Evenimentul Zilei

Stanley Kubrick, omagiat anul viitor la TIFF

Festivalul Internaţional de Film Transilvania va dedica un amplu program de proiecţii, masterclass-uri, expoziţii şi alte evenimente speciale, în ediţia din 2012, regizorului Stanley Kubrick.

Toate filmele acestuia (14 producţii) vor fi proiectate în cadrul celei de-a 11-a ediţie a festivalului care va avea loc în perioada 1 - 10 iunie 2012 la Cluj Napoca. Publicul TIFF va putea urmări, în secţiunea 100%, "Portocala mecanică" într-o copie restaurată, în prezenţa Christianei Kubrick, soţia regizorului, a lui Michel Ciment, critic de film şi preşedinte onorific al FIPRESCI - Federaţia Internaţională a Criticilor şi Jurnaliştilor de Film şi Jan Harlan, cumnatul lui Kubrick şi autor al documentarului Stanley "Kubrick: A Life in Pictures".

Libertatea

Red Hot Chilli Peppers va concerta în România, pe Naţional Arena

Red Hot Chilli Peppers este prima trupă confirmată care va concerta pe noul şi cel mai mare stadion al Bucureştiului, National Arena.

Trupa americană, una dintre cele mai iubite formaţii din ultimii 20 de ani, va concerta la Bucureşti pe 31 august 2012.  Show-ul, al cărui organizator este Emagic,  face  parte din turneul de promovare al ultimului album  Red Hot Chilli Peppers, "I'm with You" ce a fost lansat anul acesta, în luna august. Grupul originar din Los Angeles a lansat în lunga sa carieră 40 de single-uri "Under the Bridge", "Californication", "Dani California", "Give it Away", "Scar Tissue", "Otherside" sunt doar câteva din succesele sale muzicale lansate în cele trei decenii de intensă activitate discografică. Red Hot Chilli Peppers, care vin pentru prima oară în România, au câştigat şapte Grammy şi zeci de alte premii.

România Liberă

"În derivă", cel mai bun serial românesc

Telespectatorii au decis că "În derivă", realizat de HBO România, a fost cel mai bun serial autohton din acest an.

Trofeul a fost acordat în cadrul Galei Premiilor TV Mania, desfăşurată marţi seară. Concurenţa, respectiv "Narcisa - Iubiri nelegiuite" (Antena 1), "Pariu cu viaţa" (Pro TV) şi "Trăsniţii" (Prima TV), a picat examenul cu publicul serialului produs de HBO Central Europe în România. Premiul a fost înmânat actorilor Marcel Iureş, Tamara Creţulescu şi Gabriela Butuc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb