REVISTA PRESEI MONDENE - 11.01.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 11 ianuarie 2012

Adevărul

Beyonce a pierdut o sarcină

Proaspătul tătic Jay-Z a compus o piesă în care a vorbit despre bucuria de a avea un copil, dar şi despre faptul că soţia sa, Beyonce, a pierdut în trecut cel puţin o sarcină, potrivit omg.yahoo.com.

În piesa "Glory", Jay-Z dezvăluie faptul că micuţa Blue Ivy a fost concepută în Paris, dar şi că Beyonce a pierdut o sarcină.

Adevărul

Lindsay Lohan, în rolul lui Elizabeth Taylor

După ce a apărut pe coperta "Playboy" întruchipând-o pe Marylin Monroe, Lindsay Lohan ar putea intra în rolul altei dive, regretata Elizabeth Taylor, într-un film biografic ce va fi difuzat de postul de televiziune Lifetime, potrivit hollywoodreporter.com.

Filmul despre viaţa actriţei Elizabeth Taylor are ca titlu provizoriu "Elizabeth&Richard: A Love Story". Lindsay Lohan se află în discuţii cu producătorii filmului pentru a o interpreta pe Liz Taylor. Ideea proiectului s-a conturat încă din luna mai a anului trecut, la două luni după decesul actriţei.

Adevărul

Snoop Dogg, arestat pentru posesie de marijuana

Rapperul american Snoop Dogg a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute, la un punct de trecere al frontierei în Texas, după ce vameşii americani au descoperit o cantitate mică de marijuana în autobuzul cu care artistul se deplasează în turneele sale, potrivit Mediafax.

În mod ironic, Snoop Dogg a fost prins în acelaşi punct de control din Sierra Blanca, Texas, unde cântăreţul de muzică country Willie Nelson a fost arestat pentru posesie de marijuana în 2010.

Agenţii americani de la vamă au efectuat un control de rutină în autobuzul în care se afla rapperul şi au descoperit o cantitate mică de marijuana. Snoop Dogg a recunoscut în cele din urmă că drogurile îi aparţineau. Un câine a găsit un flacon de medicamente plin cu foiţe pentru ţigările cu marijuana şi alte două flacoane pline cu marijuana. Snoop Dogg a fost acuzat pentru posesie de droguri, eliberat şi somat să se prezinte la tribunal pe 20 ianuarie.

Adevărul

Medicul lui Michael Jackson, din nou la tribunal

Medicul Conrad Murray, condamnat la patru ani de închisoare pentru uciderea involuntară a cântăreţului Michael Jackson, speră să nu plătească despăgubirea către familia megastarului, sumă care s-ar ridica la 100 de milioane de dolari, potrivit tmz.com.

Conrad Murray a depus deja documente la tribunal în care cere reexaminarea unor probe care ar putea arăta că Michael Jackson şi-a administrat singur doza fatală de propofol.

Dacă s-ar dovedi că Michael Jackson a fost şi el responsabil pentru moartea sa, Conrad Murray ar putea plăti familiei megastarului doar jumătate din întreaga sumă. Deocamdată nu s-a stabilit câţi bani va primi familia megastarului, dar se vehiculează suma de 100 milioane de dolari.

Click

Johnny Depp s-a despărţit de Vanessa Paradis

Johnny Depp, 48 de ani, a cerut părerea avocaţilor privind o posibilă încheiere a relaţiei sale cu solista franceză, Vanesssa Paradis, 39 de ani.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis nu sunt căsătoriţi, însă au o relaţie de 14 ani. Cei doi au o fetiţă de 12 ani, Lily-Rose Melody, şi un băieţel de nouă ani, John Christopher "Jack".

Starul de la Hollywood locuieşte de mulţi ani într-o fermă din sudul Franţei alături de cântăreaţă şi deţin reşedinţe de vacanţă în Hawaii, West Hollywood, comitatul Somerset din Marea Britanie şi în Bahamas.

Averea lui Johnny Depp este estimată la 800 de milioane de dolari (280 de milioane de lei). Chiar dacă actorul nu este căsătorit cu Vanessa Paradis, el are doi copii cu ea, iar majoritatea bunurilor sunt trecute pe numele ambilor părinţi.

Ca atare, Depp ar putea pierde jumătate din averea sa în urma despărţirii de cântăreaţa franceză.

Libertatea

Ilie Năstase, urmărit de fisc pentru un milion de lei

Cel mai cunoscut tenisman român Ilie Năstase, figurează pe pe lista neagră a datornicilor de la Direcţie de Taxe şi Impozite Sector 1. Conform portalului incont.ro, Năstase ar datora Fiscului aproape 1 milion de lei.

n 1999, Ilie Năstase visa să facă pe terenurile clubului Voinţa o academie de tenis, să construiască o sală de 15.000 de locuri şi să ofere burse. Proiectul fostului mare tenismen a rămas însă doar pe hârtie.

Fundaţia lui a primit din partea Guvernului 63.000 de metri pătraţi în cartierul Pipera, cu titlu gratuit pentru 60 de ani. Desi Nasty nu a reuşit nici până astăzi să intre în posesia terenului tot el este bun de plată. Pentru că nu a plătit taxa de folosinţă, fostul mare sportiv ar fi acumulat datorii de aproape 1 milion de lei, aşa că Fiscul a demarat procedurile de executare silită.

Îi convine sau nu, Ilie Năstase trebuie să-şi achite datoriile. În caz contrar, riscă să se aleagă cu conturile blocate.

România Liberă

"Provizoriu", de Cristian Mungiu, în Top 100 al celor mai aşteptate filme din 2012

Cel mai nou lungmetraj regizat de Cristian Mungiu, "Provizoriu", se află pe locul al 12-lea în Topul 100 al celor mai aşteptate filme ale acestui an, informează site-ul de specialitate ioncinema.com, potrivit Mediafax.

În "lista de motive" pentru care filmul lui Cristian Mungiu este considerat o lansare mult-aşteptată, ioncinema scrie: "Spre deosebire de tipii de la Academie (Academia de film americană, care decernează premiile Oscar, n.r.), noi am fost loviţi în moalele capului de < 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile >".

De asemenea, ioncinema scrie că, potrivit informaţiilor pe care le deţine, Mungiu ar filma deja pentru "Provizoriu", un lungmetraj a cărui distribuţie nu a fost anunţată şi, cel mai probabil, ar putea înscrie pelicula la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes.

Cel mai nou proiect cinematografic al regizorului Cristian Mungiu, "Provizoriu", a primit o finanţare de 400.000 de euro din partea fondului Consiliului Europei, Eurimages.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb