REVISTA PRESEI MONDENE - 11.02.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 11 februarie 2011

Adevărul

Abramovici cade din topul miliardarilor ruşi

Averea lui Abramovici, estimată în martie 2010 la 11,2 miliarde de dolari, îi asigura locul 50 între cei mai bogaţi oameni din lume, potrivit Forbes. Publicaţia de business "Finance" din Rusia îl plasa pe locul trei între miliardarii autohtoni, cu o avere estimată la 17 miliarde de dolari. Pe primele locuri erau Vladimir Lisin (18,8 miliarde de dolari) şi Mihail Prokhorov (17,85 miliarde de dolari). Ediţia din acest an a topului realizat de ruşi nu-l mai găseşte pe Abramovici pe podium. Pentru prima dată în ultimii opt ani, el nu a mai intrat în top trei.

Adevărul

Academia de Film "Pygmalion" o caută pe Hannah Montana de România

Într-o ţară în care succesul este asociat cu apariţia pe sticlă, părinţii dau năvală să-şi facă copiii vedete de televiziune şi film. Academia de Film "Pygmalion" este una din opţiunile părinţilor atunci când se gândesc la viitorul copiilor lor. Asemenea studiourilor Disney care realizează producţii pentru copii, "Pygmalion" vrea să realizeze un produs care să se ridice la nivelul Hannah Montana.

Cancan

Robert Negoiţă încinge campionate auto alături de copii săi

Deşi prins cu programul său de parlamentar, deputatul PSD nu rezistă ispitei de a se juca din când în când cu telecomenzile maşinuţelor de curse pe care le-a cumpărat copiilor săi. Periodic, acasă la Robert Negoiţă se încing adevărate campionate auto, iar parlamentarul ajunge să fie atât de absorbit de joacă, încât, pentru câteva clipe, redevine copil.

Click

Lady Gaga: Sunt un artist extraordinar! Aşa e?

Extravaganta artistă este pe coperta ediţiei din Martie a revistei Vogue. Aflată în turneu de doi ani, încă din februarie 2009, Gaga a dat un super interviu revistei.

"Din punct de vedere muzical, sunt un artist extraordinar, foarte talentat. Cred că am una dintre cele mai bune voci din industria muzicală şi unul dintre cei mai buni compozitori", a explicat Gaga.

Evenimentul Zilei

Ricky Martin primeşte premiul gay

Alianţa Împotriva Defaimării Persoanelor Gay şi Lesbiene (Glaad) din SUA îi va decerna cântăreţului Ricky Martin premiul Vito Russo, distincţie oferită tuturor artiştilor care au avut tăria de a-şi recunoaşte orientările sexuale şi care au promovat drepturi egale pentru minorităţile sexuale.

Libertatea

Adriana Bahmuţeanu a slăbit zece kilograme în 2 luni

Adriana Bahmuţeanu a slăbit în două luni 10 kilograme cu ajutorul dietei Montignac. Soţia lui Silviu Prigoană şi-a schimbat cu totul stilul de viaţă şi urmează cu îndârjire dieta pentru că îşi doreşte să ajungă să aibă forme de manechin.

"Acum că am slăbit zece kilograme şi am văzut că se poate, nu mă opresc până nu dau jos suficient de mult cât să arăt ca un manechin. Ţin dieta Montignac, însă recunosc că acum mănânc mult mai puţin decât mâncam de obicei. Aşa că eu sunt de părere că orice dietă ai ţine, dacă nu te abţii de la mâncare, nu slăbeşti", ne-a spus Adriana Bahmuţeanu.

Libertatea

Catinca Roman revine în modă după 10 ani

După o pauză de zece ani, Cartinca Roman revine în modă cu o colecţie incendiară care urmăreşte tendinţele de primăvară-vară 2011. Fiica vitregă a lui Petre Roman îşi va prezenta o colecţie de pret-a-porter peste o lună într-un club din Capitală.

"Va fi o colecţie foarte feminină realizată din materiale naturale - santung, mătase naturală, în culori foarte vii şi imprimeuri deosebite", a declarat Catinca Roman.

Ziarul Naţional

Cindy Crawford, sexy şi la 45 de ani

Dacă vreţi să aflaţi secretul tinereţii veşnice, cel mai simplu este să o întrebaţi pe Cindy Crawford. Fostul supermodel a demonstrat recent că trecerea anilor nu a lăsat nici măcar o urmă pe trupul şi chipul său. Cindy s-a lăsat fotografiată în câteva dintre ipostazele care au făcut-o faimoasă, demonstrând că este chiar mai sexy decât în tinereţe.

Ziarul Naţional

Maia Morgenstern: "Mi se face sete de soţul meu"

Reputata actriţă declară cu mâna pe inimă că, după ani buni de căsnicie, este şi acum îndrăgostită pasional de soţul ei. Maia Morgenstern a povestit, în cadrul emisiunii "Doamne de poveste", difuzată duminică la Acasă Tv, că "mă reîndrăgostesc, mă fascinează, mă seduce şi mi se face sete de soţul meu".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb