REVISTA PRESEI MONDENE - 13.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 13 ianuarie 2011

Cancan

Adelina şi Cristi Chivu fac botezul în România

Adelina şi Cristi Chivu au început deja să se gândească la botezul Anastasiei, cea de-a doua fiică a lor, născută pe 4 noiembrie, la Milano. Deşi pe prima lor fetiţă, Natalia, au ales să o creştineze în oraşul lor de reşedinţă, într-o biserică ortodoxă în care slujeşte un preot român, cei doi par să nu-şi mai dorească să repete experienţa. Distanţa de România i-a împiedicat pe mulţi dintre prietenii lor să le fie alături, aşa că, după slujbă, au făcut o recepţie restrânsă. De data aceasta însă, vor să aibă toată gaşca alături şi mai ales toată familia.

Click

Ion Ion Ţiriac vrea 2.400 de euro pentru fiecare minut de arest

Fiul omului de afaceri Ion Ţiriac solicită daune materiale şi morale, întrucât ar fi fost hărţuit de procurori, în 2004, în urma scandalului "Cocaina pentru VIP-uri". Ion Alexandru Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac, cere statului român aproximativ 1.300.000 de euro. El a deschis şi două procese la CEDO.

Click

Teo Trandafir: "Stai liniştit, tată, sunt pe mâini bune!"

Teo Trandafir a ajuns, marţi noapte, după un drum cu multe peripeţii, la Clinica AKH din Viena. Specialiştii de aici au început un lung şi minuţios şir de investigaţii medicale. Ei au precizat că Teo e stabilă şi comunică cu personalul medical. La rândul său, tatăl deputatei ne-a declarat că fiica sa i-a spus să stea liniştit, că e pe mâini bune.

Specialiştii austrieci au precizat, ieri, că deputata este stabilă, nu este conectată la aparate şi comunică cu personalul din clinică.

"Motivul internării în spital l-a constituit o inflamaţie acută a pancreasului. Starea ei de sănătate este cauzată de un factor benign, cel mai probabil de apariţia unor pietre la vezica biliară, eliberate pe tractul biliar", au mai precizat medicii vienezi.

Libertatea

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au fugit în Thailanda

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au fugit de frigul din România tocmai în îndepărtata Thailanda. Cei doi au preferat bronzul natural, dar şi distracţiile locale, cum ar fi plimbarea cu elefanţii sau show-urile cu maimuţe. Aflaţi într-o excursie în Thailanda, cei doi au ajuns în staţiunea Koh Samui, insula recunoscută pentru frumuseţile naturale, cum ar fi palmierii exotici, plajele albe, apele răcoritoare ale Golfului Thailandei, munţii abrupţi sau canalul navigabil.

Ziarul Naţional

Nicole Kidman a recunoscut că a apelat la botox

După ce ani la rând a negat că a apelat la "artificii" pentru a scăpa de riduri, Nicole Kidman a dezvăluit, într-un final, care este secretul frumuseţii sale. Actriţa în vârstă de 43 de ani a recunoscut că şi-a injectat Botox în frunte, însă susţine că a renunţat la acest obicei deoarece nu a fost mulţumită de rezultate. Acum, Nicole spune uşurată că îşi poate mişca iar fruntea, dar şi că singurele rezultate bune sunt obţinute în urma dietei şi exerciţiilor.

Ziarul Naţional

Jim Carrey a trăit în sărăcie

Actorul în vârstă de 48 de ani a vorbit recent despre copilăria grea pe care a avut-o. Jim Carrey a povestit că tatăl său a rămas şomer când el avea doar 12 ani, fiind astfel nevoit să-şi neglijeze şcoala pentru a lucra. "Aveam numai 10 pe linie, însă după ce m-am angajat, notele au scăzut drastic. Mă duceam la şcoală, apoi munceam într-o fabrică timp de opt ore. Nu mai aveam timp să învăţ", a declarat Jim.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb