REVISTA PRESEI MONDENE - 14.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 14 ianuarie 2011

Adevărul

Peter Fonda a descoperit cadavrul unui bărbat într-un autoturism

Actorul american cunoscut în special datorită rolului din "Easy Rider" (1969), a descoperit cadavrul unui bărbat, într-o maşină parcată în zona Pacific Palisades din Los Angeles.

Peter Fonda a sunat la poliţie pentru a raporta incidentul, el nefiind considerat suspect, potrivit sergentului Carlton Cook. Conform primelor informaţii, se pare că este vorba de o sinucidere, cadavrul aflându-se în maşină de aproximativ trei zile.

Cancan

Adrian Iovan îşi vrea drepturile înapoi

Fostul pilot Adrian Iovan refuză să se resemneze şi luptă în continuare pentru a-şi obţine pensia întreagă, făcând tot felul de demersuri şi completând o grămadă de acte. El a fost fotografiat în timp ce vizita Casa de Pensii Ilfov, cu un dosar gros sub braţ, semn că face unele demersuri pentru recăpătarea drepturilor.

Cancan

Ion Ion Ţiriac: "Voi face o fundaţie care să apere drepturile omului"

Ion Ion Ţiriac a dat statul român în judecată şi cere daune morale şi materiale de 1.300.000 de euro pentru că a fost hăituit de anchetatori şi privat de libertate, în urmă cu şapte ani, în dosarul "Cocaina pentru VIP".

"Nu vreau nici măcar un bănuţ, voi face o fundaţie care să ajute oamenii aflaţi în situaţia mea, să apere drepturile omului", susţine fiul fostului mare tenisman.

Click

Prima maşină a lui John Lennon, Ferrari 330 GT, de vânzare

Prima maşină a cântăreţului John Lennon, un Ferrari 330 GT 2+2 Coupe din 1965, a fost scoasă la licitaţie. Maşina a fost estimată la o valoare între 155.000 şi 220.000 dolari. În mod normal, un astfel de model valorează între 60.000 şi 109.000 dolari, în funcţie de condiţie şi de îmbunătăţiri, informează CNN.

Maşina a fost restaurată la mijlocul anilor 1990 şi va fi vândută de casa de licitaţii Bonhams din Paris, pe data de 5 februarie.

Click

Socrul lui Huidu: Şerban e la fel de "nebunatic" ca înainte

Şerban Huidu se află, în continuare, internat la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde urmează cu stricteţe programul de recuperare fizică.

"Se simte bine. Face un tratament pentru absorbţia punctelor de sânge de pe creier şi, în paralel, exerciţii de recuperare. Medicii sunt foarte mulţumiţi de cum evoluează. Fiind un bărbat sănătos, recuperarea se face în forţă. În plus, şi cu psihicul stă foarte bine. Are acelaşi temperament vulcanic!", a declarat socrul "cârcotaşului", Matei Vintilă.

Click

Natalie Portman, topless într-o reclamă pentru un parfum

Actriţa Natalie Portman apare topless într-o imagine ce face parte din cea mai recentă campanie de promovare a parfumului Miss Dior Cherie. Fotografiile pentru afişele campaniei au fost realizate de Tim Walker, în timp ce spoturile TV au fost regizate de Sofia Coppola.

Potrivit unor informaţii apărute la mijlocul lunii decembrie în presa internaţională, actriţa americană, celebră şi pentru faptul că este vegetariană, a acceptat să devină noua ambasadoare a brandului Dior, după ce renumita casă franceză i-ar fi oferit câteva perechi din modele sale preferate de pantofi, realizate din materiale sintetice şi nu din piele naturală.

Libertatea

Ilie Năstase a plătit 600 de lei pentru discriminarea comunităţii rrome

Ilie Năstase îi lua apărarea preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, cu privire la situaţia rromilor, declarând în octombrie anul trecut că dacă ar fi după el, ar "trimite ţiganii în Harghita".

În urma acestei afirmaţii a fost amendat pentru discriminarea comunităţii rrome, iar acum tenismenul a prezentat autorităţilor dovada că şi-a plătit amenda.

Ziarul Naţional

Keira Knightley, părăsită de iubit

Actriţa în vârstă de 25 de ani este devastată după ce ea şi Rupert Friend au decis să pună punct relaţiei. Keira Knightley şi Rupert au fost împreună timp de cinci ani, iar după cum a declarat tatăl divei, decizia a fost de comun acord. Însă prietenii acesteia susţin că Rupert a fost cel care a părăsit-o, pe motiv că actriţa este mai faimoasă decât el.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb