REVISTA PRESEI MONDENE - 14.02.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 14 februarie 2012

Adevărul

Răzbunarea "grăsuţei": şase premii Grammy

La doar o săptămână după ce designerul Karl Lagerfeld a spus despre ea că este "cam grasă", cântăreaţa britanică Adele a dominat Premiile Grammy 2012.

Cea de-a 57-a ediţie a galei Grammy, desfăşurată duminică seară, la Los Angeles, a avut două mari coordonate: victoria absolută a cântăreţei britanice Adele şi dispariţia tragică a lui Whitney Houston, artistă care a avut o importantă contribuţie în muzica americană.

Adevărul

Hugh Jackman îşi extinde afacerile în domeniul ciocolatei

Actorul australian Hugh Jackman şi soţia sa, Deborra-Lee Furness, care au lansat în octombrie 2011 o companie de cafea, Laughing Man, la New York, ce respectă normele comerţului echitabil, şi-au extins afacerile şi în domeniul comerţului cu ciocolată organică.

"Pentru fiecare dintre aceste companii pe care le creăm, profitul este alocat unor opere de caritate", a declarat actorul australian pentru CNN.

Adevărul

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, se teme pentru viaţa sa

Fondatorul celei mai mari reţele sociale din lume a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Pradeep Manukonda, un bărbat în vârstă de 31 de ani care i-a trimis mai multe scrisori înfricoţătoare şi flori lui Zuckerberg, ba mai mult, l-a ţi vizitat pe acesta acasă sau la birou.

Mark Zuckerberg susţine că se teme atât pentru viaţa sa, cât şi pentru cea a rudelor sale, iar cu toate că bărbatul nu are voie voie să se apropie la mai puţin de 300 de metri de Zuckerberg, Pradeep a fost văzut de oamenii legi la uşa casei fondatorului Facebook.

Click

Russell Crowe, protagonistul unei noi ecranizări după romanul "Dracula"

Celebrul actor va interpreta rolul principal într-o ecranizare modernă a romanului "Dracula", care se va intitula "Harker", scrie mediafax.ro.

Proiectul cinematografic va fi regizat de James Collet-Serra şi produs de Leonardo DiCaprio.

În "Harker", Russell Crowe va juca rolul unui detectiv londonez care urmăreşte un vampir, autor al unor crime sângeroase, informează femalefirst.co.uk.

Libertatea

Beyoncé a refuzat să vândă poza copilului cu 10.000.000 de dolari

Cântăreaţa Beyoncé, care a devenit mama unei fetiţe în urmă cu aproape o lună, nu a vrut în ruptul capului să accepte oferta de zece milioane de dolari a unei faimoase reviste din SUA, pentru a publica în paginile acesteia primele poze cu micuţa Blue Ivy.

România Liberă

BAFTA 2012: Filmul "The Artist" este marele câştigător

Lungmetrajul mut "The Artist" a fost marele câştigător la gala premiilor Academiei de Film şi Televiziune Britanice (BAFTA), obţinând şapte trofee, printre care cele pentru "cel mai bun film", "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun actor", informează site-ul oficial al evenimentului, potrivit Mediafax.

 

Filmul "The Artist", un omagiu adus filmelor mute hollywoodiene, a fost nominalizat la 12 categorii la cea de-a 65-a ediţie a premiilor BAFTA, care s-a desfăşurat duminică seara, la Londra.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb