REVISTA PRESEI MONDENE - 14.03.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 14 martie 2012

Adevărul

Ce actriţă celebră nu-şi lasă copiii să se uite la filmele ei

Este o actriţă celebră, filmele ei sunt vizionate de milioane de oameni din întreaga lume şi îi aduc milioane de dolari în cont. Cu toate acestea, nu-şi lasă propriii copii să se uite la peliculele în care joacă.

Julia Roberts (44 de ani) a declarat că cei trei copii ai săi - gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter, în vârstă de 7 ani, şi mezinul Henry Daniel (4 ani şi jumătate) - nu vor viziona prea curând filmele ei, potrivit people.com. Nici măcar cea mai recentă producţie, "Mirror Mirror", în care Julia Roberts interpretează rolul reginei malefice din "Albă ca Zăpada".

Adevărul

Bunicuţele de la Eurovision, preferatele internauţilor

Buranovskiye Babushki (Bunicuţele din Buranovo), trupa care va reprezenta Rusia la Eurovision 2012, a adunat peste 3 milioane de accesări pe YouTube în mai puţin de o săptămână de la câştigarea finalei naţionale, potrivit time.com.

Bunicuţele au devenit rapid preferatele internauţilor cu piesa " Party for Everybody" şi au şanse foarte mari să câştige şi competiţia internaţională din acest an. Cele şase femei cu vârste cuprinse între 43 şi 74 de ani care fac parte din trupa Buranovskiye Babushki au învins în finala din Rusia alţi 24 de concurenţi.

Libertatea

Prinţul Harry s-a întrecut cu Usain Bolt şi a câştigat cursa!

Prinţul Harry, nepotul Reginei Elizabeta a II-a şi Usain Bolt, cel mai rapid atlet din lume la 100 şi 200 de metri au făcut o cursă în timpul vizitei pe care faţa regală a făcut-o în Jamaica.

Îmbrăcat cu un tricou pe care scria Jamaica, Prinţul Harry a produs supriza după ce l-a învins pe Usain Bolt pe stadionul Universităţii West Indies, la Kingston. E drept că atletul a fost o gazdă bună şi nu a forţat deloc lăsându-l pe Harry să se bucure de victorie.

Libertatea

La 62 de ani, Jeff Bridges se transformă într-un adevărat guru. Va scrie un ghid de consiliere spirituală!

Actorul american Jeff Bridges s-a asociat cu activistul social Bernie Glassman pentru a scrie un ghid de consiliere spirituală, intitulat "The Dude and the Zen Master".

Colaborarea dintre cei doi se va concretiza  într-o carte în care vor oferi cititorilor sfaturi pentru a avea o viaţă fericită şi împlinită şi îi învaţă ce trebuie să facă pentru a lăsa în urma lor lucruri pozitive.

România Liberă

Cei mai faimoşi muezini din Cairo, staruri în Secuime

Sfântu Gheorghe, un oraş de 65.000 de locuitori, este unul dintre locurile cele mai vibrante din punct de vedere cultural din întreaga ţară. Micuţa comunitate reuşeşte să susţină o trupă de teatru maghiară, una românească, o trupă de teatru-dans şi una de dansuri populare. De câţiva ani a intrat puternic în peisajul cultural al urbei şi chiar al ţării un important festival de teatru: Bienala Reflex.

În 2012 acesta va avea loc cea de-a doua ediţie a acestei manifestări iniţiate de Laszlo Bocsardi, directorul Teatrului "Tamasi Aron" din localitate, care anul acesta este nominalizat la Premiul UNITER la categoria cel mai bun regizor. Reflex va aduna în Secuime, între 16 şi 30 martie, nume grele ale teatrului din mai multe ţări. Printre cele mai importante show-uri din străinătate se numără cele două montări ale marelui regizor lituanian Oskaras Korsunovas, "Hamlet" şi "Azilul de noapte", două texte complet diferite, dar pe care directorul de scenă a reuşit să le lege cumva, ajutat fiind şi de faptul că le-a lucrat oarecum în acelaşi timp. Aşa se face că personajele lui Gorki sunt într-un mod straniu "îmbibate" de un intens parfum shakespearian.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb