REVISTA PRESEI MONDENE - 17.01.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 17 ianuarie 2012

Adevărul

Lady Gaga ar putea cânta la Bucureşti în 2014

Lady Gaga ar putea concerta la Bucureşti, pe Naţional Arena, în data de 16 februarie 2014, conform buzznews.ro, care citează blogul de muzică Music Titans.

Musictitans.com a dat publicităţii o listă a concertelor din următorul turneu al cântăreţei, "Born This Way Tour", iar România este inclusă în această listă. Totuşi, editorii blogului precizează că informaţiile au parvenit pe cale neoficială şi nu au fost confirmate de stafful artistei americane.

Cancan

Bălan: trupa Andre nu se reuneşte

Fermă. Chiar dacă, imediat după ce Andreea a fost naşa de botez a fiicei Andreei Antonescu, toată lumea se aştepta ca cele două să cânte în vechea formulă, Bălan îşi anunţă fanii că trupa nu se va reuni niciodată. "În ultimul timp au apărut tot felul de articole despre o posibilă reunire Andre. Trupa nu se va reuni. Noi suntem prietene, dar nu ne dorim o reunire, avem alte proiecte şi momentan ne concentrăm pe altceva", spune Andreea Bălan pe pagina de Facebook.

Click

Ştefan Bănica Jr. revine în forţă în 2012

Un concert de zile mari va avea loc în această vineri în clubul de fiţe Barletto din zona Tei, Bucureşti.

După ce şi-au răsfăţat clienţii cu un recital al trupei Vama, condusă de Tudor Chirilă, organizatorii de la Barletto propun un nou regal muzical, de această dată cu Ştefan Bănică junior.

România Liberă

Herta Müller cere Germaniei să retragă distincţiile acordate lui Ceauşescu

Scriitoarea Herta Müller, laureată a premiului Nobel pentru literatură, a cerut retragerea postumă a celei mai importante distincţii germane acordate în trecut dictatorilor Nicolae Ceauşescu şi Iosip Broz Tito, potrivit focus.de, citat de Mediafax.

Retragerea acestei distincţii (Marea Cruce de Merit a Republicii Federale Germane - Der Verdienstorden der Bundesrepublik Deutschland), acordată lui Ceauşescu şi Tito, ar reprezenta o corecţie importantă şi un semnal evident privind modul în care statul german va acorda de acum înainte aceste medalii, a spus Herta Müller într-un interviu acordat publicaţiei Focus.

România Liberă

Fragmente din "Mein Kampf", publicate în Germania pentru prima dată din 1945

Fragmente din volumul "Mein Kampf", de Adolf Hitler, vor fi lansate pe piaţa din Germania pentru prima dată din 1945, pe 26 ianuarie, a anunţat editorul britanic Peter McGee, în timp ce legea germană interzice publicarea de texte naziste, informează AFP, potrivit Mediafax.

Editorul a explicat că va publica "o broşură de 12 - 15 pagini în care sunt incluse, pe o parte, fragmente din < Mein Kampf > şi pe altă parte, comentariile unui cercetător celebru". Editorul a confirmat astfel informaţiile apărute în săptămânalul Der Spiegel.

Ulterior vor fi publicate alte fragmente, săptămânal, cu un tiraj prevăzut de 100.000 de exemplare.

"Toţi cunosc (cartea, n.r.) şi toţi văd în ea un fel de biblie diabolică naţionalist-socialistă", a spus editorul. "Însă nimeni nu a citit-o şi nu a putut să constate că este o operă de o calitate slabă şi confuză, născută dintr-o gândire tulbure", a mai spus acesta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb