REVISTA PRESEI MONDENE - 22.02.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 22 februarie 2011

Cancan

Peter Marschall, "sărăcit" de fosta soţie

Sătulă de infidelităţile bărbatului cu care are doi copii, Katalin, soţia afaceristului Peter Marschall, a divorţat de acesta după 6 ani de mariaj. Femeia a demonstrat cu fotografii că a fost înşelată de fondatorul Paprika Entertainment şi se luptă acum în instanţă pentru partajarea bunurilor. Conform actelor depuse la dosar, foştii soţi Marshall ar avea de împărţit 4,5 milioane de euro.

Click

Johnny Depp: Dimineaţa, mă consider un bărbat urât

Johnny Depp a mărturisit că nu înţelege statutul lui de sex- simbol, pentru că el se vede adesea urât. Starul din "Piraţii din Caraibe", care de-a lungul carierei lui a frânt inimile a sute de admiratoare, a mărturisit că nu se vede deloc atrăgător. "Este un mister complet pentru mine. Atenţia este ciudată. Mă trezesc şi trebuie să mă uit la faţă când mă spăl pe dinţi şi este adesea neplăcută", a declarat vedeta.

Click

Un egiptean şi-a botezat copilul cu numele "Facebook"

Un bărbat din Egipt şi-a botezat fiica nou-născută "Facebook" în onoarea rolului pe care l-a jucat reţeaua de socializare în mobilizarea oamenilor, în contextul revoluţiei. Gamal Ibrahim i-a dat fiicei sale acest nume "pentru a-şi exprima bucuria faţă de realizările obţinute de tineri în data de 25 ianuarie", potrivit unei declaraţii publicate în Al-Ahram, unul dintre cele mai cunoscute ziare din Egipt.

Evenimentul Zilei

Teo Trandafir a fost supusă mai multor intervenţii endoscopice

Medicii care o îngrijesc pe deputata PDL Teo Trandafir susţin că este posibil ca în cursul acestei săptămâni să fie supusă unei intervenţii chirurgicale ample. În ultimele trei săptămâni, ea a fost supusă mai multor intervenţii endoscopice pentru a i se îndepărta necroza infecţioasă. "După cum arată Computerul Tomograf, aceste intervenţii au fost realizate cu succes, însă din cauza severităţii bolii există posibilitatea ca în această săptămână pacienta să fie supusă unei intervenţii chirurgicale clasice", completează medicii de la spitalul vienez.

Ziarul Naţional

Mariah Carey le-a cumpărat copiilor canapea de 1 milion $

Mariah Carey va aduce pe lume, în primăvara acestui an, gemeni, iar artista vrea să le ofere tot luxul din lume micuţilor săi. Drept urmare, Mariah le-a amenajat copiilor o întreagă aripă în cadrul imensei sale vile din Beverly Hills, denumită "Fleur de Lys", pe care a cumpărat-o cu 125 milioane de dolari. Piesa de rezistenţă a camerei copiilor este o luxoasă canapea în valoare de un milion de dolari. Sofaua este căptuşită cu catifea roşie, decorată cu aur de 24 de carate şi onix şi a aparţinut lui Michael Jackson.

Ziarul Naţional

Angelina Jolie este obligată să locuiască împreună cu soacra

A sta în aceeaşi casă cu soacra este coşmarul oricărei femei, indiferent de statutul şi faima ei. Se pare că de acest chin nu a scăpat nici Angelina Jolie, care va trebui să o suporte pe "socroşenie" sub acelaşi acoperiş. Se pare că Brad Pitt a chemat-o pe "mami" în ajutor pentru a-i drămui banii şi a-i creşte copiii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb