REVISTA PRESEI MONDENE - 22.12.2011

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 22 decembrie 2011

Adevărul

Elvis Presley, nominalizat postum la Premiile Grammy

"Young Man With the Big Beat", o colecţie de înregistrări timpurii ale lui Elvis Presley, a primit o nominalizare la premiile Grammy 2012, la categoria "Best Historical Album", potrivit reuters.com.

Setul compus din cinci CD-uri a fost lansat în toamna acestui an şi marchează 55 de ani de la lansarea albumului de debut al lui Elvis Presley, în 1956, la casa de discuri RCA.

Adevărul

Alexandra Stan tocmai a lansat videoclipul piesei "1.000.000"

Astăzi, la ora 12.00, MTV a difuzat în exclusivitate cel mai recent videoclip al Alexandrei Stan, realizat pentru single-ul "1.000.000".

Alexandra, care a facut un featuring cu artistul german Carlprit pentru aceasta piesă, a lansat la MTV noul său clip, semnat Iulian Moga. Imaginile au fost filmate în cinci decoruri diferite, pentru care a artista a îmbrăcat şase ţinute vestimentare. Numai pentru una dintre filmări a durat 30 de ore într-o singură locaţie.

Adevărul

Natalie Portman, actriţa cu cel mai vizualizat profil de pe IMDb

Natalie Portman ocupă primul loc în topul actorilor cu cele mai vizualizate profiluri de pe site-ul IMDb în 2011, potrivit mediafax.ro.

Site-ul IMDb, specializat în informaţii din domeniul cinematografiei, a dezvăluit, marţi, topul alcătuit în funcţie de numărul de vizualizări al fiecărui profil.

Natalie Portman (30 de ani) ocupă prima poziţie în listă, fiind urmată de colega ei din drama "Black Swan", Mila Kunis. Cele două actriţe l-au depăşit pe Johnny Depp, starul din "Piraţii din Caraibe", care s-a plasat pe locul al treilea. Johnny Depp a ocupat prima poziţie în acest clasament în şase din ultimii şapte ani.

Adevărul

Calendarul Pirelli 2012 a fost lansat la Bucureşti

25 de imagini cu nuduri ale unor actriţe şi modele celebre cuprinde noul calendar semnat de fotograful Mario Sorrenti.

Calendarul Pirelli 2012 a fost lansat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Hotel Radisson din Bucureşti. Lansarea globală a avut loc la începutul acestei luni la New York, în clădirea "The Armory", un reper militar din secolul XIX.

Cea de-a 39 ediţie a Calendarului ("The CalTM") este opera lui Mario Sorrenti, primul fotograf italian din istoria Calendarului Pirelli, care a devenit un adevărat cult. Napolitan prin naştere şi new-yorkez prin adopţie, Sorrenti a ales insula Corsica şi peisajul său sălbatic pentru a crea "extazul capturat în imagini". Cele 25 de imagini din ediţia 2012 - 18 alb-negru şi şapte color - sunt prezentate într-un portofoliu rafinat, un format care nu a mai fost folosit până acum.

Cancan

Johnny Depp riscă să-şi petreacă singur sărbătorile. Dat afară din Paradis

Actorul american Johnny Depp şi-a adus partenera de viaţă, Vanessa Paradis, în pragul disperării. Conform cotidianului "Blick", cântăreaţa a decis să se separe de star, sătula de beţiile crunte ale acestuia şi de nopţile pierdute de el pe la diverse petreceri unde şi-a făcut de cap cu alte femei.

Click

Edvin Marton şi-a riscat viaţa pentru vioara de 4 milioane euro

Violonistul a ajuns la spital după ce a alunecat în holul hotelului Hilton şi s-a lovit la cap

A alunecat pe podeaua umedă şi, cu gândul la preţioasa vioară Stradivarius, s-a lovit cu capul de scări. Edvin Marton a ajuns la spital cu dureri la ceafă, iar aseară a susţinut concertul supravegheat de un medic.

Evenimentul Zilei

Meryl Streep ar publica o carte cu discursuri nefolosite de acceptare a Oscarurilor

Actriţa Meryl Streep plănuieşte să publice o carte ce include 14 discursuri de acceptare a premiilor Oscar, pe care nu a apucat să le folosească, informează contactmusic.com.

"Stau acolo în fiecare an cu câte un discurs. Am 14 discursuri pe care nu le-am susţinut niciodată. Toate sunt foarte bune...Într-o zi le voi aduna într-o carte", a declarat actriţa.

Streep a fost nominalizată la Premiile Academiei Americane de Film de 16 ori, în toată cariera sa, dar a câştigat doar două premii. Vedeta a fost desemnată, în 1979, Cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru apariţia din "Kramer vs. Kramer", iar în 1982 a câştigat premiul Cea mai bună actriţă pentru rolul din "Alegerea Sophiei".

România Liberă

Ce caută un român în ultimul film cu Sherlock Holmes

Pasionaţii de policier în dulcele stil clasic pot petrece câteva ore din zilele libere ce urmează la cinema pentru că Sherlock Holmes, ca toţii marii eroi de filme, se întoarce de data aceasta şi cu un pic de sprijin românesc.

Cunoscut pentru rolul din "Ultimatumul lui Bourne", actorul român Laurenţiu Possa joacă un rol important în "Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor", alături de frumoşii şi faimoşii Robert Downey Jr. şi Jude Law. Partea a doua a filmului poliţist regizat de britanicul Guy Ritchie, "Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor"va avea premiera în cinematografele româneşti pe 23 decembrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb