REVISTA PRESEI MONDENE - 28.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 28 ianuarie 2011

Adevărul

Mihai Bendeac, despre plecarea de la Prima TV: Nu eram lăsat să fac momente memorabile

Comediantul Mihai Bendeac a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o la Prima TV şi despre felul în care a părăsit trustul de presă, răspunzându-i astfel lui Găinuşă la o remarcă răutăcioasă.

Mihai Găinuşă a spus, în urmă cu mai multe zile, că nu este nevoie ca Bendeac să-i ţină locul la Cronică lui Huidu şi că preferă parteneri pe care te poţi baza, făcând aluzie la plecarea comediantului de la Prima TV. Vedeta de la Antena 1 i-a răspuns pe blog "cârcotaşului", spunând că a părăsit trustul pentru că nu era lăsat să facă ceea ce dorea. "Aş vrea să-l lămuresc asupra unui aspect. Nu a fost o scurtă perioadă şi am anunţat cu luni înainte. Eu am plecat pentru că vroiam să fac momente memorabile/îndrăzneţe şi nu mai eram lăsat", a scris Bendeac.

Cancan

Gyuri e odihnit cronic

"Dacă nu te sperie un pic viaţa, nu poţi să mergi înainte! Mă odihnesc mult: am stat acasă, am făcut rebusuri, beau apă cu lămâie, n-am mai băut alcool de două luni, am redus ţigările, beau o singură cafea şi îmi gătesc. Sunt odihnit cronic", a mărturisit actorul, care s-a întors recent la teatru.

Cancan

Zucchero, la Bucureşti

Zucchero, cel mai bine vândut artist din Italia, revine în România, pe 21 iunie, pentru a susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Spectacolul, care marchează cea de-a patra vizită a artistului în România, face parte din turneul Zucchero Chocabeck World Tour 2011 pe care acesta îl va susţine în mai multe ţări, cu ocazia promovării noului său album "Chocabeck", lansat la sfârşitul anului trecut.

Click

Florin Piersic joacă cu casa închisă de ziua sa în "Străini în noapte"

Actorul a jucat această piesă în fiecare an de ziua sa, având-o ca parteneră pe Emilia Popescu, dar în acest an actriţa a fost înlocuită de Medeea Marinescu. Locaţia aleasă, Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) din Cluj-Napoca. Piersic a declarat, joi, presei, că a ales-o personal pe Medeea Marinescu să îi fie parteneră de scenă, pentru că o cunoaşte de la vârsta de trei ani şi este convins că este una din tinerele talente ale teatrului românesc.

"Piesa se joacă cu casa închisă. Toate cele circa o mie de bilete au fost vândute cu mult timp înainte", a spus directorul CCS, Adam Laszlo.

Ziarul Naţional

Cosmina Păsărin: "În fiecare duminică merg la biserică"

Prezentatoarea emisiunii "Face 2 face" mărturiseşte că s-a cuminţit, însă, în acelaşi timp se consideră demodată. Cu toate acestea, bruneta se simte bine în pielea ei şi i-ar plăcea ca mai toate fetele din showbiz să-i urmeze exemplul.

Se pare că "microfonul buclucaş" pe care Cosmina Păsărin l-a folosit în alt scop în afară de cel de a vorbi la el, fiind pedepsită de TVR pentru acest lucru, i-a venit de hac. După scandalul în care a fost implicată, dintr-o simplă joacă, frumoasa brunetă s-a cuminţit şi îşi vede de treaba ei. Mai mult, vedeta tv a mărturisit că în viaţă se ghidează după două sentimente: iubirea şi frica. "Anul ăsta se poartă piţipoancele, iar eu nu sunt piţipoancă. Deci sunt demodată. Eu stau în banca mea. În fiecare duminică merg la slujbă, la Mitropolie, şi îmi văd de ale mele. Plus că, în viaţă mă conduc două sentimente, teama şi dragostea", a povestit Cosmina Păsărin.

Ziarul Naţional

Halle Berry s-a logodit cu Olivier Martinez

Nici nu s-a împlinit anul de când cei doi actori formează un cuplu, că se şi aud clopote de nuntă. Halle Berry a fost surprinsă recent purtând pe inelarul stâng un inel de logodnă, cu un diamant imens. Dacă vestea că Halle se va căsători este adevărată, atunci scandalul dintre ea şi tatăl fetiţei sale va lua proporţii. Gabriel Aubry a depus recent o cerere pentru a-i fi acordată custodia comună a Nahlei, fiind de părere că Olivier Martinez o ţine pe actriţă departe de fiica ei.

Ziarul Naţional

Lady Gaga lansează un parfum cu iz de spermă

Controversata artistă nu se limitează la atitudinea îndrăzneaţă de a şoca şi de a îngrozi lumea cu ţinutele sale, precum cea din carne. Mai nou, Lady Gaga plănuieşte să creeze un parfum care să miroasă a sânge şi a spermă, produsul fiind în colaborare cu firma Coty Inc. Parfumul va fi lansat pe piaţă în toamna lui 2012.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb