Rezultate încurajatoare pentru "Ves" Sighişoara

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 18 mai 2010

Compania "Vase Emailate Sighişoara" - VES (listată la Bursa de Valori Bucureşti cu simbolul VESY), a încheiat primul trimestru al anului cu o cifră de afaceri de 5.818.943 lei, reprezentând 95,04% din suma bugetată pentru această perioadă, arată un comunicat al societăţii.

"În contextul economic actual, performanţele comerciale şi financiare ale VES în primele 3 luni ale anului 2010 sunt încurajatoare" a declarat Alexandru Fărcaş, Preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei, adăugând: "După un an 2009 dificil, în care compania s-a confruntat cu multe provocări, am început să controlăm profitabilitatea companiei. Următorul trimestru sperăm să confirme ipotezele fundamentale din modelul de redresare setat la începutul anului".

La rândul său Sorin Stan, Directorul General al VES, a adăugat: "Rezultatele obţinute nu sunt efectul hazardului, ci consecinţa a numeroase proiecte întreprinse în ultimele luni, menite pe de o parte să crească eficienţa procesului de producţie, iar pe de altă parte să îmbunătăţească poziţia companiei pe piaţă".

Printre cele peste 60 de proiecte ce au drept scop eficientizarea procesului de producţie şi scăderea costurilor se numără implementarea unui program de restructurare şi reorganizare a activităţii ce presupune reducerea numărului de angajaţi prin redefinirea lanţului valoric al organizaţiei şi a unui sistem de indicatori de performanţă la nivel de executiv, dar care în final va fi implementat pe toate nivelele ierarhice din companie.

La rândul său, rentabilitatea capitalurilor a înregistrat un rezultat peste aşteptări, îmbunătăţindu-se de la -15,89% la sfârşitul exerciţiului financiar 2009, până la -0,1% la finele trimestrului I din 2010.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb