RisCo.ro lansează serviciul "Rapoarte Internaţionale"

Alexandru Costea
Comunicate de presă / 7 iulie 2015

RisCo.ro lansează serviciul "Rapoarte Internaţionale" care oferă acces la datele firmelor din 27 de ţări ale lumii, arată un comunicat de presă.

Sursa mai arată:

"Cele 27 de ţări pentru care sunt disponibile rapoartele internaţionale sunt cele mai importante ţări din Europa: Germania, Franţa, Spania, Marea Britanie, Austria, Belgia, Cehia, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovenia, şi Suedia, la care se adaugă Statele Unite şi Australia.

RisCo oferă două tipuri de rapoarte internaţionale: unul de tip Registrul Comerţului şi un altul de tip Credit Report.

Raportul Registrul Comerţului oferă informaţii despre situaţia juridică a firmei: datele oficiale de identificare ale firmei, locaţie, starea firmei (în funcţiune sau suspendată) şi persoane abilitate să reprezinte firma respectivă. Acest raport reduce riscul de a încheia contracte cu firme care au fost radiate sau care nu există ori cu persoane neabilitate să reprezinte respectivele firme.

Raportul de Credit analizează situaţia financiară a companiei, rolul acestuia fiind acela de a oferi o imagine asupra bonităţii financiare în cazul în care se doreşte încheierea de contracte. Structura acestui tip de raport diferă de la o ţară la alta.

Verificarea firmelor pe plan internaţional se face prin intermediul sistemului de credite RisCo, iar pentru achiziţionarea acestora este necesar să aveţi deschis un cont de client.

Preţul raportului Registrul Comerţului Internaţional este de 0,75 euro/firmă + TVA, plătibili în lei prin achiziţionarea de credite RisCo, iar preţul raportului de tip Credit Report variază între 10-50 euro/firmă + TVA, în funcţie de ţară şi complexitatea raportului.

Rapoartele Internaţionale RisCo vin în ajutorul tuturor firmelor, oferind informaţii complete despre situaţia financiară şi cea juridică a tuturor companiilor din cele mai importante 27 de ţări ale lumii.

«Dezvoltarea portofoliului nostru de servicii vine ca urmare a solicitărilor primite din partea clienţilor care îşi doresc să fie mereu la curent cu situaţia actualilor sau potenţialilor parteneri de afaceri atât din ţară, cât şi din străinătate», a declarat Cătălin Dumitrescu, General Manager RisCo. «Considerăm că includerea în serviciile RisCo a celor internaţionale reprezintă un pas deosebit de important în atingerea obiectivului nostru ca RisCo să devină cel mai important sistem de verificare a firmelor din România.»

RisCo este un serviciu online prin care companiile şi instituţiile financiare pot verifica rapid, eficient şi automatizat capacitatea de plată şi situaţia financiară a clienţilor lor, situaţia lor juridică şi de plăţi".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb