"Ro Group International" estimează afaceri de peste 12 milioane euro anul acesta

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 10 octombrie 2007

Ro Group International - firmă importatoare şi distribuitoare de accesorii auto, care montează instalaţii de gaz petrolier lichefiat (GPL) pe Dacia Logan - estimează o cifră de afaceri de 12 mil euro anul acesta, în creştere cu 20-25% faţă anul trecut, au spus pentru NewsIn reprezentanţii companiei.

Compania comercializează sub mărcile proprii Top Car şi Pilot, accesorii pentru maşini, cum ar fi ştergătoare de parbriz, covoraşe, odorizante sau huse. "Toate aceste produse sunt fabricate în China, în diverse fabrici locale, iar noi le importăm sub mărcile noastre. De câteva luni am început să şi exportăm către ţări ca Bulgaria, Republica Moldova şi Ungaria", au declarat reprezentanţii Ro Group International. Întreaga cifră de afaceri a companiei este realizată din activităţi pe piaţa românească, însă, pentru anul viitor, până la 10% din cifra de afaceri ar putea fi reprezentată de activităţile de export.

Ro Group International mai importă, de asemenea, şi instalaţii de gaz petrolier lichefiat (GPL) auto pe care le distribuie în România, Dacia Logan GPL fiind echipată cu instalaţiile de gaz importate de Ro Group International care asigură şi montajul pentru circa 500 de maşini lunar. În cazul Dacia, uzina de la Piteşti a pus la dispoziţie hala, iar investiţia în dotări pentru montarea instalaţiilor GPL aparţine Ro Group International.

Compania este importator unic al motocicletelor cu trei roţi marca Boom Trikes, fabricate în Germania, echipate cu motoare de provenienţă Volkswagen.

Portofoliul de clienţi al Ro Group International include lanţuri de hipermarketuri ca Metro, Selgros, Kaufland, Baumax şi lanţuri de benzinării precum Petrom şi OMW, cărora le furnizează accesorii şi cosmetice auto.

Ro Group International deţine un depozit în suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi - care conţine peste 500 de repere - şi are un parc auto de 40 de vehicule, dintre care opt sunt camioane, prin care asigură distribuţia pentru principalii clienţi.

Anul trecut compania a raportat o cifră de afaceri de circa 31 milioane lei, în creştere cu aproximativ 40% faţă de 2005. Sediul central al companiei este în Piteşti.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pentru cresterea volumului de vanzari de GPL cred ca este necesar infiintarea un a-l treilea schimb pt montajul instalatiilor GPL .In acest fel se obtine profit mai mare in timp mai mic iar clientii nu vor mai astepta mai mult pt asi lua autoturismul echipat.Pe aceasta cale solicit un post de electrician auto pentru al 3-lea schimb.consider ca am aptitudinile necesare pt a satisface cerintele referitoare pt postul de electrician auto.Tel contact 0741236378.In speranta unei colaborari viitoare va rog sa primiti salutul meu respectuos.

    Pentru cresterea volumului de vanzari de GPL cred ca este necesar infiintarea un a-l treilea schimb pt montajul instalatiilor GPL .In acest fel se obtine profit mai mare in timp mai mic iar clientii nu vor mai astepta mai mult pt asi lua autoturismul echipat.Pe aceasta cale solicit un post de electrician auto pentru al 3-lea schimb.consider ca am aptitudinile necesare pt a satisface cerintele referitoare pt postul de electrician auto.Tel contact 0741236378.In speranta unei colaborari viitoare va rog sa primiti salutul meu respectuos.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb