Rodica Tarcavu, noul Leasing Manager al dezvoltatorului CTP

Elena Deacu
Companii / 29 iulie 2015

Rodica Tarcavu, noul Leasing Manager al dezvoltatorului CTP

CTP, dezvoltator de parcuri premium de business în Europa Centrală, anunţă că Rodica Tarcavu s-a alăturat echipei companiei din România în funcţia de Leasing Manager.

Rodica va fi responsabilă pentru operaţiunile de închirieri ale portofoliului CTP din România, creşterea gradului de ocupare a proiectelor locale şi va oferi suport pentru creşterea viitoare a companiei. Astfel, Rodica se va concentra atât pe atragerea de noi clienţi cât şi pe promovarea proiectelor CTP.

"Cererea pentru parcuri de business premium este în creştere, pe măsură ce România devine tot mai interesantă pentru companiile internaţionale, care caută să se extindă sau să intre pe piaţa noastră. Noi oferim proprietăţi de clasă A în Bucureşti şi în alte oraşe din România, având o abordare flexibilă şi proactivă pentru clienţii noştri", a afirmat Rodica Tarcavu.

"Suntem bucuroşi că Rodica face parte acum din echipa noastră, într-un moment când CTP îşi extinde activitatea în România. Rodica se va asigura că toţi clienţii noştri vor beneficia din plin de serviciile şi produsele noastre personalizate. Ca dezvoltator care lucrează cu companii globale şi cu importante firme din România, suntem în poziţia unică pe piaţă de a răspunde promt şi eficient oricărei nevoi", a afirmat Remon Vos, CTP CEO.

Rodica a lucrat ca broker în compania DTZ pentru mai bine de 10 ani, fiind specializată pe segmentul închirieri industriale precum şi consultanţă imobiliară pentru chiriaşi şi dezvoltatori. A lucrat de asemenea în companii din industria telecom şi farmaceutică, în domeniul financiar şi de suport clienţi.

Rodica Tarcavu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale.

CTP este un dezvoltator cu sediul în Olanda, care oferă servicii complete de livrare şi management al parcurilor de business high-tech personalizate. Clienţii CTP sunt companii locale şi internaţionale de primă mărime care fac investiţii strategice noi sau îşi extind operaţiunile în Europa Centrală. CTP deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri în Europa Centrală, cu peste 2,5 milioane de metri pătraţi de spaţii de categorie A în peste 50 de locaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb